12 / 05 / 2024

Kani Asya Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Kani Asya Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Kani Asya Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 31 Ocak 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Cem Kanioğlulları tarafından kuruldu...

Asya Dekorasyon Yapı Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Dekorasyon Yapı Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Mahmut Polat tarafından kuruldu.

Mena Vize Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Mena Vize Turizm Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ağah    Kafkas ve Kani    Kafkas ortaklığında kuruldu. 

Başkent Asya Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Başkent Asya Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Burçin Coşkun tarafından kuruldu.

Asya Grup Organizasyon Turizm Taşımacılık Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Grup Organizasyon Turizm Taşımacılık Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Tezer Akkuş tarafından kuruldu.

Asya Gyd İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asya Gyd İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Serkan Çelik, Recep Dincel ve Engin Küçükyalı imzasıyla kuruldu.

BKL İnşaat Emlak Alım Satım Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BKL İnşaat Emlak Alım Satım Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Kani Korkmaz, Bahri Akkaya ve Levent Kartopu imzasıyla kuruldu.

Asya Sahel Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Sahel Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Şengül Cılvarlıoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Fatih, Eminönü,Hobyar Mahallesi, Hoca Hanı Sokak'ta kuruldu.

Lina Termal Turizm, Asya Termal Tesisleri'ni satın aldı!

Asya Termal Tesislerini devralan Kızılcahamam Lina Termal Turizm'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yeşil, otel binasında basın toplantısı düzenledi.

Kızılcahamam Asya Termal Tesisleri el değiştirdi!

Asya Termal Tesisleri el değiştirdi, tesisin yeni adı "Lina Termal Turizm" oldu.Asya Termal Tesislerini devralan Kızılcahamam Lina Termal Turizm'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yeşil, otel binasında basın toplantısı düzenledi.

Kızılcahamam Asya Termal Tesisleri satıldı!

Asya Termal Tesisleri el değiştirdi, tesisin yeni adı "Lina Termal Turizm" oldu. Asya Termal Tesislerini devralan Kızılcahamam Lina Termal Turizm'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yeşil, otel binasında basın toplantısı düzenledi.

Mersin Orta Asya tipi turizm tesisi hizmete açıldı!

Manisa'nın Yuntdağı bölgesine, daha çok Orta Asya'da kullanılan yuvarlak yapılı keçe çadırlardan oluşan tesis, turizmin hizmetine sunuldu.

Koldere Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koldere Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Kani Balcı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 13 Ekim'de Avcılar, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Beyoğlu Caddesi'nde kuruldu.

Kani Asya Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kani Asya Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 31 Ocak 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Cem Kanioğlulları tarafından kuruldu...

Kani Asya Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Kani Asya Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi

10 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama seyahat taşıma rehberlik hizmetlerini yürütmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beşiktaş Akatlar Mahallesi Firuze Sokak Ceylan Apartmanı NO:1 Kat:1 Daire:3 adresinde faaliyete geçirildi. 31 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Cem Kanioğlulları tarafından...