20 / 05 / 2024

Kanserli Köy tebligat

Kanserli Köy tebligat

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde yapı taşlarında kanserojen madde bulunanTuzköy'de 8 yıl önce AFAD tarafından yaptırılan konutların hak sahiplerinden birçoğuna "borcunu ödemediği" gerekçesiyle ilgili banka aracılığıyla tebligat gönderildi.

Kadıköy Belediyesi tebligat olmadan yıkım yaptı!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan S.M. ve ağabeyi H.A.A.'ya ait dükkan için Kadıköy Belediyesi'nde yıkım kararı çıktı. İddialara göre; belediye tebligat göndermeden yıkım gerçekleştirdi. 

İsrail güçleri Batı Şeria'da bazı evlere yıkım tebligatı gönderdi!

Yaşanan son gelişmelere göre, İsrail güçleri, işgal altında olan Batı Şeria'daki bazı konut sahiplerine yıkım tebligatı gönderdi...

İBB, Kadıköy Belediyesi'nin otoparkına el koydu!

Kadıköy Belediyesi’nin kullandığı Hasanpaşa'daki otoparka, İBB ekipleri otoparka el koydu. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu "Bize yapılan bir tebligat yok. Bu kindar bir tavır bu tavırla kamu yönetilemez" dedi. 

Nevşehir'de Kanserli köy taşındı!

Nevşehir'deki 'Kanserli köy' olarak bilinen Karain Köyü, 8 kilometre uzağa taşındı. Yeni yerlerine taşınan köylüler evlerin borcunu ödeyememekte kaygılı.

Kanserli Köy'de hak sahiplerine borç tebligatı!

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde yapı taşlarında kanserojen madde bulunanTuzköy'de 8 yıl önce AFAD tarafından yaptırılan konutların hak sahiplerinden birçoğuna "borcunu ödemediği" gerekçesiyle ilgili banka aracılığıyla tebligat gönderildi.

Kanserli köyün sakinleri Ürgüp'e taşınacak!

Kaya oyma evlerinin duvarlarındaki "erionit" maddesi yüzünden 350 kişiyi kanserden kaybeden Nevşehir Ürgüp'e bağlı Karain köyü, Toplu Konut idaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ilçe merkezine yaptırılan konutlara taşınacak.

Ürgüp'teki kanserli köy 40 yıl sonra taşınıyor!

Kaya oyma evlerinin duvarlarındaki "erionit" maddesi yüzünden bugüne kadar 350 kişiyi kanserden kaybeden Ürgüp'e bağlı Karain köyü, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ilçe merkezine yaptırılan konutlara taşınacak.

Melen Barajı, Melen Nehri’nin kıyısında yaşayan binlerce kişi evlerini boşaltıyor!

İstanbul’un su ihtiyacı nedeniyle inşaatına başlanan Melen Barajı, Melen Nehri’nin kıyısında yaşayan binlerce kişiyi yerinden ediyor. Evlerini boşaltmaları için tebligat alan köylüler dertli: “Ayrılmak istemiyoruz”dedi...

Yıkım tebligatı nedir?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında riskli olarak tespit edilen yapılara yıkım tebligatı gönderiliyor. Peki bu yıkım tebligatı nedir? Yıkım tebligatı neleri içerir? Yıkım tebligatına itiraz edilebilir mi? İşte yanıtı...

Kentsel dönüşüm yıkım tebligatı dilekçesi 2014!

Kentsel dönüşümde yıkım tebligatı nasıl istenir? Yıkım tebligatı dilekçesi nedir? Kentsel dönüşüm yıkım tebligatı dilekçesi nasıl yazılır? Kentsel dönüşüm yıkım tebligatı dilekçesi örneği var mıdır? İşte Kentsel dönüşüm yıkım tebligatı dilekçesi 2014!

İstanbul'da yıkım tebligatı yapılan riskli bina sayısı kaçtır?

İstanbul'da yıkılan riskli bina sayısı kaçtır? Kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul'da kaç ev sahibi yıkım sırasına girdi? İstanbul'da yıkım tebligatı yapılan riskli bina sayısı kaçtır? İşte tüm bu soruların detaylı cevapları...

TOKİ kanserli köy Karain Köyü'nü taşıyacak ve çevre düzenlemesi yapacak!

Kanserden 280 kişinin hayatını kaybettiği Nevşehir Ürgüp'e bağlı Karain Köyü'nü TOKİ taşıma kararı aldı. İdare 28 Mayıs'taki ihaleyle köyün altyapı ve çevre düzenlemesini de yapacak

TOKİ' den Kanserli Köy' e konut müjdesi!

Kanserden ölümlerin yüksek olması nedeniyle ''kanserli köy'' olarak gündeme gelen Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Karain köyüne TOKİ'nin konut yapacak olması sevinçle karşılandı

Kanserli Köy tebligat Haberi

Kanserli Köy tebligat

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde yapı taşlarında kanserojen madde bulunan ve ''kanserli köy'' olarak bilinen Tuzköy'de Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD)  8 yıl önce yaptırılan konutların hak sahiplerinden birçoğuna "borcunu ödemediği" gerekçesiyle ilgili banka aracılığıyla tebligat gönderildi.


Tuzköy'e 3 kilometre uzaklıktaki Evrenin etekleri mevkisine yaptırılan konutlarla ilgili "borç tebligatı" gönderilen hak sahipleri, 20 gün içinde ödeme yapılmadığı takdirde icra takibine başlanacağını belirterek, yetkililerden yardım istedi.


Tuzköylü vatandaşlardan Sultan Aydın, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bize 'kağıda imza at' dediler. 'Sizi kanserden kurtarıyoruz' dediler. Biz de 'bizim için ev yapıyorlar' diye sevindik. Biz şimdi nereden bulalım bu parayı da ödeme yapalım. Aylığı olan var, olmayan var" dedi.


Oruç Kayerman ise daha önce kendilerinden para istenmeyeceğinin söylendiğini ileri sürerek, "Bizden 28 bin 500 lira para...