02 / 05 / 2024

Kalkavan Yapı-Hasan Sever İnşaat- Gül Yapı zeytinburnu

Kalkavan Yapı-Hasan Sever İnşaat- Gül Yapı zeytinburnu

Kalkavan Yapı-Hasan Sever İnşaat- Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı, Zeytinburnu’nda hayata geçireceği karma proje için ön talep topluyor.

Hasan Peker nereden mezun oldu? Ne iş yapıyor? Hasan Peker’in hayatı...

Peker GYO Yönetim Kurulu Başkanı Türk iş insanı Hasan Peker kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hasan Peker ne iş yapıyor? İşte Hasan Peker ile ilgili tüm merak edilenler...

Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ne iş yapıyor? Hangi üniversitelerde ders veriyor? Hangi alanlarda çalışıyor?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Av. Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Ne iş yapıyor? Av. Hasan Hüsnü Güzelöz hangi alanlarda danışmanlık yapıyor? İşte Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Hasan Armağan Yapı Orman Ürünleri Elektrik Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kurulddu!

Hasan Armağan Yapı Orman Ürünleri Elektrik Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Hasan Armağan tarafından kuruldu.

Nazım Kalkavan kimdir?

Kalkavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan kimdir? Nazım Kalkavan daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Nazım Kalkavan'ın biyografisi...

Hasan Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan  Kızıloğlu tarafından kuruldu.

Uzun Sever Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Uzun Sever Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Sever ve Elif Uzun ortaklığında kuruldu.

Al Hasan Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Hasan Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Hasan tarafından kuruldu.

Yılmaz Sever Yapı Mermer İnşaat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Sever Yapı Mermer İnşaat Nakliyat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Sever tarafından kuruldu. 

Konut almanın tam zamanı! 

Bankaların konut kredisi faizlerini düşürmesinin konut sektörünü canlandıracağını belirten Hasan Sever İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, “Konut almanın tam zamanı!” dedi.

Hasan Sever: Kurumsal inşaat firmaları ayakta kalabilecek!

Hasan Sever İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, sektörde kurumsallaşan inşaat firmalarının ayakta kalabileceğini söyledi. Sever, projelerin zamanında teslim edilmesinin önemine de işaret etti.

Konutta fırsat haftası!

Hasan Sever İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, konut sektöründe başlatılan 3 önemli kampanya ile ilgili açıklamalarda bulundu. Konutta fırsat haftası olduğunu söyleyen Sever, vatandaşların acele etmesi gerektiğini belirtti.

Yedi Mavi'de 60 ay sıfır faiz kampanyası için son günler!

Kalkavan Yapı-Hasan Sever İnşaat –Gül Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen “Yedi Mavi” de yaşam Şubat 2019’da başlayacak…

Kazlıçeşme Yedi Mavi Proje fiyatları 2017!

1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Yedi Mavi Evleri projesi Kalkavan, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede daireler 2019 yılında teslim edilecek...

Kalkavan Yapı-Hasan Sever İnşaat- Gül Yapı zeytinburnu Haberi

Kalkavan Yapı-Hasan Sever İnşaat- Gül Yapı zeytinburnu

Kalkavan Yapı-Hasan Sever İnşaat-Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı, İstanbul’un en önemli arazilerinden olan Zeytinburnu Sahil’de inşa edeceği rezidans, konut, ofis, ticari üniteler ve zengin sosyal yaşam alanlarından oluşacak projesi için ön talep toplamaya başladı. 


Gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıracak projeye imza atan Kalkavan Yapı- Hasan Sever İnşaat-Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı; Zeytinburnu Sahili’nde yer alan TOBB arazisinde geliştireceği yeni projesi için ön talep toplamaya başladı. 


Konut, rezidans, ticari üniteler, ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak ve bölgenin çehresini değiştirecek yeni proje ön talep döneminde ev sahibi olmak isteyenlerden yoğun ilgi görürken, projenin fiziksel ve sosyal donanımlarını içeren sunumlar, örnek daire ve projeye ilişkin maketin yer alacağı satış ofisinin de yapımı hızla sürüyor.  


Şehrin kalbinde, deniz manzaralı ve...