14 / 05 / 2024

kaliteli panel radyatörler

kaliteli panel radyatörler

Panel radyatörler, mimari tasarıma ve dekorasyona en zor uyum gösteren sabit parçalar olarak biliniyor. Termo Teknik dekoratif panel radyatörleri yüksek ısıl verimleri, çeşitlilikleri, tasarımları ve 10 yıllık garantileri ile dikkat çekiyor.

Yağlı radyatör fiyatları ne kadar, en ucuz nereden alınır? 4 Mart 2023 fiyat listesi...

Yağlı radyatörler bulunduğu ortamı, nem seviyesini düşürüp havayı kurutmadan rahatça ısıtır. Peki, en çok satan yağlı radyatör marka ve modelleri hangileri? Kumtel radyatör ısıtıcı kaç TL? Yağlı petekler ne kadar? İşte yağlı radyatör markaları ve fiyatları..

İnşaat sektörüne yeni KDV indirimi geldi!

Maliye Bakanlığı, yayımladığı tebliğ ile inşaat sektöründe yeni KDV indirimine gitti. Konut inşaatlarında kullanılan kombi, cam balkon, duş teknesi, duşakabin, küvet, mutfak dolabı, evye, batarya, duş başlığı, panel radyatör gibi ürünlerden yüzde 18 yerine yüzde 1 KDV alınacak.

Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliğinde Değişiklik!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan KDV tebliği gereğince, 150 metrekarenin altındaki konutun inşasında kullanılan kombi, cam balkon, duş teknesi, duşakabin, küvet, mutfak dolabı, evye, batarya, duş başlığı, panel radyatör gibi eşyalara ilişkin yüklenilen KDV iade hesabına dahil edilecek..

Zehnder Charleston radyatörlere renk getirdi!

Zehnder Charleston,radyatörde 700 renk alternatifi ile yaşam alanlarına renk ve sıcaklık getiriyor. Zehnder Charleston radyatörler, canlı ve renkli tasarımlarıyla tüm kullanıcıların beğenisini kazanıyor.

Zehnder Quaro radyatör, banyolarda Spa etkisi yaşatıyor!

Avrupa’nın ilk çelik radyatör üreticisi Zehnder, Quaro radyatörler ile banyolarda adeta bir spa atmosferi yaşatıyor ve ortamdaki sıcaklığı modern tasarımı ile tamamlıyor.

CHEP kaliteli paletleriyle fark yaratıyor!

CHEP’in sunduğu kaliteli paletler sayesinde lojistik sektörü operasyon süreçlerini iyileştiriyor. Uluslararası standartlardaki bu paletler olası iş kazalarının önüne geçiyor ve iş yükünü de önemli ölçüde azaltıyor

Sakarya Geyveliler ucuz ve kaliteli konutlarla buluşacak!

Sakarya Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya yapımı tamamlanma aşamasına gelen Kayı Boyu Konutları İnşaatını yerinde inceleyerek, ''Geyve Belediyesi olarak halkımızı ucuz ve kaliteli konutlarla buluşturmaya devam ediyoruz'' dedi.

Kocaeli Hürler Caddesi'nde asfaltlama çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele İlçesi’nde bulunan Hürler Caddesi’ni daha kaliteli bir şekle getirmek için asfalt çalışmasına başladı. 800 metrelik alana sahip Hürlet Caddesi asfaltlandıktan sonra bölge trafiğini rahatlatacağı düşünüşüyor.

Türk yatırımcılardan Filistin'e solar panel fabrikası!

Türkiye- Filistin İş Konseyi organizasyonu gerçekleşti. Organizasyonda Filistin'in yaşadığı enerji problemine çözüm getirmesi planlanan solar panel fabrikası ile ilgili ilk görüşmeler gerçekleştirildi.

Şehirlerin kaliteli konutlara ihtiyacı var!

İzmir’deki projelerinde hazırlıklarını sürdüren Demir İnşaat, gelişen şehirleri radarına aldı. Demir İnşaat Başkanı Hamit Demir, “Kaliteli konut ihtiyacı var, yeni şehirlere gidilmeli” dedi

Göl Panorama Evleri Airfel'i tercih etti!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Be-Ma İnşaat tarafından Bahçeşehir’de hayata geçirilen Göl Panorama Evleri, panel tercihini Airfel’den yana yaptı. Proje çevre dostu Airfel Radyatörler ile ısınma konforu yaşayacak.

Van'da depremden sonra kaliteli inşaatlar yapılıyor!

2011 yılının Ekim ve Kasım aylarında meydana gelen depremlerin ardından Van'da çok yeni ve kaliteli inşaatlar yapılmaya başlandı. Son zamanlarda inşa edilen birçok binanın beton ve demir kalitesinin çok daha iyi olduğu görülüyor

Sağlıklı dönüşüm için kaliteli beton kullanılmalı!

Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, kentsel dönüşüm çerçevesinde müteahhitlerle büyük bir anlaşma yaptıkların söyledi. Vardar, sağlıklı bir dönüşüm için kaliteli beton kullanılması gerektiğini ifade etti.

kaliteli panel radyatörler Haberi

kaliteli panel radyatörler

Termo Teknik dekoratif panel radyatörleri yüksek ısıl verimleri, çeşitlilikleri, tasarımları ve 10 yıllık garantileri ile dikkat çekiyor.


Panel radyatörler, mimari tasarıma ve  dekorasyona en zor uyum gösteren sabit parçalar olarak biliniyor. Genellikle tek bir renk ve tipte üretilmeleri, yerlerinin değiştirilememesi, eşyalarla uyum şansının olmaması gibi nedenlerle panel radyatörler evlerin estetikten uzak bir objesi olarak görülüyor. Oysa farklı panel radyatör tercihi ile mekanlara derinlik ve bütünlük katmak, tasarımda zevkli bir dokunuş yakalamak mümkün.


Dünyanın en büyük panel radyatör üreticisi olmaya hazırlanan Termo Teknik’in Çorlu’da 100.000 metrekare üzerine kurulu modern tesislerinde üretilen panel radyatörler verimlilikleri, sıra dışı tasarımları, çeşitliliği ve uygulama kolaylığı ile  dikkat çekiyor. Termo Teknik’in  dekoratif panel radyatör serisi, kendilerine has modern ve şık tasarımları ve farklı ebat seçenekleriyle 6.000’in üzerinde...