04 / 05 / 2024

Kanepeler sağlığa zararlı mı

Kanepeler sağlığa zararlı mı

Uzmanlardan ilginç öneri 'Kanepelerin üzerine sağlığa zararlı yazılsın'. Harvard Tıp Fakültesi 'nden Dr. I-Min-Lee uyardı: " Koltuklar artık üzerine sağlığa zararlıdır uyarısı yazılarak satılmalı "

Konteyner evler sağlığa zararlı mı? Konteyner evin altına ne konur?

Konteyner evler son dönemin çok sık araştırılan yapıları arasında yer almaktadır. Bu yüzden bu yapılara dair pek çok soru sorulmaktadır. İşte merak edilen detaylar!

Prefabrik ev sağlığa zararlı mı? Prefabrik ev rüzgarda uçar mı?

Prefabrik evlerin özellikleri tıpkı çelik evler ve konteyner evlerin özellikleri kadar merak edilip araştırılmaktadır. İşte prefabrik evlere dair sıkça sorulan sorular!

Tarihi Numune Hastanesi'nin binası sağlığa hizmet edecek!

Türkiye'nin en eski sağlık kuruluşlarından biri olan ve Ankara Şehir Hastanesine taşınan Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinin tarihi binası, tıbba hizmet vermeye devam edecek.

Metal Yapı Grubu sağlık sektörüne giriyor!

İnşaat ve eğitimde faaliyet gösteren Metal Yapı Grubu, sağlığa da girmeyi planlıyor. Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali, onkoloji hastanesi kuracaklarını söylüyor. 

Mobilya alırken nelere dikkat edilmeli!

Alfemo Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral, "Mobilya alırken dikkat edilmesi gereken ilk nokta, ürünün kalitesi ve sağlığa zararlı malzemelerden yapılıp yapılmadığının kontrolü olmalı" ifadesini kullandı.

Adana Çukurova'ya ağız ve diş sağlığı hastanesi!

Modern tıbbi altyapısıyla yaşlı ve engelli vatandaşların da rahatlıkla hizmet alabileceği Fatma-Kemal Timuçin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’yle ağız ve diş sağlığı hizmeti verilen hasta sayısının günlük 2 binden 3 bine çıkacağı bildirildi.

Adana'da Fatma Kemal Timuçin Diş Sağlığı Hastanesi açıldı!

Adana'da Fatma Kemal Timuçin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi törenle açıldı. AK Parti Milletvekili Necdet Ünüvar hastane için "Dişe dokunur bir hizmet" dedi.

Bağlaraltı Aile Sağlığı Merkezi törenle açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 2 milyon TL harcanarak Yıldırım’a kazandırılan Bağlaraltı Aile Sağlığı Merkezi ile yeniden düzenlenen cadde törenle hizmete açıldı.

Sultangazi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete açıldı!

Sultangazi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete açıldı. 7 bin 914 metrekare inşaat alanından oluşan merkezin açılış kurdelesini Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay birlikte kesti.

Bağlaraltı Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 2 milyon TL harcanarak Yıldırım’a kazandırılan Bağlaraltı Aile Sağlığı Merkezi ile yeniden düzenlenen 2 Cadde, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete alındı.

Kayseri Hacı Osman Çilsal Toplum Sağlığı Merkezi açıldı!

Kayseri Hacı Osman Çilsal Toplum Sağlığı Merkezi Vali Orhan Düzgün ve protokol üyelerinin de katılımıyla İncesu’da hizmete açıldı. Kayseri Valisi Orhan Düzgün törende konuşma yaptı.

Konya Derbent Toplum Sağlığı Merkezi Entegre binası açıldı!

Konya’nın Derbent ilçesinde, devlet vatandaş işbirliği ile yapılan Derbent Toplum Sağlığı Merkezi Entegre Hizmet binası düzenlenen törenle ilçe halkının hizmetine açıldı.

Sultangazi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yarın açılıyor!

Sultangazi 50. Yıl Mahallesi’nde yapılan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açılıyor. 7 bin 914 metrekare inşaat alanından oluşan merkezin açılış töreni Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek...

Kanepeler sağlığa zararlı mı Haberi

Kanepeler sağlığa zararlı mı


Uzmanlardan ilginç öneri 'Kanepelerin üzerine sağlığa zararlı yazılsın' Harvard Tıp Fakültesi'nden Dr. I-Min-Lee uyardı: Koltuklar artık üzerine sağlığa zararlıdır uyarısı yazılarak satılmalı. Amerikan Spor Hekimliği Derneği’nin düzenlediği ve Orlando'da 5'incisi gerçekleştirilen 'Egzersiz İlaçtır Kongresi'nde bir araya gelen doktorlar, gittikçe artan obeziteyle birlikte kalp damar hastalıkları, tip 2 diyabet gibi hastalıkların da egzersiz ile ilişkisine dikkat çekildi. Kongreye Türkiye'den de Türkiye Spor Hekimleri Derneği Başkanı Prof. Dr. Bülent Ülkar katıldı.



90 farklı ülkeden 45.000 akademisyen ve uzmandan oluşan Amerikan Spor Hekimliği Derneği, spor bilimleri ve spor hekimliği alanında çalışmalar yapıyor. Derneğin, Orlando’da yapılan yıllık bilimsel toplantısında spor hekimliği, egzersiz bilimleri, fiziksel aktivite ve toplum sağlığına ilişkin olarak 70’ den fazla farklı alt disipline ait yeni klinik teknikler, bilimsel gelişmeler ve bu...