05 / 05 / 2024

Kamil Adalet

Kamil Adalet

İstanbul'da hastaneler 1999 depreminden bu yana güçlendirilmeyi beklerken, İl Sağlık Müdürü uyardı: Ümit ediyorum deprem bizi üç yıldan önce yakalamaz

Halil Kamil Kocapınar, Çevre ve Şehircilik Müşaviri oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Müsteşar Yardımcısı Halil Kamil Kocapınar'ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşavirliği'ne atanmasına karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Halil Kamil Kocapınar kimdir?

Halil Kamil Kocapınar, açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşavirliğine atandı. Peki, Halil Kamil Kocapınar kimdir?

Kütahya Kamil Saraçoğlu OSB'de üst geçit yapılıyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yakınındaki üst geçit çalışmalarını yerinde inceledi.

Bahçeşehir Hacı Kamil Demiröz Camisi açıldı!

Hacı Kamil Demiröz Camisi, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın katıldığı bir törenle açıldı. Bahçeşehir’de yer alan caminin açılışına Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal da katıldı...

Gölcük Adalet Sarayı tamamlandı!

Gölcük'te geçtiğimiz yılın Mart ayında temeli atılan Adalet Sarayı'nın yapımı hemen hemen tamamlandı. Adalet sarayı, geçtiğimiz gün Gölcük Protokolü'nü ağırladı

Bursa Adalet Kompleksi'nin temeli atıldı!

Adalet Bakanı Bozdağ: "Hükümet olarak adaletin zamanında tecellisi için yapılması gereken pek çok düzenlemeyi bugüne kadar yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Kamil Saraçoğlu, Bakan Sarı’ya dönüşüm çalışmalarını anlattı!

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Bakan Fatma Güldemet Sarı’ya Kütahya’da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında detaylı bilgiler sundu. Başkan Saraçolu, ziyaret sonrası Bakan Sarı’ya çini vazo hediye etti.

Batman Adalet Sarayı Mayıs’ta hizmete açılıyor!

2 Yıl gibi bir sürede yapımı tamamlanan Batman Adalet Sarayı, açılış için gün sayıyor. 24 Mahkeme salonu ile 33 duruşma salonun bulunduğu Saray’da, 500’den fazla yargı mensubu ve personel görev yapacak.

Adana Adalet Sarayı'nın yüzde 55'i tamamlandı!

Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahattin Menteş, Adana Adliyesi'ni ziyaret edip bakanlığa bağlı kurumlarda incelemelerde bulundu. Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, eski Adana hakimi olan Menteş'e projelerle ilgili bilgi aktararak yatırımlara

Çanakkale Adalet Sarayı için yer teslimi yapıldı!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, bir süre önce ihalesi yapılan Çanakkale Adalet Sarayı için müteahhit firmaya yer tesliminin gerçekleştirildiğini ve inşaata başlandığını bildirdi.

Mehmet Tülazoğlu Adalet MYO'nun inşaatı tamamlandı!

Çarşambalı hayırsever Tülay Ulusoy, oğlu Alican Ulusoy ile birlikte Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çarşamba Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü’nde babaları Mehmet Tülazoğlu adına yaptırdıkları Adalet Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ettiler.

Kayseri İncesu Adalet Sarayı açıldı!

Elitaş, İncesu Adalet Sarayı'nın açılışında yaptığı konuşmada, Türk milletinin Asya'da, Anadolu bozkırlarında özgürce atını koşturduğunu ifade ederek, özgürlüğün tadını ve adalet üzerine devletler kurmuş bir millet olduğunu ifade etti.

Çorum Osmancık Adalet Sarayı binası himete açıldı!

Çorum’un Osmancık ilçesinde 1 yıl önce Adalet Bakanlığı tarafından ihalesi tamamlanarak inşaatına başlanan Osmancık Adalet Sarayı Projesi bitim aşamasına geldi.

Kamil Adalet Haberi

Kamil Adalet

İstanbul 1999 felaketinden bu yana, olası büyük depreme hazırlığı tartışırken hastaneler sınıfta kaldı. Hastanelerin yeniden inşası en iyi ihtimalle üç-dört yıl sürecek. Birçok hastane şu anda bile ‘hasarlı’. 


Sadece İstanbul ’un değil, Türkiye ’nin en köklü hastaneleri olan Şişli Etfal, Haseki, Okmeydanı, Taksim, Kartal, Göztepe, Haydarpaşa , Çapa ve Cerrahpaşa’nın depreme karşı dayanıklılığı tartışılıyor. İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu tehlikeye “Ümit ediyorum deprem bizi üç yıldan önce yakalamaz. İstanbul ’daki büyük hastanelerin hiçbiri depreme hazır değil” sözleriyle dikkat çekiyor. 


Dokucu’nun bu sözleri üzerine İstanbul ’un can damarı hastaneleri gezdik. Binalarda çıplak gözle görünen manzara ürkütücü. Kolonlar çatlak, duvarlar yarık, kolonlardan dışarı çıkan demirlerde korozyonun izleri gözle görülüyor. Ancak sağlık hizmeti aralıksız sürüyor.. Dokucu, hastanelerde güçlendirme çalışmalarının karmaşıklığına...