19 / 05 / 2024

kandıra Kurtyeri ve Kıncıllı köyleri asfaltlama çalışmaları

kandıra Kurtyeri ve Kıncıllı köyleri asfaltlama çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme ve genişletme çalışmalarına hız verdi. Kandıra bölgesindeki köy yollarını tek tek elden geçiren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, yolları yeniliyor...

Kocaeli Kandıra'ya yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kocaeli Kandıra Belediyesi ilçeye 52 milyon TL yatırımla Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası ve Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşa ediyor. 

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu konut fiyatlarını nasıl etkiledi?

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu güzergahı üzerinde yer alan arsa ve konutların satış fiyatları yüzde 68 arttı. Arsa ve konut piyasasına ait değerlemelerde bulunan Endeksa.com, son 4 yılda Kandıra’daki konut fiyatlarında yüzde 68, Şile’deki konut fiyatlarında ise yüzde 36 oranında artış olduğunu bildirdi..

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yollarının ihalesi yeniden yapıldı!

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yolları, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından pazarlık usulüyle tekar ihale edildi. İhale için en uygun teklif Kalyon İnşaat'tan verildi...

İstanbul-Şile-Ağva-Kandıra-Kaynarca Otoyolu ev fiyatlarını artırdı!

İstanbul-Şile-Ağva-Kandıra-Kaynarca Otoyol projesi, bölgedeki konut ve arazileri değerlendirdi. Çalışmaları devam eden proje, Şile’de konut fiyatları yüzde 36 yükseltti…

TOKİ Kandıra projesi güvenli ve konforlu bir yaşam sunuyor!

Üretimde yatay mimari ve yöresel dokuyu esas alan TOKİ'nin Kocaeli Kandıra'da inşa ettiği 206 konutluk yerleşim, bölge sakinlerine güvenli ve konforlu bir yaşam sunuyor…

Kocaeli Kandıra Belediyesi'nin yeni binasında inşaat başladı!

Kocaeli Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, bölgede yapımı devam eden ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Köken, Kandıra Belediyesi'nin yeni binası için inşaatın başladığını söyledi. 

Kocaeli Kandıra'da 2 bin 150 kişi imar barışı başvurusu yaptı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürürlüğe konulan İmar Barışı düzenlemesinde başvurular yıl sonunda sona eriyor. Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde imar barışına 2 bin 150 kişinin başvuru yaptığı açıklandı.

Kocaeli Kandıra'daki 54 kaçak yapı yıkılıyor!

Kocaeli Kandıra'da bulunan 2018'de yapılan ve imar barışından faydalanamayan 54 kaçak yapı yıkılıyor.

Kandıra belediyesi yeni hizmet binasının ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra’da yapılacak olan yeni belediye hizmet binasının ihalesi gerçekleştirildi ve ihaleye 2 firma teklif verdi.

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, , her ilçeye kapalı yüzme havuzu projesi kazandırma kapsamında Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temelini attı.

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli Konutları'nın kura çekilişi 7 Mart'ta!

TOKİ ve Kandıra Belediyesi iş birliğiyle inşa edilen Kandıra Emekli projesindeki 70 konutun kura çekilişi 7 Mart'ta yapılacak.

Kandıra'da hayata geçirilen 103 milyonluk yatırımlar tanıtıldı!

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken basın mensuplarıyla bir araya gelerek yapımı süren ve toplam maliyeti yaklaşık 103 milyon olan vizyon projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Kocaeli Kandıra kura sonucu 4 Haziran 2017!

Kocaeli Kandıra kura sonucu 4 Haziran 2017 açıklanmadı. Kocaeli Kandıra kura sonucu 4 Haziran 2017 açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

kandıra Kurtyeri ve Kıncıllı köyleri asfaltlama çalışmaları Haberi

kandıra Kurtyeri ve Kıncıllı köyleri asfaltlama çalışmaları


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Kurtyeri ve Kıncıllı köyleri arasındaki yolda genişletme çalışması yaptı.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme ve genişletme çalışmalarına hız verdi. Kandıra bölgesindeki köy yollarını tek tek elden geçiren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, yolları yeniliyor. Kandıra ilçesinin kuzeyinde yer alan Kıncıllı ve Kurtyeri köyleri arasındaki yol genişletilerek bu güzergahtan Kefken ve Cebeci’ye ulaşım rahat bir hale getirildi.


Kıncıllı Köyü’nden başlayarak batıya doğru 3 kilometre boyunca uzanan yol Kurtyeri Köyü’nde sona eriyor. Yol buradan da Kefken ve Cebeci’ye ulaşımda alternatif bir güzergah oluşturuyor. Yapılan çalışmalarda 3 kilometrelik yola 6 bin ton asfalt serildi. Yol Kıncıllı Köyü mahalleleri olan Aşağı Kışla ve Karakocalı’yı da Kandıra-Kefken devlet yoluna bağlıyor.



Akyazı...