08 / 05 / 2024

kanada okulları adana

kanada okulları adana

Kanada Okulları Adana Kampüsü Kurucusu İlknur Kara, "Uzun inceleme ve görüşmelerden sonra Kanada Okulu AS'den Adana temsilciliğini almaya karar verdik. Okulumuzun ismini franchise yatırımı ile Kanada Okulları'nın bir parçası haline getirdik" dedi.

Kanada Okulları'ndan Sakarya Karasu'ya yeni kampüs!

franchising çalışmalarına devam eden Kanada Okulları, Sakarya’nın Karasu ilçesinde yeni kampüs açtı.

Kanada Okulları'ndan Adana'ya yeni kampüs!

Kanada Okulları Adana Kampüsü Kurucusu İlknur Kara, "Uzun inceleme ve görüşmelerden sonra Kanada Okulu AS'den Adana temsilciliğini almaya karar verdik. Okulumuzun ismini franchise yatırımı ile Kanada Okulları'nın bir parçası haline getirdik" dedi.

Bahçeşehir Okulları Kanada'da açıldı!

Fulford Academy'yi bünyesine katan BAhçeşehir Okulları Kanada'da ilk Türk okulunu açtı. Bahçeşehir Okulları Kanada Kampusu olarak hizmet verecek kurumda yatılı eğitim imkânının sunulması planlanıyor.

Adana'nın ilk butik ilkokulu açıldı!

Anaokulu ve etüt merkezi konusunda 25 yıllık deneyimi olan Seyhan Okulları, Adana'nın ilk butik ilkokulunu açtı. Adana'nın ilk butik ilkokulu olan Seyhan Okulları açıldı.

Hükümlüler Adana'daki okulları onarıyor!

Adana'da, haklarında kamuya ücretsiz çalışma cezaları verilen hükümlüler, kentteki okulların boya-badana ile çevre düzenlemeleri, tamir,tadilat ve temizlik işlerini yapıyor.

Okyanus Koleji'nin Adana tanıtımı!

OKYANUS Kolejleri, İstanbul dışındaki ilk şubesini açtığı Adana'da tanıtım düzenledi. Farklı illerde eğitim veren okulları bünyesine katan Okyanus Kolejleri, Adana Sheraton Otel'de düzenlenen toplantıda tanıtıldı.

Adana İstinaf Mahkemeleri için kiralık bina aranıyor

Erdoğan Böcek, Adana İstinaf Mahkemeleri için kiralanması düşünülen bina ile projesi süren yeni Adliye Sarayı arazisinde incelemelerde bulundu

TOKİ Adana'ya yeni yatırımlar yapacak!

Adana'ya 10 bine yakın konut, hastane, sağlık ocağı, cami, okul ve sosyal tesisler yapan TOKİ, yeni yatırım kararı aldı

TOKİ´den Adana'ya 10 bin konut!

TOKİ bugüne kadar Adana´da 10 bine yakın konut, hastane, sağlık ocağı, cami, okul ve sosyal tesisler inşa etti

TOKİ Adana Karaisalı'da 58 bin 150 TL'ye!

TOKİ Adana Karaisalı'da 2 adet konutu açık satışa sunacak

Adana´da konutun metrekare satış fiyatı 597 liraya yükseldi!

Konut satış fiyatlarının geçen ay en çok arttığı il Adana, en çok düştüğü il ise Bursa olarak belirlendi

Adana´da 3 milyon 98 bin TL´ye icradan satılık tarla!

Adana 13. İcra Müdürlüğü, Yüreğir ilçesi, Danişment Köyü, Avratmezarı Mevkii´nde bulunan 597 bin 900 metrekarelik tarlayı satışa çıkardı

Adana Merkez´de satılık Shell benzin istasyonu!

Adana Merkez´de Shell benzin istasyonu satışa çıkarıldı

kanada okulları adana Haberi

kanada okulları adana

Kanada Okulları'ndan yapılan açıklamada, Kanada Okulları'nın yeni eğitim-öğretim döneminde yatırımlarına devam ettiği belirtildi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, franchising çalışmalarına devam eden kurum Türkiye'nin çeşitli noktalarında isim halkasına yeni kampüslerini eklemek için çalışıyor. Bunlardan bir tanesi de yeni eğitim-öğretim döneminde hizmet vermeye başlayacak olan Adana İlknur Kara Kampüsü olacak.  

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kanada Okulları Adana Kampüsü Kurucusu İlknur Kara, 2020-21 eğitim-öğretim döneminde faaliyete geçecek okula ilişkin bilgileri paylaştı. Kara, "İstanbul'da 3 kampüs ile bin 650 öğrenciye anaokulu, ilk, ortaokul ve lise eğitimi veren Kanada Okulları'nın Adana temsilciliğini almaya karar verdik. Eğitim kalitesini ispat etmiş bir kurumun ismini önümüzdeki yeni dönemde franchise yatırımı ile ilimize kazandırdığımız için çok mutluyuz" diye konuştu.

- "Marka değerine güvenimiz tam"

Kanada Okulları'nın kendini ispat...