29 / 04 / 2024

Kentsel dönüşüm yıkım tebligatı dilekçesi 2014!

Kentsel dönüşüm yıkım tebligatı dilekçesi 2014!

Kentsel dönüşümde yıkım tebligatı nasıl istenir? Yıkım tebligatı dilekçesi nedir? Kentsel dönüşüm yıkım tebligatı dilekçesi nasıl yazılır? Kentsel dönüşüm yıkım tebligatı dilekçesi örneği var mıdır? İşte Kentsel dönüşüm yıkım tebligatı dilekçesi 2014!



Kentsel dönüşüm yıkım tebligatı dilekçesi 2014!


Kentsel dönüşüm yıkım tebligatı, aşağıdaki dilekçe örneği ile İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü'nden alınır ve Belediyeye teslim edilir.


İşte o dilekçe;


Kentsel dönüşüm yıkım tebligatı dilekçesi! 


Tarih: --- / ---/ ---


İSTANBUL ALTYAPI VE KENTSEL DÖNÜŞÜM MÜDÜRLÜĞÜ’NE


Konu: Yıkım Tebligatı


İstanbul ili,  ________ ilçesi, _______________ mahallesi, __________ sokak, no: _______, _____________ apartmanı adresindeki _________ pafta, ________ ada, __________ parsel sayılı taşınmazda bulunan binamız için 6306 sayılı kanun kapsamında lisanslandırılmış olan _____________ tarafından ‘Riskli Yapı Tespit Raporu’ düzenletilmiştir. Söz konusu rapor Müdürlüğünüz Teknik Elemanları tarafından incelenmiş ve adı geçen yerdeki bina ‘Riskli Yapı’ olarak tespit edilmiştir. İlgili Tapu Müdürlüğü tarafından ‘riskli yapı’ belirtmesi tarafımıza tebliğ edilmiş olup, herhangi bir itirazda bulunmayacağımızı beyan ederiz.


6306 sayılı kanun kapsamında Belediyeye teslim etmek üzere söz konusu parseldeki binamıza ait yıkım tebligatının tarafımıza verilmesini bilgilerinize arz ederim.


Adres:

Tel:



Riskli Yapı Malikleri 

Tc Kimlik No               Ad Soyad              İmza

1.


__________________________________________________________________________________ 

Kayıt No:

Kayıt Tarih:


Kentsel dönüşüm yıkım tebligatı dilekçesini indirmek için tıklayın!


Geri Dön