07 / 05 / 2024

Kamber Çifci

Kamber Çifci

Katar Konut Mesken Yapı Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, 22 Ocak 2013 tarihinde, 30 bin TL sermaye ile, Kamber Çifci tarafından kuruldu...

Anadolu Akıllı Şehir Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Akıllı Şehir Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Çifci tarafından kuruldu.

Fyd Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fyd Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Kamber Korkmaz ve Mustafa Kemal Ertaş ortaklığında kuruldu.

Askep Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!'

Askep Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Kamber Arslan ve Mehmet Arslan ortaklığında kuruldu.

Lambassa İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lambassa İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da Orhan Çifci tarafından kuruldu.

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi Maltepe'de Ecem Çifci ve Murat Aksak ortaklığında kuruldu.

Türkiye'yi zengin edecek yeni enerji kaynağı gaz hidrat!

Dokuz Eylül Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Deniz Bilimleri ve Teknoloji Enstitüsü Bölümü’nde görevli Prof. Dr. Günay Çifci, Türkiye’nin gaz hidrat rezervlerine sahip zengin bir ülke olduğuna dair açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Adbil Gayrimenkul Alım Satım Ve Danışmanlık Hizmeti Limited Şirketi kuruldu!

Adbil Gayrimenkul Alım Satım Ve Danışmanlık Hizmeti Limited Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Süngü ve Bilgin Çifci tarafından kuruldu.

Vedat Kamber satın almak için baktığı daireden düştü!

İstanbul'un Pendik’de bir kişi satın almak istediği dairenin balkonundan düşüp hayatını kaybetti. Yere düşen adamın yardımına çevredekiler koştu.

Ucm Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ucm Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Alkan ve Kamber Çeven ortaklığında kuruldu. 

Sedat Kurucan, İhlas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Sedat Kurucan seçildi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise Dr. Ömer Şaban Kamber oldu.

İhlas Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri değişti!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği/Üyeliği, Genel Müdürlük ve Murahhas Azası Mahir Kamacı istifa etti. Yerine Dr. Ömer Şaban Kamber getirildi.

Arf İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arf İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mert Çifci tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İhlas Ev Aletleri İF Tasarım Ödülü aldı!

İhlas Ev Aletleri tarafından üretilen Aura Cleanmax ve Aura Roboclean temizlik ve sağlık robotları, iF Tasarım Ödülü aldı. Ödülü, iF Tasarım Organizasyon Komitesi Başkanı Mashid Karimi’den alan İhlas Ev Aletleri Genel Müdürü Ömer Kamber, şöyle konuştu:

Kamber Çifci Haberi

Kamber Çifci

30 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, yürürlükteki mevzuata uygun olarak her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Sancaktepe Emeke Mahallesi Ordu Caddesi NO:28 adresinde faaliyete geçirildi. 22 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Kamber Çifci tarafından...