27 / 04 / 2024

Kanlıca arsa fiyatları

Kanlıca arsa fiyatları

İstanbul'un en güzel Boğaziçi manzarasına sahip Beykoz Kanlıca'da arsalar ayda 40 lira taksitle satışa çıkarılmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Sinpaş GYO Kanlıca arsaları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Beykoz İlçesi Kanlıca Mahallesinde yer alan 2 adet arsa ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO Kanlıca arsaları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Beykoz İlçesi Kanlıca Mahallesinde yer alan 2 adet arsa ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

RTÜK'ten Kanlıca'da 4.9 milyon TL'ye satılık 2 daire!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, Kanlıca'da bulunan 2 daireyi satışa çıkardı. Kartal Yuvası Apartmanı'ndaki dairelerin toplam bedeli 4 milyon 984 bin TL olarak belirlendi.

Mega projeler İstanbul’daki konut ve arsa fiyatlarını uçurdu!

Mega projeler, İstanbul’daki konut ve arsa fiyatlarını uçurdu. 2013 yılında ilan edilen ve hayata geçmeye başlayan mega projeler ve kentsel dönüşümün etkisiyle İstanbul’daki gayrimenkulerin toplam değeri 600 milyar lira artarak 1.5 trilyon liraya ulaştı.

Kanal İstanbul arsa fiyatlarını 2 ila 4 kat artırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin sağladığı entegre ulaşım ağıyla değerlendiren EVA Gayrimenkul Değerleme, Kanal İstanbul güzergahında arsa fiyatlarının son bir yılda geometrik artış kaydettiğini belirliyor.

Bursa'da arsa fiyatları 3 kat arttı!

İstanbul'u İzmir'e bağlayacak olan otoyol projesi ile Bursa'da arsa fiyatları 3 kat arttı.Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Başkanı Erdal Çelebi, Gemlik, Orhangazi sırtlarında arsa satışlarının yüksek olduğunu ifade etti.

Çılgın projeler arsa fiyatlarını artırdı!

Çılgın projeler arsa fiyatlarını da ‘çıldırttı’. Köprüler, havalimanları, kanallar ve tünellere kadar birçok mega projenin çevresindeki arsalar yüzde 100 ila 250 arasında değer kazandı.

Oktay Kaynarca, Kanlıca’dan 1 milyon TL'ye ev aldığı iddiasını yalanladı!

Oktay Kaynarca, Kanlıca’dan 1 milyon liraya ev aldığı iddiasını yalanladı: “O paraya bulabilirlerse 5 tane alırım”.. İşte haberin ayrıntıları...

Oktay Kaynarca, Kanlıca’dan 1 milyon TL'ye villa aldı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da canlandırdığı Hızır karakteriyle bu yıl ödülleri toplayan Oktay Kaynarca, ilk sezonun ardından yatırıma başladı. Ünlü oyuncu, 1 milyon liraya, Kanlıca’da bir villa satın aldı.

Ebru Gündeş Kanlıca'daki yalısı için mahkemeye gidecek!

İstanbul Beykoz Kanlıca'daki yalısında, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na aykırı tadilat yaptırdığı iddiasıyla Ebru Gündeş için mahkemeye zorla getirilme kararı verildi.

3. havalimanı arsa fiyatlarını uçurdu!

Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarından biri olan 3. havalimanı projesinin ilk etabının 2018 yılında hizmete açılması hedefleniyor. Arnavutköy’de Tayakadın, Yeniköy, Durusu Gölü ve Karaburun mevkilerinde arsa fiyatları yüzde 30 ila 50 oranında arttı.

Gebze-İzmir Otoyolu, Yalova’da arsa fiyatlarını artırdı!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi, Yalova’da arsa fiyatlarını uçurdu. Yalova’nın tüm ilçe ve köylerine yatırım yapan gayrimenkul yatırımcıları kazançlı çıktı.

Ordu-Giresun Havalimanı, Gülyalı'da arsa fiyatlarını artırdı!

Avrupa ve Türkiye'nin deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın bulunduğu Gülyalı ilçesinde arsa fiyatları adeta patladı.

Kanlıca arsa fiyatları Haberi

Kanlıca arsa fiyatları

İstanbul'da Beykoz'un Kanlıca semtinde Boğaziçi manzaralı arsalar, 1949 yılında ayda 40 lira taksitle satışa çıkarılmış... Kanlıca'da Boğaziçi arsaları 40 liradan satılırken Reşat Altın, 44 liraymış...


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre; 40 lira taksitle satılan arsalar Kanlıca iskeleye 5 dakika mesafedeymiş...


Haberin devamını okumak için tıklayın! 


Emlakta nostalji haberleri için...