09 / 05 / 2024

kapadokya konak evler

kapadokya konak evler

Türkiye'nin önde gelen kültür turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesindeki kaya evler, yabancı turistler kadar yerli turistlerin konaklama merkezi seçenekleri arasında bulunuyor. Kaya evlere ilgi gittikçe artıyor..

İzmir'de evler günlük olarak kiralanıyor!

İzmir'in sağlık kuruluşlarının merkezi haline gelen Konak'taki Kahramanlar semtinde ev sahipleri ve emlakçılar hasta yakınlarına günlük ev kiralayarak yeni bir sektör oluşturdu. İzmir'de evler artık günlük olarak da kiralanabiliyor.

Kapadokya'daki kaya oyma evler butik otellere dönüşüyor!

Kapadokya bölgesinde kaya oyma eski evler, usta ellerde yapılan restorasyonla butik otele dönüştürülüyor. Kaya oyma evlerindeki sadece bir odanın restorasyon maliyeti, taleplere göre 15 bin ile 150 bin lira arasında değişebiliyor.

Kapadokya'ya balon turundan 85 milyon avro geldi!

Peribacaları, kayadan oyma evler ve tarihi alanlarıyla çok sayıda turist çeken Kapadokya'da sadece balon turları bile turizme büyük katkı sağıyor.

Kapadokya'daki mağara evler turistlerin gözdesi!

Kapadokya bölgesinde turistlerin ilk çağların doğallığını yaşatarak kültürel yöndeki ziyaretlerini yapmalarını sağlamak amacıyla birbiri ardına yapılan butik otel tarzındaki mağara evler, ilgi görüyor..

Kapadokya'daki mağara evler yılbaşında da turistlerin ilk tercihleri arasında!

Kapadokya bölgesinde turistlere ilk çağların doğallığını yaşatarak kültürel yöndeki ziyaretlerini yapmalarını sağlamak amacıyla birbiri ardına yapılan butik otel tarzındaki mağara evler, yılbaşında da turistlerin ilk tercihleri arasında bulunuyor.

Yerli turistler Kapadokya'da en çok kaya evlerde konaklamak istiyor!

Türkiye'nin önde gelen kültür turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesindeki kaya evler, yabancı turistler kadar yerli turistlerin konaklama merkezi seçenekleri arasında bulunuyor. Kaya evlere ilgi gittikçe artıyor..

Çekmeköy Zin D Üç Konak'ta 125 bin TL'ye 2+1!

Zin D Yatırım Geliştirme tarafından yapılan Çekmeköy Zin D Üç Konak projesinde evler hemen teslim durumda. Projede toplam 48 konut bulunuyor

Konaklar ve taş evler lüks otellere dönüşüyor!

Anadolu'nun konak ve kervansarayları, Kapadokya'nın mağaraları, Mardin'in taş evleri birer birer beş yıldızlı otellere ya da lüks butik merkezlere dönüştürülüyor

HD Konak'ta satılık evler 225 bin TL’ye! Son iki hafta!

HD Yapı tarafından Ataşehir’de inşa edilen HD Konak’ta evler 20 peşinat ve 60 ay taksit seçeneği ile satışa sunuluyor

İhlas İnşaat Bizim Evler 3'te 282 bin TL'ye 4+1!

Bizim Evler 3 projesinde 4+1 konutlar 282 bin TL'den başlıyor

Sarı Evler'de 254 bin TL'ye 4+2 dubleks!

Sarı Evler projesinde 4 oda 2 salonlu dubleks daireler 254 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor

Mardin, Şanlıurfa ve Kapadokya dizi setlerine döndü

Mardin, Şanlıurfa ve Kapadokya'nın doğal güzellikleri film ve dizi yapımcılarının ilgilsini çekiyor

Bizim Evler 3 Ispartakule'de yapılıyor!

İhlas İnşaat, Bizim Evler 3 projesini satışa çıkardı

kapadokya konak evler Haberi

kapadokya konak evler

Türkiye'nin önde gelen kültür turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesindeki kaya evler, yerli turist gruplarının en fazla tercih ettiği mekanlar arasında yer alıyor. 

Kapadokya'da butik otel adı altında ciddi bir yapılanmayla Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Uçhisar ve Göreme beldeleri ile Ürgüp ilçesi ve Avanos'taki bir bölümü peribacalarına oyulu, bir bölümü de son Osmanlı ve erken Cumhuriyet döneminin sivil mimarlık örneklerinin sunulduğu konak evlere ilgi artıyor. 

Saunadan Amerikan barına, uydu yayınlardan jakuziye kadar her türlü konforun dizayn edildiği Kapadokya bölgesindeki kaya evler, yabancı turistler kadar yerli turistlerin konaklama merkezi seçenekleri arasında bulunuyor. 


Olay...