27 / 04 / 2024

Kaliteli malzeme enerji tasarrufu

Kaliteli malzeme enerji tasarrufu

'Binalarda Enerji Verimliliği ve Finansmanı' konulu toplantıda, bina yapımında kaliteli malzeme seçiminin önemli miktarda enerji tasarrufu sağlayabileceğine dikkat çekildi.

İnşaat firmaları yeni döneme başlıyor! Kriterler değişti!

Koronavirüsün ardından konut tercihleri de değişti. Değişen talebe ayak uydurmak isteyen inşaat firmaları yeni bir döneme başlıyor. Artık yatay mimari, bahçe ve balkonlar, doğru havalandırma, kaliteli malzeme ve çalışma odalı evler bundan sonra ana kriterler olacak.

TOKİ Başkanı Bulut: Birinci önceliğimiz kaliteli üretim olacaktır!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, “100 bin sosyal konut projesi, aynı zamanda başta müteahhitler olmak üzere müşavir, mühendis, mimar, işçi ve malzeme sektörü açısından da önemlidir. Bu doğrultuda birinci önceliğimiz kaliteli üretim olacak" dedi...

Kentsel Dönüşüm Eylem Planı ile sağlıklı yapılara kavuşabiliriz!

İZODER Başkanı Levent Pelesen, "Kentsel Dönüşüm Eylem Planı’nın da katkısıyla, ısı, su, ses ve yangın yalıtımını kaliteli malzeme ve uzman uygulamalarla gerçekleştirirsek, dayanıklı, sağlıklı ve konforlu yapılara kavuşabiliriz" diye konuştu...

Binaları, depremi hiçe sayan bakış açısı yıkar!

İNTES Yönetim Kurulu Başkanı Koloğlu: "Binaları yıkan deprem değil, depremi hiçe sayan bakış açıdır. Projesi mühendislik kurallarına uygun, kaliteli malzeme ve eğitimli, mesleki yeterlilik belgeli işçiyle yapılan bina zaten yıkılmaz" dedi.

İtalya depremi, kaliteli malzeme önemini bir kez daha gösterdi!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı F. Fethi Hinginar, 24 Ağustos gecesi İtalya’nın Perugia kentinin güneyinde meydana gelen 6.2 şiddetindeki depremle ilgili açıklama yaptı.

BatıMahal Villaları 15 yılda kendini amorti ediyor!

Net yaşam alanı büyüklükleri, büyük arsalı bahçeleri ve 1. sınıf kaliteli malzeme kullanımı ile malikane konforunu hayata geçiren BatıMahal villaları, bölgedeki metrekare kira değeri itibariyle 15 yılda kendini amorti ediyor.

Marka algısı konut tercihinde öne çıkıyor!

Birbiri ardına üretilen projeler konut alıcısını seçim yapmakta oldukça zorluyor. Kaliteli malzeme, konforlu yaşara ve sosyal alanların artık standartlaşması alıcıyı farklı özellikler aramaya yöneltirken, değişmeyen tek kriter "güven" olarak öne çıkıyor.

Kırşehir'deki konutlarda kaliteli malzeme mi kullanılıyor?

Kırşehir Çiğdem Gazetesi'nin köşe yazarlarından Salih Güner bugünkü yazısında Kırşehir'deki inşaat sektörünü anlattı. İşte Salih Güner'in o yazısı...

42 Maslak 3. LEED Sertifikası'nı aldı!

42 Maslak, kaliteli ve yeşil enerjiyi önemseyen malzeme kullanımı anlayışını LEED (Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik) GOLD Sertifikası ile zirveye taşıdı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde kaliteli malzeme kullanılıyor!

Hasan Yıldırım, “Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün beton numunelerini aldık ve 8 aylık rötre ve sünme deneylerine tabi tuttuk. Acaba C50 dedikleri beton gerçekten bu düzeyde mi diye baktık. Mukavemetinin C50’nin çok çok üzerinde olduğunu gördük” dedi.

Kaliteli malzeme binalarda enerji tasarrufunu artırıyor!

'Binalarda Enerji Verimliliği ve Finansmanı' konulu toplantıda, bina yapımında kaliteli malzeme seçiminin önemli miktarda enerji tasarrufu sağlayabileceğine dikkat çekildi.

Adana'da inşaat sektörü büyüyor!

Türkiye İMSAD- ATO işbirliğiyle düzenlediği, “Binalarda Enerji Verimliliği ve Finansmanı” konulu toplantıda, bina yapımında kaliteli malzeme seçiminin önemli miktarda enerji tasarrufu sağlayabileceğine dikkat çekildi.

İnşaatta kaliteli malzeme enerji tasarrufunu artırıyor!

Türkiye İMSAD Anadolu Buluşmaları kapsamında ATO işbirliğiyle düzenlediği, “Binalarda Enerji Verimliliği ve Finansmanı” konulu toplantıda, bina yapımında kaliteli malzeme seçiminin önemli miktarda enerji tasarrufu sağlayabileceğine dikkat çekildi.

Kaliteli malzeme enerji tasarrufu Haberi

Kaliteli malzeme enerji tasarrufu

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nin (Türkiye İMSAD) Anadolu Buluşmaları kapsamında Adana Ticaret Odası (ATO) işbirliğiyle düzenlediği, 'Binalarda Enerji Verimliliği ve Finansmanı" konulu toplantıda, bina yapımında kaliteli malzeme seçiminin önemli miktarda enerji tasarrufu sağlayabileceğine dikkat çekildi. ATO Meclis salonunda gerçekleşen toplantıya sanayici, müteahhit, mimar, mühendis ve müşavirlerden oluşan sektör temsilcileri yoğun ilgi gösterdi.


Adana Çukurova...