05 / 05 / 2024

kanadalı çift yürüyen ev inşa etti

kanadalı çift yürüyen ev inşa etti

Kanada'da bir çift, tüm hava şartlarına dayanıklı, taşınabilir bir ev yaptı. The Leaf House isimli yürüyen ev, dünyayı gezmek isteyenlere örnek oluyor.

Avcılar'da bakımsızlıktan çürüyen ev için yıkım kararı!

Avcılar'da 8 senedir ev sahiplerine ulaşılamayan ve bakımsızlıktan çürüyen apartman için yıkım kararı alındı Yıkım ihale yoluyla gerçekleşecek.

Yalova Valiliği Yürüyen Köşk arazisinin Millet Bahçesine dönüştürüleceği iddiasını yalanladı!

Yalova Valiliği yaptığı açıklamada Millet Bahçesi olarak hizmete açılacak olan taşınmazın Yürüyen Köşk arazisinde kaldığı iddiasının gerçekleri yansıtmadığını bildirdi.

Yürüyen Köşk'te bakım çalışmaları tamamlandı!

Yalova'daki Yürüyen Köşk belediye tarafından bakıma alınmıştı. Köşkteki bakım çalışmaları tamamlandı. 

Yalova'daki Yürüyen Köşk bakıma alındı!

Yalova'daki Yürüyen Köşk Yalova Belediyesi tarafından bakım ve onarıma alındı. Köşk'teki çalışmalar bir hafta sürecek. 

İstanbul'un dik yokuşlarına yürüyen merdiven geliyor!

İBB, İstanbul’un yaya yokuşları için önemli bir proje hayata geçiriyor. Özellikle engelli ve yaşlıları mutlu edecek projeyle yokuşlara yürüyen merdiven yapılacak. İhaleye açılan proje ilk etapta Beyoğlu, Fatih ve Eyüp’teki 3 yokuşta başlatılacak.

Asansör ve yürüyen merdiven seminerleri başlıyor!

Konut, AVM ve ofis gibi yaşam alanlarında sıklıkla kullandığımız asansörler ve yürüyen merdivenler için seminerler başlıyor.

Ordu’nun yürüyen merdivenli ilk üst geçidi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşın sahile ve teleferiğe daha kolay ve güvenli ulaşmasını sağlamak amacıyla projelendirilen ve çalışmaları tamamlanan Ordu’nun yürüyen merdivenli ilk üst geçidi açılışa hazır hâle getirildi.

Yürüyen Köşk için yeniden UNESCO’ya başvurulacak!

Yürüyen Köşk'ün UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ne alınması için yeniden başvuru yapılacak.

Ali Ağaoğlu, Boğaz'daki köşkünde yürüyüşe çıktı!

Ali Ağaoğlu sevgilisi Duygu Su Gülpınar ile Boğaz’daki köşkünün bahçesinde yürüyüşe çıktı. Çift havuz kenarına geldiklerinde şakalaşmaya başladı.

Torun Center'ın imar planlarının yürütmesi durduruldu!

Mecidiyeköy’deki eski Ali Sami Yen Stadı’nın yerinde yükselen Torun Center projesinin imar planlarının yürütmesi durduruldu.

Thyssenkrupp Asansör’den ticari alanlara özel yürüyen merdiven!

thyssenkrupp Asansör, AVM, otel ve ofis gibi alanlar için özel olarak geliştirilen ticari yürüyen merdiven sistemi Velino Classic’i Türkiye pazarına sundu.

KONE'den yüzde 80 enerji tasarruflu yürüyen merdiven!

Finlandiya'da kurulan ve 1910 yılından bu yana dünyada olduğu gibi ülkemizde de asansör pazarının zirvesinde yer alan KONE, yürüyen merdiven çözümlerinde de öncü kimliğini sürdürüyor.

Gümüşhane'de 25 bin TL'ye yürüyen ev yapıldı!

Gümüşhane'de doğa aşığı Volkan Sarı istediği yerde kamp yapabilmek ve doğayla baş başa kalabilmek için 25 bin TL harcayarak eski bir kamyonun kasasını eve dönüştürerek kendisine 12 metrekare genişliğinde 5 yataklı yürüyen ev yaptı.

kanadalı çift yürüyen ev inşa etti Haberi

kanadalı çift yürüyen ev inşa etti

Kanada'da bir çift, tüm hava şartlarına dayanıklı, taşınabilir minik bir ev yaptı..The Leaf House isimli yürüyen ev, dünyayı gezmek isteyenlere örnek oluyor. Motorlu karavanın ilk kez üretildiği 1897 yılından bu yana gezginler, göçebe hayat sürenler, doğa tutkunları ve bir yere bağlı kalmak istemeyen maceracılar tarafından tercih edilen gezer evler veya nam-ı diğer yürüyen evler, günümüzde de modern tasarımları ile yoğun iilgi görüyor. Her geçen gün bir başka modern yürüyen ev tasarımı hayata geçirilirken, son tenoloji ile donatılan ve fonksiyonel çözümlerle konforlu hale getirilen yürüyen evler pek çok kişi tarafından tercih ediliyor.


Son olarak medyada yer alan ve karavanlardan ilham alınarak imal edilen The Leaf House isimli taşınabilir mini-ev, yazlık veya kışlık ev olarak da kullanılabiliyor. Kanada'nın eksi 40 derece soğuğuna...