19 / 05 / 2024

Kandıra Kent Meydanı

Kandıra Kent Meydanı

Yaza hazırlık çalışması kapsamında Kandıra Belediyesi yanında bulunan parkta yenileme ve düzenleme çalışması başlatan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların rahatlıkla dinlenebileceği bir park yapmak üzere çalışma başlattı.

Kandıra'da kent yatırımları sürüyor!

Kandıra'da kent yenileme ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Kandıra'da yeni hizmet binaları açılıyor.

Kocaeli Kandıra’ya yeni yatırım müjdeleri!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kırsal kalkınmaya destek vermek amacıyla Meyveciliği Geliştirme Projesi kapsamında kent genelindeki çiftçilere sertifikalı meyve fidanları dağıtıyor. Törene katılan Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kandıra için yeni yatırım müjdeleri verdi.

İzmit-Kandıra arası duble yol inşaatı başlıyor!

İzmit- Kandıra arasında trafiği rahatlatmak için duble yol yapılacağı bildirildi. Açıklamada, Kocaeli'nin trafiğinin her geçen gün rahatladığı, kent merkeziyle ilçeler arasında da kolay ulaşım için yeni yatırımların bir bir gerçekleştiği belirtildi.

Kandıra'ya yeni Kent Ormanı!

Kandıra’nın geçmiş yıllarda vahşi depolama tekniği ile oluşturulan çöplük, Büyükşehir Belediyesi tarafından “Kent Ormanı” haline getiriliyor.

Kandıra’da iki köy yolu yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Kandıra’da yol yenileme uygulaması yapan Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Bolu mahallesi ile Hacımazlı Mahallelerini birbirine bağlayan yolu betonla kapladı.

Aktekke Kent Meydanı projesinde okullar da dönüşecek!

Aktekke Kent Meydanı ve Kale Çevresi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Projesi kapsamında protokol imzalandı. Protokol imza törenine Vali Koca ve Belediye Başkanı Çalışkan’ın yanı sıra AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk’ta katıldı.

Kandıra Kent Meydanı'na park inşa ediliyor!

Yaza hazırlık çalışması kapsamında Kandıra Belediyesi yanında bulunan parkta yenileme ve düzenleme çalışması başlatan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların rahatlıkla dinlenebileceği bir park yapmak üzere çalışma başlattı.

İzmit Kandıra' da arsa fiyatları yükseldi!

Yeşilova ve Kandıra yolu çevresindeki arsalar, şimdilerde fiyatları katlanarak satışa çıkarılıyor İzmit Kandıra yolu üzerinde, Yeşilova ışıklarından sonra Mini Köşk Köftecisi'ne kadar olan bölgenin bir bölümü imara açıldı.

Adana Kent Meydanı'na kavuşuyor!

Balıkçılar Pazarı civarına yapılacak olan kent meydanı Seyhan Belediye Meclisi’nde görüşülmeye başlandı. 40 dönüme yakın bir alanda 40 milyon TL bütçeyle oluşturulacak projeyi Karalar, ‘Seyhan’ın makus talihini değiştirecek proje’ olarak yorumladı.

Selendi Kent Meydanı projesi ihale aşamasında!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, proje çalışmalarına hızla başladı. Kula’da tarihi evlerin restorasyonuna başlanması, Salihli’de de yarım asırlık dur-geç köprüleri sorununun çözülmesinin ardından, Selendi’nin de Kent Meydanı projesi ihale aşamasına geldi.

Kocaeli Kandıra TOKİ son başvuru tarihi!

Fiyatların 88 bin 500 TL'den başladığı Kocaeli Kandıra TOKİ projesinde 2 oda 1 salon ile 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. İşte Kocaeli Kandıra TOKİ son başvuru tarihi...

TOKİ Kocaeli Kandıra başvuruları bugün bitiyor!

TOKİ Kocaeli Kandıra başvuruları bugün bitiyor. Dairelerin 88 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 2 oda 1 salon ile 3 oda 1 salon daireler yer alıyor.

TOKİ Kocaeli Kandıra 518 konut başvuru için yarın son!

TOKİ Kocaeli Kandıra 518 konut başvuru için yarın son. Dairelerin 88 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede başvuru bedeli olarak 4 bin TL ödeniyor.

Kandıra Kent Meydanı Haberi

Kandıra Kent Meydanı


Kandıra Belediyesi, kent meydanındaki parkı yıkarak, vatandaşın dinlenebileceği daha modern bir alan için çalışmaları başlattı


Yaza hazırlık çalışması kapsamında Kandıra Belediyesi yanında bulunan parkta yenileme ve düzenleme çalışması başlatan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların rahatlıkla dinlenebileceği bir park yapmak üzere çalışma başlattı. Kandıra Belediye binasının hemen yanındaki atıl durumda görünen eski parkı yıkan ekipler çizilen proje ile içinde havuz ve kamelyalar olan modern bir park yaparak vatandaşların hizmetine sunacak.



Manşet...