14 / 05 / 2024

Kapadokya renk cümbüşü

Kapadokya renk cümbüşü

UNESCO'nun "Dünya Doğal ve Kültürel Miras Listesi"nde yer alan Kapadokya, sonbahar ile beraber farklı bir güzelliğe büründü. Kapadokya bölgesinde sonbaharın gelmesiyle adeta renk cümbüşü yaşanıyor.

Arçelik’in yeni televizyonu Imperium 9 Serisi A55 C 985 B/ 55" ne kadar? İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi…

Arçelik’in yeni televizyonu Imperium 9 Serisi A55 C 985 B/ 55" 4K Smart Android TV’nin fiyatı açıklandı. Zengin Android dünyası ve renk geliştirme teknolojisi ile mükemmel renkler sunan televizyonun özellikleri neler…

Dolar ve konut için kritik uyarı! Cümbüş o zaman kopacak, hazırlıksız yakalanmayın!

Piyasa analisti Evren Devrim Zelyut ve Paramedya kurucusu Remzi Özdemir piyasalarla ilgili gelişmeleri değerlendirdikleri videoda, konut ve dolar hakkında önemli uyarılarda bulundu.

ŞOK Market'te indirim cümbüşü başlıyor! Az evvel yayımlandı! Çamaşır kurutmalığı 159 TL! 17 Aralık 2022 fiyat listesi...

ŞOK Market 17 Aralık 2022 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Peki, ŞOK Market'te hangi ürünler indirime girdi, fiyatı ne kadar oldu? İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi...

BİM yeni kataloğunu yayımladı! Cuma günü BİM'de indirim cümbüşü var! İşte 28 Ekim 2022 fiyat listesi

BİM 28 Ekim 2022 cuma aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu hafta BİM'de pek çok ürün uygun fiyatlarla satışa çıkarılacak. Peki, BİM aktüel ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 28 Ekim 2022 Cuma fiyat listesi...

TÇMB ve Vilayetler Birliği Ankara'da beton yolları anlattı!

TÇMB ve T.C. Vilayetler Birliği tarafından Ankara’da “İl Özel İdareleri Beton Yollar ve KÖYDES Eğitim Semineri’ düzenlendi. Seminerde, Beton Yol Maliyet Analizleri ve Uygulamaların faydaları değerlendirildi.

7 Renk Selçuklu görselleri!

7 Renk Selçuklu görselleri haberimizde yer alıyor. "Seha Yapı'dan Kazandıracak proje" sloganı ile hayata geçirilen proje lansman öncesi fiyatlarla alıcılarını bekliyor. 

7 Renk Selçuklu haftaya satışta! Yeni proje!

Seha Yapı yeni projesi 7 Renk Selçuklu'yu Konya Selçuklu'da hayata geçiriyor. 7 Renk Selçuklu projesi ilk kez Konya Gayrimenkul Fuarı’nda görücüye çıkıyor.

Loda Mobilya’dan ev dekorasyonunda renk devrimi!

Renklerin gücünü ve enerjisini modern ve çizgi üstü konseptlerle birleştiren Loda Mobilya'dan ev dekorasyonunda ‘renk’ devrimi...

Zehnder Charleston radyatörlere renk getirdi!

Zehnder Charleston,radyatörde 700 renk alternatifi ile yaşam alanlarına renk ve sıcaklık getiriyor. Zehnder Charleston radyatörler, canlı ve renkli tasarımlarıyla tüm kullanıcıların beğenisini kazanıyor.

Derince’de viyadük iki yakayı bir araya getirdi!

Körfez’den Derince ve İzmit’e uzanan alternatif yolun ndevamındaki viyadük, Cımbızdere’nin ikiye böldüğü mahalleyi birleştirdi.

Batman'da renkli binalar göz kamaştırıyor!

Son yıllarda Batman’daki inşaatlar, farklı renklerle göz kamaştırıyor. Kentin yeni bölgelerinde inşaatı tamamlanan yeni apartmanların dış giydirmeleri ise adeta renk cümbüşünü andırıyor.

Kilis'te kavşak çalışmaları tamamlandı!

Kilis Belediyesi tarafından trafik akışını rahatlatılması amacıyla başlatılan kavşak çalışmaları tamamlandı. Kilis’te Tekel Suma Fabrikası karşısında bulunan İnönü Kavşağı ve Hacı Cümbüş Cami kavşağı tamamlanarak, yeni görünümüne kavuşturuldu.

Kocaeli Derince'ye yeni viyadük inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent ulaşımında önemli bir güzergah olan kuzey alternatif kolun ikinci etap çalışmalarını sürdürüyor. Derince Çenedağ Mahallesi Cımbızdere üzerinde gerçekleştirilen viyadük çalışması kapsamında viyadük direkleri inşa ediliyor

Kapadokya renk cümbüşü Haberi

Kapadokya renk cümbüşü

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde sonbaharın gelmesiyle adeta renk cümbüşü yaşanıyor.


Yılda yaklaşık 2,5 milyon turistin ziyaret ettiği Kapadokya, peri bacaları ve sonbaharın renkleriyle ayrı bir güzelliğe büründü. Sabah saatlerinde düzenlenen balon turlarına yoğun ilgi gösteren turistler, sıra dışı yeryüzü şekillerinin sarının tonlarıyla eşsiz uyumunu izleme imkanı buldu.


Bağcılığın yaygın olduğu bölgede asmalar ile kayısı, elma ve ayva ağaçlarının kuruyan yapraklarının oluşturduğu renkler, bölgeyi ziyarete gelen turistlere eşsiz bir sonbahar manzarası sunuyor.


UNESCO tarafından 1985 yılında "Dünya Doğal ve Kültürel Miras Listesi"ne dahil edilen Kapadokya'da turistler, özellikle Göreme Açık Hava Müzesi, Zelve ve Paşabağı ören yerleri, Uçhisar ve Ortahisar kaleleri, Devrent, Güllü, Aşk ve Güvercinlik vadilerini geziyor. Dönemsel olarak sonbaharda ziyaretçi yoğunluğunu arttığı bölgeyi en çok Alman, İspanyol ve Japon turistler...