27 / 04 / 2024

Finike Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Finike Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

FİNİKE Belediyesi mart ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu başkanlığında yapıldı. Önergelerle birlikte 11 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, imar plan tadilatlarına ilişkin konular komisyona havale edildi.



Belediye meclis salonundaki toplantıya, 14 meclis üyesinden 11'i katıldı. Başkan Kaan Osman Sarıoğlu, gündem maddelerini okuyarak toplantının hayırlı olması dileğinde bulundu. Önergelerle birlikte 11 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, imar plan tadilatlarına ilişkin konular komisyona havale edildi.

Mecliste Finike'de bu yıl birincisi gerçekleştirilecek Portakal Festivali'nde yapılacak yarışmaların ödülleri görüşüldü. Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edilen konu, oturuma ara verilecek değerlendirildi. Komisyon, dereceye girecek yarışmacılara verilecek ödüller için 50 bin TL bütçe ayrılmasını uygun buldu. Yapılan oylamada; ödüller için kullanılması planlanan 50 bin TL için encümene yetki verildi.

Diğer bir gündem maddesi olarak da eski halk pazarı ile yeni halk pazarında yapılan sundurmalara esnafın katılım payı ele alındı. Katılım payı eski halk pazarında 170 TL (metrekare), yeni halk pazarında ise 230 TL olarak belirlendi. Mülkiyeti belediyeye ait dükkan sahiplerinden bu bedelin yarısının, şahsa ait olanlardan ise tamamının alınması kabul edildi.


Toplantıda ayrıca, Turunçova Mahallesi Yuvalılar mevkiindeki Cankurtaran Sokağı'nın caddesi olarak değiştirilmesi için önerge verildi. Gündeme alınarak değerlendirilen konu, oy birliğiyle kabul edildi.


Antalya Hilal


Haber Hürses'te şu şekilde yer aldı;


FİNİKE Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu başkanlığında yapıldı. 

Belediye meclis salonundaki toplantıya, 14 meclis üyesinden 11'i katıldı. Başkan Kaan Osman Sarıoğlu, gündem maddelerini okuyarak toplantının hayırlı olması dileğinde bulundu. Önergelerle birlikte 11 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, imar plan tadilatlarına ilişkin konular komisyona havale edildi. Mecliste Finike'de bu yıl birincisi gerçekleştirilecek Portakal Festivali'nde yapılacak yarışmaların ödülleri görüşüldü. Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen konu, oturuma ara verilecek değerlendirildi. Komisyon, dereceye girecek yarışmacılara verilecek ödüller için 50 bin TL bütçe ayrılmasını uygun buldu. Yapılan oylamada; ödüller için kullanılması planlanan 50 bin TL için encümene yetki verildi.


Hürses


Geri Dön