17 / 05 / 2024

kalitesiz demir kullamını engellenecek

kalitesiz demir kullamını engellenecek

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Pazartesi Türkiye genelinde demir ve çeliğin kontrollerini yapacağız. Standartları sağlamayan bütün demirleri toplatacağız" dedi.Kalitesiz demir toplanacak üretene de ceza verilecek.

İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıkladı! İnşaat demir fiyatlarına bugün indirim geldi!

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli yapı malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişiyor. İsrail-Filistin arasındaki gerilim, demir fiyatlarını da etkiledi. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. 9 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları!

Milyonlarca vatandaş arama motorlarında en çok ''Payas ve İzmir'' demir fiyatlarını merak ediyor. Son zamanlarda zam gelen demir rekor fiyatlara ulaştı. Peki demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları.

Demir fiyatlarına rekor zam! Demirin ton fiyatı bir yılda 5 bin liradan fazla arttı! 1 ton demir bugün ne kadar?

İnşaat sektörünün en temel yap malzemelerinin başında gelen demir, gelen zam haberleri ile gündemden düşmüyor. Geçen yılın aynı ayına göre 14 bin 500 lira olan demir fiyatları bugün 5 bin liradan fazla yükseldi. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira?

Dolardaki artış demir fiyatlarını uçurdu! Demir fiyatlarına büyük zam geldi! 13 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Dolar kurundaki artış inşaatta kullanılan demir fiyatlarını yükseltti. Demirin ton fiyatı İstanbul'da 16 bin 500 liraya kadar yükseldi. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 13 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Altın 'altın çağına' geri dönüyor! Uzman isimden yeni rekor rakam açıklaması geldi! Altın o rakama demir atacak

Ekonomist Şeref Oğuz altının 'altın çağına' geri döndüğünü açıklayarak yeni rekor rakamı açıklayarak altın fiyatının bu rakama demir atacağını açıkladı. Altının ons fiyatı ne kadar olacak?

Demir fiyatları bugün ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 8 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demirin fiyat listesi araştırılıyor. Son zamanlarda peş peşe indirim gelen demir fiyatlarının güncel fiyatları merak ediliyor. Demir fiyatları bugün ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 8 Mart 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına okkalı zam geldi! Fiyatlar resmen fırladı! 31 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün okkalı bir zam geldi. Gelen zamlar demir fiyatlarını resmen fırlattı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 31 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 27 Ocak 2023 demir fiyat listesi 

İnşat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demir fiyatları merak ediliyor. Bu hafta peş peşe zam gelen demir fiyatları yükselişe geçerken güncel demir fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira?

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Demir hurda fiyatları resmen fırladı! 27 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Bugün hurda fiyatlarına zam geldi. Demir fiyatlarının yükselişe geçmesi, hurda demir fiyatlarını da etkiledi. Demir hurda fiyatları resmen fırladı! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 27 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.

Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! 1 ton demir fiyatı kaç TL oldu? 17 Aralık 2022 demir fiyat listesi

Uzun süredir Çin'de devam eden sıkı koronavirüs tedbirlerinin ekonomik maliyetleri demir fiyatlarına da yansıdı. Tedbirlerin gevşetilme ihtimali demir fiyatlarının artmasına neden olurken fiyatlar resmen fırladı. 1 ton demir fiyatı kaç TL oldu? 17 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam! Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına haftanın son günü büyük zam geldi. Gelen zamlar bakır ve demir hurdanın fiyatlarını uçururken vatandaşlar güncel hurda fiyatlarını araştırıyor. Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Aralık 2022 Hurda fiyat listesi.

Erkurt Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkurt Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Cankurt Uyanık tarafından kuruldu.

kalitesiz demir kullamını engellenecek Haberi

kalitesiz demir kullamını engellenecek

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Şehir Kimliği Çalıştayı"na katıldı.


Güllüce, burada yaptığı konuşmada, piyasaya sunulan demirlerde sıkıntı olduğuna dair bir haber aldığını belirterek, şunları kaydetti:


"Betoncular için bir iki hafta önce ikazda bulunmuştum. Şimdi demircilerle ilgili söylüyorum. Pazartesi günü bakanlığa talimat vereceğim, piyasadaki demirleri çek edecekler. Öyle canının istediği gibi, istediği kalitede demir piyasaya süremeyecekler. Çek edeceğiz, ola ki inşaat sektörünün standartlarında değilse bu, çünkü her inşaatçının cebinde demirin karbon miktarını, çekme gerilimini ölçen bir cihaz bulundurma mecburiyeti yok. Biz devlet olarak kontrol edeceğiz, sen de yönetici olarak kontrol edip piyasaya süreceksin. Değilse, çok ciddi cezalar vermeyi ve toplatmayı düşünüyorum." 


Güllüce, pazartesi günü Çevre ve Şehircilik Müdürlükleri ve merkezdeki  personelleri aracılığıyla Türkiye...