12 / 05 / 2024

Kamil Saka kentsel dönüşüm

Kamil Saka kentsel dönüşüm

Edremit'in kent kimliğine kavuşması, sağlıklı altyapı ve yapıların oluşması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkan Kamil Saka makamında Kentsel Dönüşüm Projeleri hakkında brifing aldı.

Kamil Okyay Sındır'dan İzmir deprem konutları açıklaması!

CHP İzmir Milletvekili ve Deprem Komisyonu Üyesi İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, İzmir depremi sonrası başlayan kentsel dönüşüm çalışmalarında hak kayıplarının yaşandığına dikkat çekerek, yapılan deprem konutlarına ilişkin dikkat çeken iddialarda bulundu.

Balıkesir Edremit'in imar sorunu çözüldü!

Balıkesir Edremit Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Kamil Saka, toplantıda imar planı ile ilgili bilgiler verdi.

Edremit Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Edremit Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yaptı. Toplam 31 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda kararların çoğu oy birliği ile alındı.

Edremit Devlet Hastanesi'nin yeri belli oldu!

Edremit Belediye Meclisi’nde 2016 yılın son toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yapıldı. Toplantıda yeni Devlet Hastanesi yeri ve ilçeye doğalgaz getirilmesi gibi önemli konular görüşüldü.

Edremit Meclisi'nde 45 gündem maddesinin 44'ü kabul edildi!

Edremit Belediye Meclisi Eylül ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka, başkanlığında yapıldı. Toplantıda görüşülen 45 gündem maddesinden biri oy çokluğu, diğer 44'ü oy birliği ile kabul edildi.

Balıkesir Antandros Kültür Parkı hizmete girmeye hazırlanıyor!

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Antandros antik kenti ile ilgili bilinci arttırmak, dünya çapında tanıtımını yaparak bölgeye turizm yönünden katkı sağlamak amacı ile hazırladığımız Antandros Kültür Parkı’nı halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Balıkesir Edremit'te kentsel dönüşüm konuşuldu!

Londra Belediye Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Başkan Yardımcısı SaimaAshraf ve Birleşmiş Milletler Küresel Sağlık Danışmanı Dr. Tariq H. Cheema, Edremit belediye Başkanı Kamil Saka ile sağlık turizmi ve kentsel dönüşüm hakkında görüş alış verişinde bulundular.

Edremit'e bölge hastanesi geliyor!

Edremit Belediye Meclisi Haziran ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka, başkanlığında yapıldı. Toplantıda bölge hastanesi yapılmak üzere gerekli plan çalışmaları için İmar Komisyonu'na havalesine karar verildi.

Kamil Saraçoğlu, Bakan Sarı’ya dönüşüm çalışmalarını anlattı!

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Bakan Fatma Güldemet Sarı’ya Kütahya’da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında detaylı bilgiler sundu. Başkan Saraçolu, ziyaret sonrası Bakan Sarı’ya çini vazo hediye etti.

Meram'da kentsel dönüşüm 3. kez protesto edildi!

Uluırmak Ali Hoca, Uluırmak Saka ve Fahrunnisa Mahallesi sakinleri, kentsel dönüşüm noktasında yaşanan sıkıntılar nedeniyle üçüncü kez eylem yaptı. Leyla Koca, "Belediye hakkımızı vermiyor" dedi.

Edremit Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyeleri seçildi!

Edremit Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yapıldı. Belediye Başkanı Kamil Saka'nın meclise sunduğu bir yıllık çalışma raporu kabul edildi.

Edremit Belediye Meclisi'nde imar konuları komisyona sevk edildi!

Edremit Belediye Meclisi’nin Mart ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yapıldı. Toplantıda toplam 34 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm protesto edildi!

Konya tarihinin en büyük kentsel dönüşümünü Meram ilçe Belediyesi gerçekleştiriyor. Konya'nın Uluırmak Ali Hoca, Uluırmak Saka ve Fahrünnisa mahallelerindeki "Kentsel Dönüşüm" tepkilere neden oldu.

Kamil Saka kentsel dönüşüm Haberi

Kamil Saka kentsel dönüşüm

Edremit'te gerçekleştirilecek "Kentsel Dönüşüm Projesi" kapsamında, firma yöneticileri tarafından Belediye Başkanı Kamil Saka, Başkan Yardımcıları Fatma özgirgin ve Mehmet Ertaş ile ilgili daire müdürlerine sunum yapıldı.

Yapılması hedeflenen çalışmalar hakkında yapılan sunumlar ilgi ile izlendi. Edremit'in kent kimliğini güçlendirmek için çalışmalarını aralıksız sürdüren Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, bir yandan alt yapı. bir yandan sosyal belediyecilik faaliyetlerini sürdürüyor. Kent yaşamının vaz geçilmezi alt ve üst yapı çalışmaları ise aralıksız devam ediyor.


Körfezde Olay...