05 / 05 / 2024

Kanal Ankara ihale süreci

Kanal Ankara ihale süreci

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Kanal Ankara projesinin ihale aşamasında olduğunu açıkladı. 

Kanal İstanbul güzergahında 1.6 milyar TL’lik ihale yapılacak!

Kanal İstanbul güzergahında arka arkaya ihaleler yayımlanmaya da sürdürüyor. Buan göre, bu süreçin son örneği de projenin kalbi olarak nitelenen Dursunköy 3. Etap’ta kaydedildi. Bölgede altyapı imar yolları ve sanat yapıları için 1 milyar 675 milyon TL’lik bir ihale yayımlandığı duyuruldu.

Kanal İstanbul projesinde son dakika gelişmesi! 3.3 milyar dolarlık ihale yapıldı!

Kanal İstanbul Projesi ile ilgili imar planı için yargı tarafından alınan kararın ardından bugün son dakika gelişmesi yaşandı. Kanal İstanbul proje alanında iktidara yakınlığı ile bilinen şirket ile 3.3 milyar dolarlık ihale yapıldı. 

Ankara’da 6 arsa satışa çıktı! İhale tarihi belli oldu!

Ankara ili, Bala Belediyesi’ne ait toplam 6 arsanın satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüyle satılacak arsaların ihale tarihinin 13 Kasım olduğu duyuruldu.

Altındağ Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Başkent Ankara'da ihale fırsatı!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte ihale detayları...

Kanal İstanbul'da yeni ihale! Halkalı-Ispartakule Demiryolu'nda hazırlıklar başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Halkalı-Ispartakule arasında hayata geçirilecek olan Kanal İstanbul Geçişi Demiryolu Hattı'na ilişkin yeni ihale düzenlenecek...

Kanal İstanbul için yeni ihale!

TOKİ, Kanal İstanbul projesi dahilinde yeni bir ihaleye hazırlanıyor. Kurum, Sazlıdere Baraj Havzası’ndaki tarım arazileri için ihale düzenleyecek.

Kanal İstanbul'un yeni ihale tarihleri açıklandı!

TOKİ, Kanal İstanbul’un çevresinde hayata geçirilecek Yenişehir kapsamında Arnavutköy’de inşa edilecek konutlar için etap etap ihale gerçekleştirecek.

Kanal İstanbul projesinde 2'nci ihale yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çılgın proje olarak tanıttığı Kanal İstanbul projesinde bir büyük ihale daha sonuçlandı. 

Cubes Ankara'nın ana yüklenici ihale süreci tamamlandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı mülkiyetinde bulunan Cubes Ankara'nın ana yüklenici ihale süreci tamamlandı.

Kanal İstanbul projesinde ihale aşamasına gelindi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'un mimari boyutunun hazır olduğunu açıklayan Erdoğan, "Bunun yanında teknik tüm boyutlar hazırdır ve artık işin ihale safhasına gelmiştir" diye konuştu.

Kanal İstanbul için ihale yapılacak mı?

Kanal İstanbul için asıl bir ihale yolu izleneceği, daha doğrusu ihale edilip edilmeyeceği henüz belli olmadı. Rönesans grubunun Kanal İstanbul için yoğun şekilde çalıştığı ileri sürülüyor...

Ankara'da koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında 338 ihale ertelendi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Başkent’te koronavirüs salgını ile mücadelenin başladığı ilk günden itibaren uygulamaya geçirdiği kararlar kapsamında Mart 2020'den bugüne kadar toplamda 338 ihale ertelendi.

Kanal İstanbul'da ilk ihale tarihi belli oldu!

Kanal İstanbul projesi'nin ilk ihale tarihi belli oldu. Kanalın etki alanında kalan tarihi Odabaşı ve Dursunköy köprülerinin taşınması ve yeniden yapılması için ihale tarihi açıklandı...

Kanal Ankara ihale süreci Haberi

Kanal Ankara ihale süreci

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi'nde incelemeler yaptı.  Oto Sanayi Sitesi esnafı ile asfalttan yol bakımonarımına, içme suyundan kentsel dönüşüm çalışmalarına kadar birçok konuda sohbet eden Başkan Tuna merak edilen soruları yanıtladı. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ne aşamada olduğunu soran bir vatandaşa yanıt veren Başkan Tuna, "Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 11 ayrı etap var. Bu etaplardaki vatandaşların bir kısmı ile konut karşılığı anlaşılmış, bir kısmı kamulaştırılmış, bir kısmı ile daha anlaşma sağlanamamış. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ile görüştüm. Kendisi de sağ olsun bize destek veriyor. Çözüm için yoğun bir çalışma gerçekleştiriyoruz" dedi. Bu bölgede yaşayan vatandaşlara 3 milyon TL kira yardımında bulunulduğunu da hatırlatan Başkan...