29 / 04 / 2024

kandilli konakları kaç katlı

kandilli konakları kaç katlı

Kandilli Konakları fiyatları 3 milyon 250 bin dolar ile 4 milyon 250 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor. Demsa Group Kandilli Konakları'nda villalar hemen teslim ediliyor...

Kandilli Konakları fiyat listesi!

Kandilli Konakları fiyat listesi kapsamında konutlar 3 milyon 250 bin dolar ile 4 milyon 250 bin dolar arasında değişiyor. Üsküdar Kandilli Konaklarında teslimler hemen yapılıyor...

Kandilli'de 40 adet daire satılıyor! Megakentte 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 ev sahibi olma fırsatı! 

Üskadar Belediyesi, Kandilli'de yer alan 40 adet 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 konutu satıyor. Peki konutların satış ihalesi ne zaman? Evlerin fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

DEPREM Mİ OLDU? En son deprem nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Temmuz 2023 depremler!

SON DAKİKA DEPREMLER! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. 20 Temmuz deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

DEPREM: Son dakika az önce deprem mi oldu? En son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu?

Kandilli Rasathanesi ve AFAD, Türkiye ve çevresinde meydana gelen depremleri düzenli olarak izleyerek en güncel deprem bilgilerini paylaşıyor. Peki Son dakika deprem mi oldu? En son nerede ve kaç şiddetinde deprem oldu? İşte, 12 Temmuz güncel depremler…

19 Haziran 2023 az önce deprem mi oldu? Bugün nerede deprem oldu? Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Deprem mi oldu? Bugün hangi ilde, kaç şiddetinde deprem oldu? Günlük olarak meydana gelen deprem listesi Kandilli Rasathanesi tarafından araştırılıyor. 19 Haziran Pazartesi günü deprem mi oldu? İşte son depremlere dair detaylar!

16 Haziran 2023 deprem mi oldu? Bugün saat kaçta deprem oldu? Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Türkiye’nin hangi ilinde kaç şiddetinde deprem oldu? Meydana gelen deprem listesi Kandilli Rasathanesi tarafından araştırılıyor ve listeleniyor. 16 Haziran Cuma günü deprem mi oldu? İşte son depremlere dair detaylar!

Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? 16 Haziran AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi

Deprem mi oldu? Nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Kandilli Rasathanesi 2023 son depremler listesini güncelliyor. İşte son ölçümlere göre 16 Haziran 2023 son depremler...

15 Haziran 2023 deprem listesi! Son dakika deprem mi oldu? Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Bugün Türkiye’nin neresinde, kaç şiddetinde deprem oldu? Meydana gelen deprem listesi Kandilli Rasathanesi tarafından araştırılıyor ve listeleniyor. 15 Haziran Perşembe günü deprem mi oldu? İşte son depremlere dair detaylar!

14 Haziran Çarşamba deprem listesi! Bugün nerede kaç şiddetinde deprem oldu? Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

Son dakika olan deprem listesi Kandilli Rasathanesi ve AFAD kurumları tarafından listeleniyor. Vatandaşlar, yaşadıkları il ve ilçelerde deprem olup olmadığını öğrenmek istiyor. İşte son depremlere dair detaylar!

13 Haziran Salı deprem listesi! Deprem mi oldu? Bugün nerede deprem oldu? Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

Son dakika olan depremler Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından listelenmeye devam ediyor. Yaşadığı bölgede deprem olup olmadığını merak eden kişiler son depremler listesine bakarak en son nerede ve kaç şiddetinde deprem olduğu görüntüleyebilir. İşte detaylar!

Kandilli deprem son dakika! Bugün deprem nerede oldu, kaç şiddetinde oldu? 15 Mart deprem mi oldu?

Deprem mi oldu? Bugün nerede kaç şiddetinde deprem oldu? İşte 15 Mart deprem listesi!

Limonlu Bahçe Konakları fiyat listesi Ekim 2022!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de konumlanan Limonlu Bahçe Konakları, 15 blok halinde yükseliyor ve toplam 509 daire yer alıyor. Peki Limonlu Bahçe Konakları'nda yer alan konutların fiyatları kaç lira? İşte Limonlu Bahçe Konakları fiyat listesi Ekim 2022! 

Nef Reserve Kandilli'de teslimler yıl sonunda! Son daireleri kaçırmayın! 

Boğazın en güzel yerlerinden Kandilli’de konumlanan Nef Reserve Kandilli’de 2.5+1’den 5+1’e kadar  değişen konut tipleri bulunuyor. Projede teslimler 2022'nin sonunda gerçekleştirilecek...

Limonlu Bahçe Konakları 15 soruda tüm detaylarıyla!

Limonlu Bahçe Konakları projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Limonlu Bahçe Konakları projesinde kaç konut yer alacak? Limonlu Bahçe Konakları'ndaki konutların fiyatları ne kadar? İşte Limonlu Bahçe Konakları projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

kandilli konakları kaç katlı Haberi

kandilli konakları kaç katlı


29 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Kandilli Konakları projesi Demsa Group tarafından hayata geçirildi. Kandilli Konakları İstanbul'un Anadolu yakasında Üsküdar'a bağlı Kandilli bölgesinde yer alıyor.


Kandilli Konakları fiyatları 3 milyon 250 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Kandilli Konakları Üsküdar'da konutların teslimleri hemen gerçekleştiriliyor. Kandilli Konakları Üsküdar'da 14 adet müstakil villa bulunuyor.


Demsa Group Kandilli Konakları tanıtım ofisi ile 0216 651 73 80 telefon numarasını arayarak görüşme yapabilirsiniz. Üsküdar Kandilli Konakları son kalan villalar ile ilgili bilgileri satış ofisinden alabilirsiniz.



Kandilli Konakları fiyatları!


Kandilli Konakları fiyatları 3 milyon 250 bin dolardan başlayarak, 4 milyon 250 bin dolara kadar çıkıyor. Demsa Group Kandilli Konakları ödeme koşullarına göre banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor. 


Demsa Group Kandilli Konakları'nda çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna,...