02 / 05 / 2024

Adana'nın ilk butik ilkokulu açıldı!

Adana'nın ilk butik ilkokulu açıldı!

Anaokulu ve etüt merkezi konusunda 25 yıllık deneyimi olan Seyhan Okulları, Adana'nın ilk butik ilkokulunu açtı. Adana'nın ilk butik ilkokulu olan Seyhan Okulları açıldı.



25 yıllık anaokulu ve etüt merkezi deneyimlerini Adana'nın ilk butik ilkokulunu açarak taçlandıran Seyhan Okulları Kurucusu Oktay Seçmen, "Butik ilkokul olgusu kamuoyunda çok olumlu tepkiler alıyor. 6 dersliğimiz var. Ve her derslik 20 öğrenci kapasiteli. İlkokulumuzun toplam öğrenci kapasitesi 120. Anaokulumuzun kapasitesi ise 100. Bu şu anlama geliyor; biz her öğrencimizi duygusal ve sosyal yönden en iyi şekilde takip edebileceğiz" dedi. 


ÇANTASIZ EĞİTİM 

Okulda çantasız eğitim uygulayacaklarını belirten Oktay Seçmen şöyle devam etti: "Çantasız eğitim projesi bizi çok heyecanlandırıyor. Öğrencilerimiz kilolarca defter kitabı sırtlarında taşımayacaklar. Gelişim çağında o ağır yükün altına girmeyecekler. Okulumuzda her öğrencinin bir dolabı var ve defter kitabı orada duracak. Okuldan eve, evden okula giderken sırtlarında çanta olmayacak. Biz ödev sorumluluğu veliden alıyoruz, onun yerine çocukları ile evde sevginin ve paylaşımın hakim olduğu bir ilişki kurma sorumluluğu veriyoruz." 


ETKİN İNGİLİZCE ÖĞRENİMİ 

Oktay Seçmen, İngilizce eğitimiyle ilgili olarak ise şu bilgileri verdi: "Okulumuzda etkin İngilizce eğitimi uygulanacak. Bu konuda en büyük partnerimiz Cambridge Üniversitesi Yayınları ve deneyimli İngilizce öğretmenlerimiz. Öğrencilerimizin farklı öğrenme stilleri göz önüne alınarak ve bilgisayar tabanlı bireysel öğrenme programları kullanılarak İngilizce öğrenmeleri sağlanacaktır. Amacımız öğrencilerimiz için oluşturulmuş zengin görsel ve sesli öğrenme ortamlarında İngilizceyi etkin biçimde kullanabilmelerini sağlamak, İngilizce dilini nasıl öğreneceklerini öğretmek" 


Sabah Güney


Geri Dön