26 / 07 / 2024

kampüs Erzurum Teknik Üniversitesi

kampüs Erzurum Teknik Üniversitesi

Danıştay 10. Dairesi, Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün onayıyla Erzurum Teknik Üniversitesine (ETÜ) tahsis edilen Erzurum Ovası'ndaki 4 bin dönümlük tarım arazisine inşaat yapımını durdurdu...

Çanakkale Teknik Hizmetler Kampüsü'nün yüzde 91'i tamam!

Çanakkale Belediyesi’nin teknik birimlerini bir araya toplayacak Teknik Hizmetler Kampüsü’nün inşaatı hızla sürüyor. Teknik Hizmetler Kampüsü’nün yaklaşık yüzde 91'inin yapımı tamamlandı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Millet Bahçesi olacak!

Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Davutpaşa Kampüsü, Millet Bahçesi olacak. Kardeş Mühendislik Müşavirlik Şirketi, ihaleyi 14 milyon 861 bin lira ile kazandı...

Üniversite Kampüsü ofise dönüşecek!

Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü, Cumhurbaşkanlığı ofisi olarak kullanılacak. Süreç 2 yıl önce restorasyon yapılacağı gerekçesiyle İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nin Yıldız Kampüsü’nden Davutpaşa Kampüsü’ne taşınmasıyla başlamıştı.

YTÜ Davutpaşa Kampüsü'ne akıllı raylı sistem gelecek!

Yıldız Teknik Üniversitesi, Davutpaşa Kampüsü'nde öğrencilerin fakültelere rahat ve konforlu ulaşımını sağlamak amacıyla projelerini hazırladığı raylı sistemi, sponsor bulur bulmaz hayata geçirecek.

Çorum Kuzey Kampüs'e en sağlam yapılar yapılıyor!

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Yapı İşleri Daire Başkanlığı ve üniversitenin teknik heyetiyle birlikte yapımı devam eden Kuzey Kampüs inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Kocaeli Enteğre Sağlık Kampüsü projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta!

Kocaeli Hastane Yatırım ve Sağlık Hizmetleri A.Ş., Kocaeli İli, İzmit İlçesi, Tavşantepe, Bekirdere, Gündoğdu ve Yeşilova Mahallesi mevkiinde, Kocaeli Enteğre Sağlık Kampüsü ve Yardımcı Teknik Tesisleri projesinin yapılması planlanıyor. Projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta.

İzmir Bayraklı Enteğre Sağlık Kampüsü projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta!

İzmir Bayraklı Hastane Yatırım ve Sağlık Hizmetleri A.Ş, İzmir İli Bayraklı İlçesi, Laka Mahallesi mevkiinde İzmir Bayraklı Enteğre Sağlık Kampüsü ve Yardımcı Teknik Tesisleri projesinin yapılması planlanıyor. Projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta.

Erzurum Sağlık Kampüsü'nün inşaatı 2018'de bitecek!

Erzurum İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Serhat Vançelik, yapımı devam eden Sağlık Kampüsü hakkında önemli bilgiler verdi. Sağlım Kampüsü' nün 2018 yılında tamamlanacağını belirten Vançelik," Erzurum sağlığın merkezi olacak" dedi.

Burdur Bucak'taki tütün deposu Teknik Hizmetler Kampüsü'ne dönüştürüldü!

Burdur'un Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Tekel'in tütün deposu olarak kullanılan eski atıl binaları Teknik Hizmetler Kampüsü'ne çevirerek belediye hizmetleri için üretim merkezi haline getirdiklerini söyledi.

Erzurum Bölge Eğitim Hastanesi Sağlık Kampüsü inşaatı incelendi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Milletvekili İbrahim Aydemir yapımı devam eden Sağlık Kampüsünde incelemelerde bulundu.

YTÜ Davutpaşa Kampüsü üst geçit projesi çalışmaları başladı!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde okuyan binlerce öğrencinin ulaşım sıkıntısına gidermek planlanan üst geçit projesi için inşaat çalışmalarına başlandı.

Erzurum Sağlık Kampüsü 29 Ekim 2017'de açılacak!

Kış sebebiyle inşaatın durduğu Sağlık Kampüsü Projesi'yle ilgili bilgi veren Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, 29 Ekim 2017'de açılması planlanan hastane için hastane yöneticilerinden oluşan bir heyet kurduklarını söyledi.

YTÜ Davutpaşa Kampüsü için üst geçit projesi!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde okuyan binlerce öğrencinin ulaşım sıkıntısına gidermek için üst geçit projesi hayata geçiriliyor.

kampüs Erzurum Teknik Üniversitesi Haberi

kampüs Erzurum Teknik Üniversitesi


Karar üzerine basın açıklaması yapan Ziraat Mühendisleri Odası Erzurum Şube Başkanı Yard. Doç. Dr. Adem Yavuz Sönmez, ETÜ'nün tarım alanına yapmak istediği binaların temelinden çıkan suları göstererek, "Alternatif alanlar olmasına karşın, Erzurum Ovası'nın ean damarı konumunda olan birinci sınıf tarım arazilerinin ve sulak alanların üniversite yerleşkesi olarak seçilmesi Erzurum'a vurulabilecek darbelerin en ağırı olmuştur. Çünkü bu alan doğal bir su rezerv alanıdır. İnşaat alanına uygun değildir. Danıştay kararının devamında, tahsisin iptal edilmesini ve arazinin tarımsal amacın dışına çıkarılmaması kararının da gelmesini ümit ediyoruz"...