07 / 05 / 2024

Kanal Ankara askıya çıktı

Kanal Ankara askıya çıktı

Ankara'da İmrahor Vadisi’nden Mogan Gölü’ne kadar uzanan geniş alanda yapılacak olan ‘Kanal Ankara’ projesinin Nazım İmar Planı askıya çıktı. İmar planı 30 gün askıda kalacak

Yenişehir Rezerv Yapı Alanı 3. Etap imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Yenişehir Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 2. Etap 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Yenişehir Rezerv Yapı Alanı 3. Etap imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Yenişehir Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 3. Etap 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Pursaklar 1. Etap Deplase İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı tarafından ''Pursaklar 1. Etap Deplase Kurulacak Parsellere Yönelik Uygulama İmar Planı Değişikliği'' askıya çıkarıldı. 

Kanal İstanbul'un 3. Etabının 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıya çıktı!    

İstanbul İli, İstanbul İli, Yenişehir Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 3. Etabına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Kanal İstanbul'un 2. Etabının 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıya çıktı!    

İstanbul İli, İstanbul İli, Yenişehir Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 2. Etabına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Kanal İstanbul projesinin 1. Etabının 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıya çıktı!    

İstanbul İli, İstanbul İli, Yenişehir Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 1. Etabına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı...

Kanal İstanbul'un imar planları askıya çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kanal İstanbul projesinin Çevresel Etki Değerlendirme raporunu ve 1/100 bin ölçekli imar planını tamamladı. Temmuz başında proje kapsamında imar planlarının askıya çıkması bekleniyor.

Ankara Yenimahalle parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle 84355/2 nolu parselasyon planı askıya çıkarıldı. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ankara Yenimahalle'de yeni imar planı askıya çıktı!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Yenimahalle İlçesi, Yakacık Mahallesi, 64831 ada 2 nolu parsele ilişkin 84212/4 Nolu Parselasyon Planı Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından askıya çıkarıldı.

Altındağ İskitler kentsel dönüşüm imar planı askıya çıktı!

Ankara Altındağ İskitler MİA KDGPA I.Etap Kavşak Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı...

Ankara Gölbaşı Ballıkpınar imar planı askıya çıktı!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Ballıkpınar Mahallesi'nde belirlenen imar adaları ve kadastro parsellerinin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Ankara Yenimahalle'de imar planı askıya çıkarıldı!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'deki 4 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı önerisini askıya çıkardı. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

2038 yılı Ankara Çevre Düzeni Planı askıya çıktı!

1/100 000 ölçekli 2038 yılı Ankara Çevre Düzeni Planı 30 gün süreyle bugün askıya çıkarıldı...

Kanal Ankara askıya çıktı Haberi

Kanal Ankara askıya çıktı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, 30 Mart seçimlerinde vaadettiği, İmrahor Vadisi’nden Mogan Gölü’ne kadar uzanan geniş alanda yapılacak olan ve vadi üzerinde turizm ve ticaret kullanımı ağırlıklı yapılaşmayı öngören ‘Kanal Ankara’ projesinin Nazım İmar Planı askıya çıktı.


30 gün askıda kalacak plana yapılacak itirazların ardından proje hayata geçirilecek.

Plana göre, İmrahor Vadisi yapılaşmaya açılarak ‘orta yoğunluklu konut alanı’, ‘ticaret alanı’, ‘ticaret-konut alanı’, ‘ticaret-turizm alanı’, ‘kamu hizmet alanı’ ve ‘belediye hizmet alanı’ şeklinde değerlendirilecek. Proje kapsamında 15 adet turizm tesisi inşa edilecek, sağlık ve spor tesisleri, yüzme havuzları, otopark, müze, konser ve konferans salonları, yaşlı ve engelli bakım merkezleri, kreşler, lokantalar, büfeler, çok katlı mağazalar ve iş merkezleri yapılacak.


ŞEHİR PLANCILARI PROJEYE KARŞI


İmrahor Vadisi’nin Ankara’nın en önemli doğal alanı olduğunu, yapılaşmanın doğayı...