02 / 05 / 2024

Kamuran Öztürk Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi başkanı mı oldu

Kamuran Öztürk Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi başkanı mı oldu

TMMOB'ye bağlı Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi’nin 8’inci Olağan Genel Kurulu, ikinci gününde oy verme işlemleri ile devam etti. Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi’nin 8’inci Olağan Genel Kurulu’nda Prof. Dr. Kamuran Öztürk, şubenin yeni başkanı oldu

Ali Osman Öztürk Türk Serbest Mimarlar Derneği Başkanı oldu!

Ali Osman Öztürk, 26 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda oy birliği ile Türk Serbest Mimarlar Derneği Başkanı oldu...

Kamuran Öztürk Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi’nin yeni başkanı!

TMMOB'ye bağlı Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi’nin 8’inci Olağan Genel Kurulu, ikinci gününde oy verme işlemleri ile devam etti. Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi’nin 8’inci Olağan Genel Kurulu’nda Prof. Dr. Kamuran Öztürk, şubenin yeni başkanı oldu

Öztürk Holding'den kentsel dönüşüm atağı!

Dünyanın en büyük 250 müteahhidi listesindeki Öztürk Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Suudi Kraliyet Ailesi’den ortaklık talebi geldiğini söyledi, “Kentsel dönüşümde birlikte çalışacağız” dedi.

Can Ateş'in evini Beyazıt Öztürk kiraladı!

Beyazıt Öztürk, piyasayı dolandırıp yurt dışına kaçan Can Ateş'in Bebek'teki Arif Paşa Korusu'nda yer alan eski dairesini kiralayarak yıllar sonra yine Bebekli oldu.

Beyazıt Öztürk, Can Ateş'in Bebek'teki evini kiraladı!

Beyazıt Öztürk, piyasayı dolandırarak yurt dışına kaçan Can Ateş'in, Bebek'teki muhteşem manzaralı eski evini kiraladı. Bebek'teki Arif Paşa Korusu'nda yer alan eski dairesini kiralayarak yıllar sonra yine Bebekli oldu.

Yusuf Öztürk kimdir?

En Büyük 250 Müteahhit listesine hızlı girişi yapan Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk kimdir? Yusuf Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yusuf Öztürk, bugün hangi işlere imza atıyor? İşte Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk...

Öztürk İnşaat Fikirtepe ve Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm projesi yapacak!

Afrika’da yaptığı yatırımlarla ‘Dünyanın En Büyük 250 Müteahhidi’ listesine 18’inci sıradan giren Öztürk İnşaat, İstanbul yatırımları için gün sayıyor. 10 yıldır Afrika’yı merkez üssü seçen şirket, Fikirtepe ve Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüme girecek.

Cavit Öztürk: Erenleri yeniden inşa ediyoruz!

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk: "Erenler Belediyesi olarak 6306 sayılı kanuna göre Türkiye’nin en büyük dönüşümünü gerçekleştiriyor, Erenleri yeniden inşa ediyoruz. " dedi.

Cavit Öztürk: Sakarya Erenler'i yeniden inşa ediyoruz!

Sakarya Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, "Doğa va ve çevreye uyumlu, sosyal alt yapı standart farını tamamlamış sağlam yapılarda güvenle yaşamamız, en önemli hedefimizdir" dedi.

Sinem Öztürk yatırımını gayrimenkule yapıyor!

Kiralık Aşk dizisindeki ‘entrikacı Yasemin’ karakteriyle ekrana gelen genç oyuncu Sinem Öztürk, kariyer planının, yıllar sonra çocuklarına izletebileceği filmlerde rol almak üzerine kurulu olduğunu söyledi. Öztürk kazandığı parayı gayrimenkule yatırıyor.

Emre Öztürk kimdir?

Mimar Emre Öztürk kimdir? Mimar Emre Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emre Öztürk, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Emre Öztürk..

Gonca Ateş Öztürk kimdir?

Mimar Gonca Ateş Öztürk kimdir? Mimar Gonca Ateş Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gonca Ateş Öztürk, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Gonca Ateş Öztürk..

Sinpaş Holding'in acı günü: Mürüvvet Öztürk vefat etti!

Sinpaş Holding A.Ş grubunun 41 yıllık Hukuk Müşaviri, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Haluk Öztürk'ün ve Prof. Sevil Öksüz'ün annesi, Mürüvvet Öztürk vefat etti.

Kamuran Öztürk Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi başkanı mı oldu Haberi

Kamuran Öztürk Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi başkanı mı oldu


Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB)  bağlı Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi’nin 8’inci Olağan Genel Kurulu, ikinci gününde oy verme işlemleri ile devam etti. Prof. Dr. Kamuran Öztekin’in tek aday olarak girdiği seçim işlemleri saat 9.00’da başladı. Oy verme işlemleri odaya ait Tarihi Taş Bina’da gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Arsal Arısal’ın aday olmadığı genel kurulda Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Kamuran Öztekin tek aday olarak seçime girdi.

 
BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ

833 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu seçime sabah saatlerinde yoğun kar yağışı dolayısıyla katılım azdı. Ancak öğleden sonra yavaş yavaş üyeler seçime katılım göstermeye başladı. Seçimde 7 yönetim kurulu üyesi ve 25 üst kurul delegesi belirlendi. Prof. Dr. Kamuran Öztekin oy kullandıktan sonra yaptığı açıklamada: “Mimarlar Odası...