24 / 07 / 2024

Kamerun parlamento konutu

Kamerun parlamento konutu

Orta Afrika ülkeleri arasında stratejik bir geçiş noktası olan Kamerun'un Başkenti Yaounde'de 660 adet lüks parlamento konutu ve devlet çalışanları için 8 farklı bölgede toplam 10.000 adet sosyal konut projesinin anlaşması gerçekleştirildi...

RTÜK Kanlıca'da iki değerli konutu ihaleyle satacak!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, İstanbul'un Beykoz ilçesindeki 2 konutu ihaleyle satacak. Konutlar için belirlenen KDV hariç muhammen bedel 2 milyon 800 bin lirayı buluyor.

Aile konutu satışında eş rızası zorunlu mu?

Evlilik süresince eşlerin yaşamlarını sürdürdüğü yer olan aile konutu tapusu eşlerden sadece birinin üstüne kayıtlı olabileceği gibi, ikisinin üstüne de kayıtlı olabiliyor. Peki, aile konutu satışında eş rızası zorunlu mu?

Başbakan Davutoğlu Başbakanlık Resmi Konutu'na taşındı!

Dışişleri Bakanlığı ve Başbakanlığı döneminde Kırlangıç Sokak'taki konutu kullanan Başbakan Davutoğlu'nun ikametgahını Resmi Konut'a taşıdığı öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12 yıllık başbakanlığı döneminde Resmi Konutu ikamet için kullanmamıştı.

İnegöl Belediyesi 32 konutu satışa çıkarıyor!

İnegöl Belediye Başkanlığı, kendi mülkiyetindeki TOKİ 2. Etapta bulunan 32 adet konutu satmak üzere ihale düzenliyor. 2. Etap TOKİ Konutlarındaki 32 konut için 2 milyon 600 bin lira tahmini bedel ve 78 bin lira geçici teminat tayin edildi.

İnegöl Belediye Başkanlığı TOKİ’deki 32 Adet konutu satışa çıkardı!

İnegöl Belediye Başkanlığı, kendi mülkiyetindeki TOKİ 2. Etapta bulunan 32 adet konutu satmak üzere ihale düzenliyor. 2. Etap TOKİ Konutlarındaki 32 konut için 2 milyon 600 bin lira tahmini bedel ve 78 bin lira geçici teminat tayin edildi.

Kapıcı konutu tahliyesi nasıl olur?

Konut kapıcıları yönetmeliği, kapıcıların hizmetlerinin kapsam ve niteliği ile çalışma süresi, sorumluluk ve hakları ile kapıcı konutlarına ilişkin esasları düzenliyor. Peki, kapıcı konutu tahliyesi nasıl olur?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Köşk Konutu'na taşındı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da 12 yıldır ikamet ettiği Subayevleri ' ndeki evden Cumhurbaşkanlığı Konutu'na taşındı. Taşınma işlemlerinin Erdoğan ' ın ABD ziyareti sırasında gerçekleştiği öğrenildi...

Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Konutu'na taşındı!

12. Cumhurbaşkanı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 12 yıldır ikamet ettiği Subayevleri'ndeki evden Cumhurbaşkanlığı Konutu'na taşındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, bugün Çankaya Köşkü'ne geçişi de basın mensuplarınca görüntülendi.

Konutu yıkmadan da çevre dostu yapmanız mümkün!

Bu yıl 22-26 Eylül 2014 tarihleri arasında kutlanmakta olan Yeşil Binalar Haftası’nda yeşil tadilat konusu da dünya çevre gündemine yerleşti. Konutu yıkmadan da çevre dostu yapmanız mümkün.

Dap Yapı 500 konutu Arap yatırımcıya tanıttı!

Dap Yapı 500 konutu Arap yatırımcıya tanıttı. Yapı, İstMarina'nın ilk etabındaki 1000 konutun 950'sini 45 günde sattı. Şimdi sırada Dubai'de Arap yatırımcıya tanıtılan 500 konutluk ikinci etap var.

TBMM Başbakanlık Resmi Konutu'na Türk mimarisi imzası!

TBMM Başkanlık Resmi Konutu kullanılmaya hazır. Konutun giriş holündeki İznik çinisi süslemesinde, Kaşgarlı Mahmud'un " Divanü Lugati't Türk " kitabının içinde bulunan dünya haritası yer alıyor...

Aile konutu ipoteğin fekki!

Medeni Kanun’un 194. maddesi gereği; evli eşlerin birlikte yaşadıkları, evlilik ve aile hayatlarını sürdürdükleri, sürekli ikamet ettikleri konuta “aile konutu” deniyor. Peki, aile konutu ipoteğin fekki nasıl olur?

Aile konutu ipotek yetkili mahkeme hangisi?

Eşlerden biri aile konutunu, kullanacağı banka kredisi için eşinin rızasını almadan ipotek ettirirse dava açılabilir mi? Aile konutu ipotek yetkili mahkeme hangisi? İşte, Aile konutu ipotek yetkili mahkeme!

Kamerun parlamento konutu Haberi

Kamerun parlamento konutu

Orta Afrika ülkeleri arasında stratejik bir geçiş noktası olan Kamerun'un Başkenti Yaounde'de 660 adet lüks parlamento konutu ve devlet çalışanları için 8 farklı bölgede toplam 10.000 adet sosyal konut projesinin anlaşması gerçekleştirildi. Bir yıldır görüşmeleri devam eden projesinin bütçesi 1 milyar 183 milyon...