17 / 05 / 2024

seyhan okulları ilk butik okulu açtı

seyhan okulları ilk butik okulu açtı

Anaokulu ve etüt merkezi konusunda 25 yıllık deneyimi olan Seyhan Okulları, Adana'nın ilk butik ilkokulunu açtı. Adana'nın ilk butik ilkokulu olan Seyhan Okulları açıldı.

Okullar yarın açılıyor! İlk ders zili öncesi kırtasiyelerde alışveriş hareketliliği

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı için ilkokul, ortaokul, lise ve okul öncesi eğitimde, ilk ders zili öncesinde kırtasiye alışverişi hareketlendi.

2024'te okullar ne zaman kapanacak? İşte MEB'in açıkladığı takvim

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yaz tatilinin ardından yeni eğitim öğretim yılını 11 Eylül'de başlatmayı planlıyor. Bu öncesinde, okul öncesi, ilkokul 1 ve lise 9. sınıf öğrencileri için okula uyum programı düzenlendi ve ilk ders zili bu program çerçevesinde çaldı. Peki, 2024'te okullar ne zaman kapan

Bilfen, Maslak'ta ilköğretim okulu açacak!

Türkiye'nin farklı bölgelerinde ve şehirlerinde öğretim faaliyetlerini sürdüren ve 32 yıllık başarılarıyla büyümeye devam eden Bilfen Okulları, 2019'u 1,6 milyar TL ciroyla kapattı. Bilfen Şirketler Topluluğu, 2020-2021 öğretim döneminde Istanbul Maslak'ta yeni bir ilköğretim okulu açmayı hedefliyor

Seyhan'da kentsel dönüşüme hız verildi!

Seyhan Belediye meclisinin 2020 yılı ilk birleşimi gerçekleşti. Toplantıda konuşan Başkan Akay, sel felaketinde hasar gören binaların risk taşıdığını, bu nedenle kentsel dönüşüm projelerinde daha çok çalışılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Adana Seyhan'da 3.4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Adana İli, Seyhan İlçesi, Şakirpaşa Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 3 milyon 442 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 5 Mart 2018 olarak belirlendi. 

İstek Okulları Karşıyaka Mavişehir'de kampüs açıyor!

İstek Okulları, İzmir’de ilk kampüsünü Karşıyaka Mavişehir’de açıyor.

KAYI Okulları ilk kampüsünü Çekmeköy'de açtı!

2016 yılında kurulan KAYI Okulları 20 milyon dolarlık yatırımla ilk kampüslerini açtı. KAYI Okulları CEO'su Deniz Demirtaş, 5 yılda 100 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını söyledi.

Bahçeşehir Okulları Kanada'da açıldı!

Fulford Academy'yi bünyesine katan BAhçeşehir Okulları Kanada'da ilk Türk okulunu açtı. Bahçeşehir Okulları Kanada Kampusu olarak hizmet verecek kurumda yatılı eğitim imkânının sunulması planlanıyor.

İngiltere'de Türk okulları açılıyor!

Eğitimin en önemli markalarından Bilfen okulları Londra’da ortaokul ve lise açıyor. İngiltere’deki ilk Türk lisesi olma özelliğini de taşıyacak okullarla Avrupa’da da büyük bir marka haline gelmek hedefleniyor

Okulların pansiyon ücretlerine yüzde 7,2 zam!

Pansiyon ücretleri ilköğretim ve ortaöğretim okulları, yetişkinler teknik eğitim merkezleri, çıraklık eğitim merkezleri ve pratik sanat okullarında yüzde 7,2 artışla 2 bin 690 liraya yükselecek.

Uğur Okulları 3 kıtada 350 okul açacak!

26 Kasım 1968'de Laleli'de ilk dersini vererek öğrencilerini üniversiteye hazırla 4 Uğur Dershaneleri bugün, dönüştüğü Uğur Okulları ile Türkiye'nin her noktasında donanımlı eğitim olanakları sunuyor.

Manisa'da Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilen okullar!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sonrasında Olağanüstü Hal Kararnamesi ile kapatılan ve Milli Eğitim Bakanlığına devredilen okulların ilk öğrencileri ders başı yaptı.

Doğa Okulları'nın Akıllı Okul'u açıldı!

Türkiye'nin makineler arası iletişim (M2M) donanımına sahip ilk "Akıllı Okul"u Doğa Okulları bünyesinde açıldı. Doğa Okulları Ataşehir Bilim Kampüsü, Turkcell teknolojisiyle "Akıllı Okul"a dönüştürüldü.

seyhan okulları ilk butik okulu açtı Haberi

seyhan okulları ilk butik okulu açtı

25 yıllık anaokulu ve etüt merkezi deneyimlerini Adana'nın ilk butik ilkokulunu açarak taçlandıran Seyhan Okulları Kurucusu Oktay Seçmen, "Butik ilkokul olgusu kamuoyunda çok olumlu tepkiler alıyor. 6 dersliğimiz var. Ve her derslik 20 öğrenci kapasiteli. İlkokulumuzun toplam öğrenci kapasitesi 120. Anaokulumuzun kapasitesi ise 100. Bu şu anlama geliyor; biz her öğrencimizi duygusal ve sosyal yönden en iyi şekilde takip edebileceğiz" dedi. 


ÇANTASIZ EĞİTİM 

Okulda çantasız eğitim uygulayacaklarını belirten Oktay Seçmen şöyle devam etti: "Çantasız eğitim projesi bizi çok heyecanlandırıyor. Öğrencilerimiz kilolarca defter kitabı sırtlarında taşımayacaklar. Gelişim çağında o ağır yükün altına girmeyecekler. Okulumuzda her öğrencinin bir dolabı var ve defter kitabı orada duracak. Okuldan eve, evden okula giderken sırtlarında çanta olmayacak. Biz ödev sorumluluğu veliden alıyoruz, onun yerine çocukları ile evde...