16 / 05 / 2024

Kamhi çifti villası

Kamhi çifti villası

Kamhi çiftinin lüks villası için Yargıtay'dan kritik karar çıktı. Bedirhan Esenlik ile 35 yıldır evli olan Kamhi çifti arasında, 5 yıla yakın bir süreden beri devam eden ‘villa krizi’nde son karar Yargıtay’dan geldi.

Asena-Caner Erkin çifti Beykoz’daki villasını dekore ettiriyor!

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin ve Asena Erkin çifti 2 milyon dolara aldıkları Beykoz’daki villayı sil baştan yapıyor. Ünlü çift, evin mermerlerini 900 bin lira ödeyip Yunanistan’dan getirtti.

Begüm-Adnan Şen çifti iki villasını Alp Şen Vakfı'na bağışlıyor!

Evladını kaybettikten sonra ABD'ye yerleşen Begüm Şen, İstanbul'daki iki ayrı villasını oğlunun adını taşıyan vakfın seçtiği hasta çocuklara tahsis edecek.

Jeff Bridges, California'daki muhteşem villasını 29.5 milyon dolara satıyor!

Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu ve müzisyen Jeff Bridges, California'daki muhteşem malikanesini satışa çıkardı. 65 yaşındaki aktör, 885 metrekare büyüklüğündeki villasını 29.5 milyon dolara satıyor.

Şahan Gökbakar villasını 4 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Ünlü komedyenin evinin dış cephesine geçtiğimiz günlerde satılık ve kiralık levhaları asıldı. Gökbahar, villasının satışı için 4 milyon dolar talep ediyor.

Antonio Banderas-Melanie Griffith çifti malikanelerini sattı!

Geçtiğimiz yıl boşanan Antonio Banderas-Melanie Griffith çifti, Los Angeles'ta uzun yıllar yaşadıkları malikanelerini 16 milyon dolara sattı. Bu fiyat, bir rekor olarak değerlendiriliyor.

Arda Turan, Madrid'deki villasından İstanbul'da yaptırdı!

Türkiye 'ye geldiğinde rahat etmek isteyen Arda Turan, Madrid 'deki dillere destan villasının bir benzerini İstanbul'da yaptırdı.

Hande Yener lüks villasından ayrılıp rezidans dairesine taşınıyor!

Konserden konsere koşan Hande Yener, akıllı yatırımcı çıktı. Kendisine ait birçok gayrimenkulü olan sanatçı, lüks villasından ayrılarak bir rezidans dairesine geçmeye hazırlanıyor.

Turgay Demirel'in Boğaz'a nazır villasına haciz geldi!

Artvin'deki bir HES projesinin hisselerini 900 bin dolara alan, ancak borcunun yarısını ödemeyen eski Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'in Boğaz'a nazır villasına haciz geldi..

Eyşan Özhim Riva'daki villasını 1.5 milyon TL'ye satışa çıkarttı!

Eyşan Özhim, yapımcısı olduğu film gişede batınca büyük borca girdi. Riva'daki villasını satışa çıkaran manken, alıcı çıkmayınca 200 bin dolar indirim yaptı.

Eyşan Özhim Riva'daki villasını satıyor!

Eski manken Eyşan Özhim, yapımcısı olduğu film gişede batınca borca girdi. Riva'daki villasını satışa çıkaran Özhim, istediği fiyata alıcı çıkmayınca 200 bin dolar indirim yaptı.

Ünlü rapçi Lil Wayne villasını 18 milyon dolara satıyor!

ABD'li ünlü rapçi Lil Wayne, geçtiğimiz ay boşalttığı lüks villasını satacağını açıkladı. Wayne'in çatısında kayak alanı olan lüks yalısının satış fiyatı ise 18 milyon dolar..

Avrupa'nın en güzel 40 villasından 3'ü Türkiye'de!

Guardian Gazetesi, turistleri kabul eden Avrupa'nın en güzel 40 villasını derledi. Türkiye'den 3 villa listede. Kalkan'daki Villa Ilda'ya geniş ailelerle yapılacak tatil için geniş bir havuza ve "müthiş bir manzaraya" sahip olduğu söyleniyor.

Halil Ergün'ün villası toprak kayması sonucu hasar gördü!

Anadolu Hisarı ’ndaki Göksu Tepe Sitesi ’ndeki villası kendisi uykudayken toprak kayması sonucu büyük hasar gören usta aktör Halil Ergün, ölümden döndü.

Kamhi çifti villası Haberi

Kamhi çifti villası

Bedirhan Esenlik ile 35 yıldır evli olan Kamhi çiftinin lüks villası için Yargıtay'dan kritik karar çıktı. Dava dosyasından edinilen bilgilere göre taraflar arasındaki sorun şu şekilde gelişti:


SATIŞTAN ÖNCE DAVA AÇILDI

Yaptığı büyük yatırımlar sonrası mali güçlüğe giren Cefi Kamhi 2009 yılı ortasında Esenlik’ten 3.5 milyon TL aldı. Esenlik alacağı tutara karşılık, Kamhi’nin villada sahip olduğu hisseye ipotek koydurdu. Ancak, iddiaya göre ödeme yapılmayınca Esenlik, 11 Mayıs 2011’de icra takibi başlattı. Yapılan itiraza rağmen takip kesinleşti. İcra müdürlüğü villanın yarı hissesinin satışı için ocak 2012’ye gün verdi. Bu süreçte, Yasemin Kamhi, ipoteğin kaldırılması için hem eşine hem Esenlik’e karşı 4 Ocak 2012’de İstanbul 10. Aile Mahkemesi’nde dava açtı.

‘BAŞKA ADRESTE OTURUYORLAR’

Kamhi’nin iddiası, ipotek konulan yerin aile konutu olduğu, Esenlik’in iyi niyetli olmadığı...