03 / 05 / 2024

Kanalizasyon projesi

Kanalizasyon projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 2013 yılında belediyelere yapılan desteğin toplam da 104.893.212 TL olduğunu açıkladı. Bakan Güllüce, belediyelere 133 Çöp toplama aracı, 36 vidanjör ve 43 adet yol süpürme aracının hibe edildiğini belirtti.

Zonguldak Çaydeğirmeni’nde 100 yıl alt yapı sorunu çözülüyor!

Zonguldak Çaydeğirmeni’ndeki kanalizasyon projesi için çalışmalar kurban keserek başladı. Çaydeğirmeni Belediye başkanı Satılmış Gebeş, projenin 100yıla hitap edeceğini belirtti.

Hatay’ın en büyük altyapı projesi hayata geçiyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), "50 yılın İçmesuyu Seferberliği" projesi çerçevesinde başlattığı Antakya-Defne İçmesuyu İnşaatı’nda hat döşeme çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

Manisa 114 Mahalle Projesi'nde son durum!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Manisa’nın 17 ilçesinde başlattığı altyapı çalışmalarını 114 Mahalle Projesi kapsamında devam ettiriyor. Proje 25 mahallede kanalizasyon, 15 mahallede içme suyu, 11 mahallede de dere ıslahı çalışmalarının ihalesine çıktı.

Erzincan'da kanalizasyon hattı yenileniyor!

Cansuyu Projesi ikinci etabı olan “Katı Atık Tesisi” ve "Atık Su Arıtma Tesisinin Rehabilitasyonu ve Genişletilmesi" çalışmaları kapsamında yürütülen 19 kilometrelik kanalizasyon hattının yenilenmesi için ihtiyaç duyulan bölgelerde çalışmalar sürüyor.

Adıyaman Gölbaşı kanalizasyon arıtma tesisi yüzde 90 tamamlandı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ‘Daha Güzel ve Temiz Bir Çevre’ projesi kapsamında faaliyete geçirdikleri kanalizasyon arıtma tesisinin yüzde 90 oranında arıtma sağladığını söyledi.

Muttalip Altyapı Projesi’nin temeli atıldı!

Muttalip Altyapı Projesi’nin temeli atıldı. Törende konuşan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Muttalip’ın tüm sokaklarını örümcek ağı gibi öreceklerini belirterek, “26 kilometreden daha fazla kanalizasyon hattı döşeyeceğiz." dedi

Gümüşhane Gençlik Park Projesi'nin inşaatı ne durumda?

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gençlik Park Projesi ile Harşit Çayı Dere Islahı ve Kanalizasyon Hattı Projesi inşaatında incelemede bulundu.

Eğirdir Gölü temizlenecek!

Isparta'nın Eğirdir İlçesi’ndeki Türkiye’nin en büyük ikinci tatlı su havzası Eğirdir Gölü’nü kirlilikten kurtarması amacıyla ‘kuşak kanalizasyon’ projesi için hazırlıklara başlandı. Peki proje nasıl olacak?

Pamukova İçmesuyu Projesi’nde hat döşeme çalışmaları başladı!

İçmesuyu çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Pamukova Kazımiye İçmesuyu Projesi’nde hat döşeme çalışmalarının başladığını açıkladı.

Samsun Derin Deniz Deşarjı Projesi tamamlandı!

Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ) tarafından yapımına 4 Haziran 2012 tarihinde de başlanan, Samsun Doğu İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi ve Derin Deniz Deşarjı Projesi'nin inşa çalışmaları tamamlandı.

Zeki Toçoğlu'ndan Söğütlü'ye modern altyapı müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, Söğütlü’de vatandaşlar ile bir araya geldi. Toçoğlu, "Söğütlü Kanalizasyon Projesi ile ilçemize 30 kilometrelik kanalizasyon şebekesi inşa edeceğiz. Biz hizmetlerimizle konuşuyoruz” dedi...

Dev altyapı projesi için Japonlar Osmaniye'de!

Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) ve İLBANK arasındaki anlaşma ile 'Belediye Kanalizasyon Şebeke ve Atıksu Arıtma Tesislerinin Geliştirilmesi Projesi' kapsamında Osmaniye'ye 600 km kanalizasyon ile 40 km yağmursuyu hattı döşenecek....

Ayvalık 2014 yılına altyapıda sorunsuz girecek!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi tarafından yürütülen Cunda'dan başlayarak Çamlık'a uzanan ve Ayvalık'ı bir ucundan diğer ucuna kucaklayan Büyük Kanalizasyon Projesi'nin son etap çalışmaları aralıksız sürüyor....

Kanalizasyon projesi Haberi

Kanalizasyon projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 2013 yılında belediyelere yapılan desteğin rakamlarını açıkladı. Bakan Güllüce yaptığı açıklamada; “Geçen Yıl 929 projeye 104.893.212 TL destek sağlandı. Çevre Kirliliğinin Giderilmesi için hazırlanan 613 projeye 47.780.069 TL, 41 Atıksu Arıtma Tesisi projesine 7.274.992 TL, 26 Kanalizasyon projesine 3.472.151 TL, 23 Katı Atık Tesisine 7.780.000 TL, 8 Müşavirlik projesine 993.000 TL, 6 Bisiklet yolu projesine 3.278.000 TL, finansman desteği sağlandı” dedi.

Yerel idarelere 133 Çöp toplama aracı, 36 vidanjör ve 43 adet yol süpürme aracının hibe edildiğini belirten Bakan İdris Güllüce; “2014 Yılında ise su ana kadar 13 projeye 1.230.000 TL destek sağlandı” diye...