14 / 05 / 2024

kalyon inşaat Nevbahar Üsküdar teslim tarihi

kalyon inşaat Nevbahar Üsküdar teslim tarihi

Nevbahar Üsküdar projesi Üsküdar'ın merkezinde yatırım fırsatı sunuyor. Projede 169 daire 120 mağaza bulunuyor.

Suudi Arabistan'ın  en büyük şirketinden Kalyon İnşaat'a ortalık teklifi!

Suudi Arabistan’ın en büyük şirketlerinden biri olan NEOM, Kalyon İnşaat’a ortaklık teklif etti. Kalyon İnşaat, global şirket oluyor...

Kalyon İnşaat, Romanya’da üstlendiği boru hattının inşaat projesine başladı!

Kalyon Holding Romanya’da üstlendiği doğalgaz boru hattı projesinde inşaata başladığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Türk müteahhitlik firmaları her zaman kazan-kazan şeklinde iş yapmıştır. Devletler arasındaki ilişkilerimiz de böyle” diye konuştu.

İstanbul'a lüks outlet AVM açılıyor! Kalyon İnşaat ile İtalyan markası RDM Group Fingen düğmeye bastı!

Kalyon İnşaat ile İtalyan lüks tasarım outlet markası RDM Group Fingen, İstanbul’da lüks outlet AVM açıyor. İşte ayrıntılar...

Rekabet Kurulu'ndan Cengiz ve Kalyon İnşaat'a onay çıktı! İki patron o işten çekildi

Rekabet Kurulu, Mapa İnşaat ve Ticaret AŞ ve Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İstanbul Havalimanı'nı inşa etmek ve 25 yıl boyunca işletmek amacıyla 7 Ekim 2013 tarihinde kurulan İstanbul Grand Airport’taki (İGA) hisselerinin Cengiz Holding ile Kalyon Holding'e devrine onay verdi.

Trabzon Şehir Hastanesi'nin 1.1 milyar TL'lik ihalesini Kalyon İnşaat aldı!

Trabzon Şehir Hastanesi'nin yapımı için yaklaşık 1.1 milyar TL'lik ihaleyi Kalyon İnşaat kazandı. İmzalanan sözleşmeye göre hastane inşaatının 2023'ün başına kadar bitirilmesi planlıyor.

Kalyon İnşaat Mali’ye metrobüs hattı yapacak!

Kalyon Holding, Mali'nin başkenti Bamako'ya metrobüs hattı inşa etmek için harekete geçti. Şirket Mali yönetimiyle Bamako'da 18 duraklı metrobüs hattının inşa edilmesine dair mutabakat muhtırası imzaladı...

Kalyon inşaat Nevbahar Üsküdar projesi!

Kalyon inşaat Nevbahar Üsküdar projesinde ön talepler toplanıyor. İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar merkezde inşa edilen projede 4 blokta 188 konut ve 120 ticari alan bulunuyor. 

Nevbahar Üsküdar ne zaman teslim?

Nevbahar Üsküdar projesi Kalyon inşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar merkezde hayata geçiriliyor. Peki Nevbahar Üsküdar ne zaman teslim edilecek?

Nevbahar Üsküdar'da ön talepler toplanıyor! Yeni proje!

Nevbahar Üsküdar projesi Kalyon inşaat  tarafından İstanbul Üsküdar merkezde hayata geçiriliyor. Ön talep toplanan projede konut ve ticari alanların yanı sıra alışveriş merkezi planlanıyor.

Kalyon İnşaat'tan Beykoz'a 553 villa!

Beykoz Dereseki’de hayata geçirilecek olan 553 villayı 3. havalimanı projesini de yürüten Kalyon İnşaat yapacak.

Kabataş-Mahmutbey Metro Hattı'nın kaba inşaatı tamam!

Gülermak-Kolin-Kalyon İnşaat İş Ortaklığı tarafından inşa edilen Kabataş-Mahmutbey Metro Hattı'nın kaba inşaatı tamamlandı. İnce işçilik çalışmalarının yapılmaya başlanıldığı metronun 2018 yılının ilk yarısında açılması planlanıyor.. 

Kalyon İnşaat'ın acı günü! Nadiye Fatma Aydın vefat etti!

EMAY Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Hamidiye Aydın'ın annesi Hacı Nadiye Fatma Aydın vefat etti. Kalyon İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

3.havalimanı inşaatında denize dolgu iddiası TBMM'de!

İstanbul'da, hükümete yakın Limak-Kolin-Cengiz-Mapa-Kalyon grubunun yapımını üstlendiği 3. havalimanı inşaatında denize dolgu yapıldığı iddiası TBMM gündemine taşındı.

kalyon inşaat Nevbahar Üsküdar teslim tarihi Haberi

kalyon inşaat Nevbahar Üsküdar teslim tarihi

Nevbahar Üsküdar projesi Kalyon İnşaat imzası taşıyor. İstanbul Anadolu yakası Üsküdar'da hayata geçirilen projede satışlar devam ediyor.

Nevbahar Üsküdar projesi Üsküdar'ın merkezinde yatırım fırsatı sunuyor. Projede 169 daire 120 mağaza bulunuyor.

1 oda 1 salondan, 5 oda 2 salona kadar daire seçeneğinin yer aldığı proje Üsküdar Belediyesi'nin yanında yükseliyor.

Üsküdar Nev Bahar projesinde 1+1 konutların fiyatları1 milyon 230 bin TL'den başlıyor. Projede lansman dönemine özel olarak indirim yapılıyor, yapılan indirimle 1+1 konutun fiyatı 875 bin TL'ye iniyor.

2020 yılında teslim edilmesi planlanan Kalyon inşaat Nevbahar Üsküdar projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor.

Projenin sosyal alanları arasında; Hamam, fitness salonu ve yüzme havuzu mevcut. Projede konutların yanı sıra alışveriş merkezi de bulunacak.

Nevbahar Üsküdar nerede?


Tel: 0216 404 19 74
Web: h