06 / 05 / 2024

Kalibrasyon Hizmet Bedeli

Kalibrasyon Hizmet Bedeli

Tapu dairesinde veri paylaşımı paylaşılacak verinin niteliğine göre belirlenen belli bir ücret karşılığında yapılıyor. İşte yeni kanunda açıklanan tapu dairesi veri paylaşımı bedeli 2014 tarifesi..

İnşaat malzemelerindeki artış iç mimarlık hizmetlerini de etkiledi!

Konut fiyatları son üç yılda bayağı yükseldi. Buna ek olarak inşaat malzemelerinin fiyatları da arttı. Bu duruma bağlı olarak iç mimarlık hizmet bedeli de yükseliyor.

Seccom Yönetim Hizmet Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seccom Yönetim Hizmet Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Aras tarafından kuruldu.

Future Gate İnternational Danışmanlık Hizmet Limited Şirketi kuruldu!

Future Gate İnternational Danışmanlık Hizmet Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 250 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Karakuş tarafından kuruldu.

Gayrimenkul satışında yeni dönem başladı! Randevu e-devletten, satış noterden!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Hakan Akdoğan, “Başvurular, e-Devlet sistemindeki Türkiye Noterler Birliğinin “e- randevu/başvuru” uygulamasından alınacak. 500-4000 TL arasında hizmet bedeli verilecek” dedi.

Tapu harcı ödemesi hangi bankaya yapılır?

Tapu harcı, taşımaz malların alım ya da satım işlemleri esnasında taraflardan tahsil edilen hizmet bedeli olarak biliniyor. Peki, Tapu harcı ödemesi hangi bankaya yapılır? İşte tapu harcı ödemelerine dair tüm merak edilenler...

Birleştirilen daireler için çift aidat bedeli mi ödenir?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde birleştirilen dairelerden ne kadar aidat hizmet bedeli alınabileceğini kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o köşe yazısı...

Üçler Gıda Tekstil İnşaat Hizmet Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Üçler Gıda Tekstil İnşaat Hizmet Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şubesi Küçükçekmece’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Üç tarafından açıldı.

Yabancılara gayrimenkul satışında hizmet bedeli yükseltilmeli!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, emlak işletmeleri tarafından yabancılara gerçekleştirilen aracılık işlemlerinde hizmet tutarının yükseltilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Som Üstün Hizmet İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Üstün Hizmet İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Başakşehir’de  10 milyon TL sermaye bedeli ile Som Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Aş , Üstün Hizmet Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Turizm tarafından kuruldu.

Yuto İnşaat Madencilik Mühendislik Hizmet Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yuto İnşaat Madencilik Mühendislik Hizmet Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Tosun tarafından kuruldu.

Şehir hastanelerinde kira ve hizmet bedeli için 16.4 milyar TL ayrıldı!

Rönesans Holding'in müteahhitliğini üstlendiği ve işletmesini yaptığı 5 şehir hastanesinin işletmesi Danimarkalı ISS'ye devredildi.

Şehir hastaneleri için yapılan kira ödemeleri artık açıklanmayacak mı?

Müteahhitlerin işlettiği şehir hastanelerine kira ve hizmet bedeli adı altında dolar üzerinden yapılan ödemeler artık halka duyurulmayacak.

Şehir hastaneleri için 2020'de 8.7 milyar TL kira ve hizmet bedeli ödendi!

Sağlık Bakanlığı, şehir hastaneleri için 2020’de müteahhitlik şirketlerine 8,7 milyar TL kira ve hizmet bedeli ödedi.

Kalibrasyon Hizmet Bedeli Haberi

Kalibrasyon Hizmet Bedeli

Tapu dairesi veri paylaşımı bedeli 2014!

Tapu dairesinde veri paylaşımı paylaşılacak verinin niteliğine göre belirlenen belli bir ücret karşılığında yapılıyor. Tapu dairesi veri paylaşımı bedeli 2014, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun kapsamında yer alıyor.


Tapu bilgi paylaşım bedeli:


VERİ PAYLAŞIMI

Genel Müdürlük ile diğer kurum, kuruluşlar ve belediyeler arasında imzalanan, elektronik ortamda veri paylaşımı ile ilgili protokoller kapsamında kurumlar, kuruluşlar ve belediyeler ile yapılan veri paylaşımlarında;

6.1

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına, Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi (TAKBİS) Üzerinden Verilerin Elektronik Ortamda Çevrim İçi Olarak Verilmesinde;

6.1.1

Tapu sistemindeki her bir sorgulama metodu için,

0,01 TL


6.1.2

Mekansal Gayrimenkul Sistemi (MEGSİS) üzerinden yapılan her bir parsel sorgulaması için,

0,78 TL


6.2

Kamu Kurum ve Kuruluşları Dışındaki Kurum ve Kuruluşlara, Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi (TAKBİS)...