29 / 04 / 2024

kalkavan yapı zeytinburnu

kalkavan yapı zeytinburnu

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı’nda, TOBB’un Zeytinburnu arazisi üzerinde hayata geçirilecek Yedi Mavi Projesi’nde lansman öncesi satış süreci başladı.

TOBB Zeytinburnu'nda ön talep süreci başladı!

Kalkavan Yapı-Hasan Sever Inşaat-Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı, İstanbul'un en önemli arazilerinden olan Zeytinburnu Sahil'de rezidans, konut, ofis, ticari üniteler ve zengin sosyal yaşam alanlarından oluşacak proje hayata geçirecek.

Zeytinburnu Merkezefendi'de 526 yapı dönüşecek! 

Zeytinburnu Merkezefendi'de 526 yapının kentsel dönüşümü için süreç başladı. İşte ayrıntılar...

Zeytinburnu'ndaki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Zeytinburnu ilçesi, Mer'i Nazım İmar Planına, Riskli Yapılara ve Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Zeytinburnu'nda yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Zeytinburnu'nda yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale edecek. İşte detaylar...

Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, (Seyitnizam) Merkezefendi Mahallesi, Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı, Tescil Dışı Alanda İdari Hizmet Alanı ve Yol Düzenlemesine İlişkin 1/5000 ölçekli NİPl Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Nazım Kalkavan kimdir?

Kalkavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan kimdir? Nazım Kalkavan daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Nazım Kalkavan'ın biyografisi...

Zeytinburnu Çırpıcı ve Veliefendi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Çırpıcı ve Veliefendi Mahalleleri Rezerv Yapı Alanı'ndaki bazı parsellere ilişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği onaylandı.

Derik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Derik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Derik tarafından açıldı. 

Zeytinburnu'nda kaçak binaların yıkımı için ihale yapılacak!

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 115 farklı mahalde ruhsatsız veya proje hilafı olan kaçak yapıların yıkılması için 23 Mayıs 2019 tarihinde ihale düzenleyecek...

Eman Life Yapı İnşaat Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi kuruldu!    

Eman Life Yapı İnşaat Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi 1 milyon 500 bin liraya kuruldu.

Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı imar planı askıda!

İstanbul Zeytinburnu'na bağlı Seyitnizam Mahallesi, Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı...

Tesa Yapı Livza Zeytinburnu fiyatları!

Tesa Yapı Livza Zeytinburnu fiyatları daire seçeneklerine göre değişiklik gösteriyor. 2020 yılının Mayıs ayında teslimlerin yapılacağı proje Tesa Yapı tarafından yükseliyor. 

Tesa Yapı Livza Zeytinburnu projesi!

Tesa Yapı Livza Zeytinburnu projesi İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu'nda hayata geçiriliyor. Toplamda 101 adet daireden meydana gelen projede  2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor.

Yedi Mavi'de 60 ay sıfır faiz kampanyası için son günler!

Kalkavan Yapı-Hasan Sever İnşaat –Gül Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen “Yedi Mavi” de yaşam Şubat 2019’da başlayacak…

kalkavan yapı zeytinburnu Haberi

kalkavan yapı zeytinburnu

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı’nda, 1 milyar 140 milyon liralık rekor ihale bedeliyle İstanbul’un en değerli arazilerinden TOBB’un Zeytinburnu arazisi üzerinde hayata geçirilecek Yedi Mavi Projesi’nde lansman öncesi satış süreci başladı.


Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek Yedi Mavi Projesi 63 dönüm arazi üzerinde 17 kat ve 6 bloktan oluşuyor. Denizin kokusunu şehrin dokusuyla buluşturan Yedi Mavi Projesi’nde eşsiz deniz manzarasına sahip 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere 5 farklı daire seçeneği yer alıyor. Residans (Konut), ofis, AVM ve apart otelin yer alacağı karma konseptli projede toplam 1047 adet bağımsız bölüm yer alıyor. Daire büyüklüklerinin 75 metrekare ile 400 metrekare arasında değiştiği...