25 / 07 / 2024

kalın yalıtım ürünleri iyi im

kalın yalıtım ürünleri iyi im

Yalıtımdan en iyi sonucu alabilmek için “kalın yalıtım”dan kaçınmamak gerekiyor. Türkiye gibi farklı iklimlerin hüküm sürdüğü ülkelerde yalıtım kalınlıkları bölgelere göre farklılık gösterebiliyor.

Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi üretildi! İşte faydaları...

Marterm, Kahramanmaraş'ta son bir senedir akademisyenlerden oluşan bir kadroyla AR-Ge faaliyetleri yürüterek, 'Keçi kılı içerikli ses ve ısı yalıtım' ürününün üretimine başladı. Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi resmen üretildi. Peki nerelerde kullanılır, faydaları neler

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sabak tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm yalıtım uygulamaları için önemli bir fırsat!

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Emrullah Eruslu, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ nedeniyle yaptığı açıklamada, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşümün yalıtımı uygulamaları için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Isı yalıtımı konutların değerini artırıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ısı yalıtımı konutların değerini de artırıyor...

Ev sahibi yalıtım yaptırmıyorsa dikkat!

Hürriyet gazetesi yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında “Kiracının yalıtım yaptırılmasını isteme hakkı var mı? sorusunun yanıtını kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...

Isı, su, ses ve yangın yalıtımı tüm şehirlerimizde binaların tamamında uygulanmalı!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm kentlerde depreme karşı güvenli, enerji verimli ve konforlu binalara sahip olmak için ısı, su, ses ve yangın yalıtımının binaların tamamında uygulanması gerektiğine değindi.

Ata Grup İnşaat Tarım Ürünleri Gıda Hayvancılık Turizm Temizlik Sanayi Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Ata Grup İnşaat Tarım Ürünleri Gıda Hayvancılık Turizm Temizlik Sanayi Ticaret Anonim Şirket bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sıracettin Atakur tarafından kuruldu.

Dünya Galvaniz Ve Yalıtım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Galvaniz Ve Yalıtım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enver Akkaya ve Kalender Akkaya ortaklığında kuruldu.

Erhan Özdemir: Su yalıtımı binaların dayanıklılığını artırır!

ODE Yalıtım’ın Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Erhan Özdemir, büyük depremin yıl dönümünde su yalıtımının öneminden bahsetti.

Isı yalıtımı konutların değerini artırıyor!

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER) İcra Kurulu Başkanı Emre Alkin, ısı yalıtımının tüketicilere özellikle konut satışlarında büyük avantaj sağladığını dile getirerek "Binaların uzun ömürlü olmasını sağlayan ısı yalıtımı, kısa vadede konutun satış değerini de artırıyor." diye konuştu.

Gizem Özgüney, ODE Yalıtım'ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu!

Türkiye’de yalıtım sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan ODE Yalıtım'ın İnsan Kaynakları Müdürü Gizem Özgüney oldu...

Binalarda gürültüden kurtulmak ses yalıtımıyla mümkün! 

İZODER Başkanı Levent Gökçe, binalarda gürültüden kurtulmanın ses yalıtımıyla mümkün olduğunu belirtti...

Kentsel dönüşüm sürecinde yangın yalıtımına da öncelik verilmeli!

İZODER Başkanı Levent Pelesen, "Kentsel dönüşümde yangın güvenliği ve hayati önem taşıyan yangın yalıtımı uygulamaları göz ardı edilmemelidir" diye konuştu...

kalın yalıtım ürünleri iyi im Haberi

kalın yalıtım ürünleri iyi im

Yalıtım konusunda yapılan hataların başında ince ve kalitesiz malzemelerle yalıtım uygulanması geliyor. “Daha kalın” yalıtım malzemesi kullanımı, sistemdeki diğer maliyetleri yükseltmeden, tasarrufun orantılı bir şekilde artırılmasını sağlıyor. Örneğin; sıvalı dış cephe ısı yalıtım sisteminde 6 cm yalıtım yerine 12 cm yalıtım yapılması durumunda, yalıtım uygulaması maliyetinin seçilecek yalıtım malzemesine bağlı olarak % 43-66 aralığında artmasına rağmen, tasarruf potansiyeli % 100 artıyor. Bunun en güzel örneği de düşük enerji, sıfır enerji veya artı enerji olarak adlandırılan binalar… Bu binalarda en önemli adım tasarım olup, tasarımda yüksek kalınlıklarda kullanılan yalıtım malzemeleri ile enerji ihtiyacı da azalıyor.


İzocam Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fatih Öktem; batı bölgelerimizde bulunan evlerin tepeden tırnağa ve kalın yalıtım yapılmasıyla hem kış aylarında yaşanabilecek yapısal olumsuzlukların...