11 / 05 / 2024

kanalizasyon ve yağmur suyu drenaj projeleri

kanalizasyon ve yağmur suyu drenaj projeleri

ASAT, Antalya genelinde 671 milyon 500 bin liralık yatırımı ihale aşamasına getirdi. Devam edenlerle birlikte yatırım miktarı 983.5 milyon liraya ulaştı.

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Kara ve Serkan Yağmur ortaklığında kuruldu. 

Destekler yağmur gibi yağıyor! Aylığınıza yüzde 20 artış olabilir

Bu aralar emekli, işsiz, anne ve öğrenci her kesime destekler yağmur gibi yağarken, bir müjde de 2000 öncesi Bağ-Kur'lu vatandaşlara geldi. SGK'ya geçmesi durumunda emekli aylıklarına yüzde 15 ile yüzde 20 arasında bir artış meydana gelecek.

Yağmur Yatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Yatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Türkeri ve Sıddık Bağatur ortaklığında kuruldu.

Yeni binalarda yağmur sularının toplanması su tüketimini azaltacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın, yeni binalarda yağmur sularının toplanarak kullanılmasına yönelik yeni yönetmeliği megakentleri çevre dostu yeşil dönüşüme zorluyor.

Yağmur suyu toplama sistemi binalarda nasıl işleyecek?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ana hizmet binasına kurulan yağmur suyu toplama sisteminin işleyişi video ile paylaşıldı. 

Yeni binalara 'yağmur suyu toplama sistemi' zorunluluğu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik kapsamında, yeni binalara 'yağmur suyu toplama sistemi' zorunluluğu getirildi.

Yağmur Ünal ve Türkan Şoray evinin kapılarını ilk kez açtılar!

Yapımcı Yağmur Ünal ve Türkan Şoray birlikte yaşadıkları Çubuklu’daki villasının kapısını Hello Fashion Homes dergisine açtı.

Ch Yağmur Yapı Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ch Yağmur Yapı Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hiyasettin Yağmur tarafından kuruldu.

Yağmur Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Zeyntinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akşayıcı tarafından kuruldu.

Türkan Şoray ve Yağmur Ünal'ın 4 katlı villası!

Yapımcı Yağmur Ünal annesi Türkan Şoray ile yaşadığı 4 katlı villanın kapılarını açtı. İşte merak edilen o villa...

Yağmur Tanrısevsin ve Oğuzhan Koç taşındı!

Yağmur Tanrısevsin ile Oğuzhan Koç çifti, Bebek’te buylunan evlerinin kapısının önünde hayranlarının beklemesinden rahatsız oldukları için taşındı.

Yağmur Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Masum Kaçak tarafından kuruldu.

Başakşehir'e kültür ve yaşam kompleksi geliyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından Fenertepe Mahallesi’ne kültür ve yaşam kompleksi yapılıyor. Proje kapsamında 450 kişi kapasitesine sahip amfi tiyatroda konser, tiyatro gibi çeşitli açık hava etkinlikleri gerçekleştirilecek.

kanalizasyon ve yağmur suyu drenaj projeleri Haberi

kanalizasyon ve yağmur suyu drenaj projeleri

Bütünşehir Yasası ile Antalya'nın tüm ilçelerinin su atık su ve arıtma hizmetlerini üstlenen Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) yeni bir yatırım sağanağının hazırlığını tamamladı. 671 milyon 500 bin liralık yatırımı ihale aşamasına getiren ASAT, devam eden 312 milyon liralık projeleriyle yatırım tutarını 983.5 milyon liraya ulaştıracak. 


ASLAN PAYI KEMER'İN 

ASAT'ın 2015 yılı bitmeden ihalesini gerçekleştireceği projelerin 387 milyon 500 bin liralık bölümünü artıma tesisi yatırımları oluşturuyor. İçme suyu yatırımları 117 milyon lira, kanalizasyon ve yağmur suyu drenajı yatırımları ise 114 milyon lira seviyesinde. ASAT'ın önümüzdeki dönemde yapacağı yatırımlardan en büyüğü turistik Kemer ilçesinde gerçekleştirilecek. Kemer ilçesine 250 milyon liralık bir yatırımla yeni arıtma tesisi kurulacak. İçme suyu yatırımlarında en büyük bütçe ise 55 milyon lira ile Kaş grubu içme suyu...