30 / 04 / 2024

yıkım tebligatı dilekçesi 2014

yıkım tebligatı dilekçesi 2014

Kentsel dönüşümde yıkım tebligatı nasıl istenir? Yıkım tebligatı dilekçesi nedir? Kentsel dönüşüm yıkım tebligatı dilekçesi nasıl yazılır? Kentsel dönüşüm yıkım tebligatı dilekçesi örneği var mıdır? İşte Kentsel dönüşüm yıkım tebligatı dilekçesi 2014!

6 yıl önce mahalle mahalle yıkım riski haritası çıkarılmıştı! Uzmanlar o ilçe için uyardı: Depreme dayanıksız!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden en çok etkilenen Diyarbakır'daki Bağlar ilçesi 6 yıl önce uzmanlar tarafından  yıkım riski haritası çıkarıldığı ancak yetkililer tarafından dikkate alınmadığı ortaya çıktı.

O ildeki yapı stoku riskli mahallede yıkım çalışmaları başladı!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü olan Kocaeli'de yapı stoku açısından riskli bölgeler arasında yer alan Derince ilçesi Deniz Mahallesi'nde yıkım çalışmaları başladı...

Gökçeada'daki Masi Otel'e yıkım kararı!

Gökçeada ilçesi eski Bademli köyünde yapılan Masi Otel, sit alanı sınırları içerisinde olduğunu ve arazinin kullanım özelliğinin bozulması sebebiyle dava üzerine dava açıldı. Dava sonucunda otel için yıkım kararı çıktı

Kadıköy Belediyesi tebligat olmadan yıkım yaptı!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan S.M. ve ağabeyi H.A.A.'ya ait dükkan için Kadıköy Belediyesi'nde yıkım kararı çıktı. İddialara göre; belediye tebligat göndermeden yıkım gerçekleştirdi. 

Cebeci İnönü Stadı'nın yıkımı başladı! Millet Bahçesi yapılacak!

Yerine millet bahçesi inşa edilecek olan Cebeci İnönü Stadı'nın yıkım çalışmaları için Çankaya Belediyesi tarafından yıkım ruhsatı verildi

İsrail güçleri Batı Şeria'da bazı evlere yıkım tebligatı gönderdi!

Yaşanan son gelişmelere göre, İsrail güçleri, işgal altında olan Batı Şeria'daki bazı konut sahiplerine yıkım tebligatı gönderdi...

Ata GYO'nun Çanakkale'deki taşınmazının yıkım işleminin yüzde 85'i tamamlandı! 

Ata GYO'nun portföyünde yer alan, Çanakkale İli, Merkez İlçesi, 175 Ada 3 Parseldeki taşınmazın yıkım işlemine başlanmış ve yıkım işleminin yüzde 85'i tamamlanmış durumda.

Yıkım ruhsatı dilekçesi örneği 2021!

Bir arsa üzerinde bulunan mevcut yapıların yıkılması için ruhsat alınması gerekiyor. Peki yıkım ruhsatı dilekçesi örneği nasıl hazırlanıyor? İşte yıkım ruhsatı dilekçesi örneği 2021... 

Hobi bahçesi sahiplerinden çağrı: Yıkım çözüm değil!

28 Ekim'de Gıda, Tarım ve Orman alanında düzenlemeler içeren torba yasa teklifinin kabul edilmesi ile hobi bahçelerinin yıkımı konusunda tartışmalar yaşanmaya başladı. Söz konusu tartışmalar ile ilgili hobi bahçesi sahipleri yazılı bildiri yayınladı.

Kaş'ta Hazine arazisindeki lüks otele ikinci yıkım kararı!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Kaş ilçesi Çukurbağ Yarımadası Hidayet Koyu’nda bulunan orman arazisine yaklaşık 5 yıl önce belediyeden ’basit onarım’ izni alınıp inşa edilen lüks butik otel için yeniden yıkım kararı verildi.

İzmir depremi sonrası yıkım uzaydan görüntülendi!

İTÜ Uydu Haberleşme ve Uzaktan Algılama Merkezi (UHUZAM), merkez üssü İzmir'in Seferihisar ilçesi olan 6,6 büyüklüğündeki depremin yarattığı yıkımı uydu aracılığıyla uzaydan görüntüledi. 

Avrasya GYO Edirne'de arsa üzerindeki yapıların yıkımı tamamlandı!

Avrasya GYO Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkii 2261 ada 16 parsel değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. Projenin yapılacak olduğu arsa üzerinde bulunan yapıların yıkım işlemleri tamamlandı.

İzmir'deki yatık binalarda ilk yıkım başladı!

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Bostanlı'da 'yatık binalar' olarak bilinen ve İzmir Valiliği'nin kararıyla boşaltılan 13 apartmandan ilkinin yıkımına bugün başlandı...

yıkım tebligatı dilekçesi 2014 Haberi

yıkım tebligatı dilekçesi 2014
Kentsel dönüşüm yıkım tebligatı dilekçesi 2014!


Kentsel dönüşüm yıkım tebligatı, aşağıdaki dilekçe örneği ile İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü'nden alınır ve Belediyeye teslim edilir.


İşte o dilekçe;


Kentsel dönüşüm yıkım tebligatı dilekçesi! 


Tarih: --- / ---/ ---


İSTANBUL ALTYAPI VE KENTSEL DÖNÜŞÜM MÜDÜRLÜĞÜ’NE


Konu: Yıkım Tebligatı


İstanbul ili,  ________ ilçesi, _______________ mahallesi, __________ sokak, no: _______, _____________ apartmanı adresindeki _________ pafta, ________ ada, __________ parsel sayılı taşınmazda bulunan binamız için 6306 sayılı kanun kapsamında lisanslandırılmış olan _____________ tarafından ‘Riskli Yapı Tespit Raporu’ düzenletilmiştir. Söz konusu rapor Müdürlüğünüz Teknik Elemanları tarafından incelenmiş ve adı geçen yerdeki bina ‘Riskli Yapı’ olarak tespit edilmiştir. İlgili Tapu Müdürlüğü tarafından ‘riskli yapı’ belirtmesi tarafımıza tebliğ edilmiş olup, herhangi bir itirazda bulunmayacağımızı beyan ederiz.


6306 sayılı kanun kapsamında...