17 / 05 / 2024

kaman toki teslimi ne zaman

kaman toki teslimi ne zaman

İlçemizde Kaman Beylediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm Projesiyle yaptırılan 67 konut sahibini kura ile belirlendi.1Etap'ta yer alan 228 daireden 67 hak sahibi kur'a heyecanı yaşadı.

TOKİ Kırşehir Kaman’da 240 taksitle sosyal konut!

Vatandaşın ev sahibi olma hayalleriyle beklediği 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2022 TOKİ sosyal konut projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Kaman Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Aksaray Sultanhanı konutlarının teslimi başladı!

TOKİ tarafından Aksaray Sultanhanı'nda inşa edilen 253 konutun teslimi önceki gün başladı. Teslimler 22 Şubat tarihine kadar devam edecek.

Kayseri Tomarza 2. etap TOKİ'de anahtar teslimi başladı!

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde 2. etap TOKİ konutlarında bulunan 277 adet konut yeni sahiplerini teslim ediliyor. Anahtar teslimi 13 Kasım'a kadar devam edecek.

TOKİ Kırşehir Kaman orta gelir projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman 2020 orta gelir projesi için başvurular başladı.

Kırşehir Kaman alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman alt gelir projesi için başvurular başladı.

TOKİ Kırşehir Kaman başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman projesinde yer alan 112 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kırşehir Kaman kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman projesinin kura çekilişi yapıldı. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ'den Kırşehir Kaman Sarıuşağı Mahallesi'ne 224 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kırşehir İli, Kaman İlçesi, Sarıuşağı Mahallesi'nde konut projesi yapılacak...

TOKİ Kırşehir Kaman 224 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kırşehir İli, Kaman İlçesi, Sarıuşağı Mahallesi 2. Etap 224 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Kaman 224 konut ihalesi 10 Temmuz'da!

Kaman İlçesi’ne Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak olan 224 konutun inşaatı 10 Temmuz’da ihale edilecek.

Nevşehir Avanos TOKİ'de yer teslimi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Nevşehir Avanos'ta inşa edilecek 324 adet konut ve 5 dükkanın yer teslimi yapıldı. İhaleyi kazanan firma ve TOKİ arasında imzalar atıldı.

TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı Tarımköy 2017 başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kırşehir-Kaman, Savcılı Tarımköy Projesi kapsamında 2 adet konut satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı Tarımköy 2017 başvuruları ne zaman?

kaman toki teslimi ne zaman Haberi

kaman toki teslimi ne zaman

KAMAN Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi tarafından ortaklaşa yapılan Kaman Şehir Merkezi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde yapımı devam eden l.Etap'ta yer alan 228 daireden 67 hak sahibi kur'a heyecanı yaşadı. 

Kaman Belediyesi Dadaloğlu toplantı salonunda, Kaman Noter Vekili Özdal Karacaoğlu tarafından yapılan kur'a çekimine Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, TOKİ yetkilileri ve hak sahipleri katıldı. 

Edinilen bilgilere göre, 1.Etapta yer alan 8 blok içerisinde çeşitli metrekarelerde, 2 + 1-3 + 1 ve 4+1 olmak üzere 228 daire yer alıyor. 67 hak sahibinden sonra kalan dairelerin satılacağı da belirtiliyor. 

Kur'a töreninde bir konuşma yapan Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu; "Kentsel dönüşüm, çarpık kentleşmenin önüne geçilebilecek önemli bir uygulamadır. Bu konuda bir takım engellemeler yüzünden çok geç kalındı. İnşallah 3. ve 4. etaplarda devamında...