15 / 05 / 2024

Edremit Belediye Meclisi'nde imar konuları komisyona sevk edildi!

Edremit Belediye Meclisi'nde imar konuları komisyona sevk edildi!

Edremit Belediye Meclisi’nin Mart ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yapıldı. Toplantıda toplam 34 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.



Edremit Belediye Meclisi’nin Mart ayı olağan toplantısı Belediye Meclisi Toplantı salonunda yapıldı. Belediye Başkanı Kamil Saka, başkanlığında yapılan toplantıda 19 ana gündem ve önergelerle gündeme alınan 16 madde olmak üzere toplam 39 madde görüşülerek karara bağlandı.


Toplantıda BASKİ Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığının, mülkiyeti Edremit Belediyesi Tüzel Kişiliğine ait taşınmazlar üzerine içme suyu amaçlı sondaj kuyusu açma izini ve mülkiyeti Edremit Belediyesi Tüzel Kişiliğine ait 394 ada 2 parsel ve 1204 parselin şehir terminali yapılmak üzere Balıkesir Büyükşehir Belediyesine devir konuları görüşülerek kabul edildi. Ayrıca Akçay Mahallesi’nde ki Olivecity Binasının Kiralanması ile ilgili yapılan havale sonucu hazırlanan komisyon raporu görüşülerek kabul edildi. Olivecity binasının kültür ve sanat merkezine dönüştürüleceği açıklandı. Yardım talebinde bulunan amatör spor kulüplerine 2500 lira yardımda bulunulmasına karar verildi. İmar ile ilgili konular İmar Komisyonu’na, diğer bazı gündem maddeleri de incelenmek üzere ilgili ihtisas komisyonlarına sevk edildi. Ayrıca komisyonlardan gelen raporlarda tek tek görüşülerek karara bağlandı.


Toplantı sonunda yürütülen hizmetler ve planlanan çalışmalar ile ilgili de bilgi veren Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Meclisimizde aldığımız kararların Edremit’imize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Katılan tüm meclis üyesi arkadaşlarıma ve izleyici olarak salonda bulunan yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Toplantı her ay olduğu gibi Edremit’te yayın yapan Zeytin FM radyosundan canlı olarak yayınlandı.


Genç Bayrak


Geri Dön