01 / 05 / 2024

Dolar ve konut için kritik uyarı! Cümbüş o zaman kopacak, hazırlıksız yakalanmayın!

Dolar ve konut için kritik uyarı! Cümbüş o zaman kopacak, hazırlıksız yakalanmayın!

Piyasa analisti Evren Devrim Zelyut ve Paramedya kurucusu Remzi Özdemir piyasalarla ilgili gelişmeleri değerlendirdikleri videoda, konut ve dolar hakkında önemli uyarılarda bulundu.



Paramedya kurucusu Remzi Özdemir, iktidarın paranın borsaya aktarılması için her şeyi yaptığını savunarak, "KKM'yi kontrollü bir şekilde çözüp parayı borsaya yönlendirmek istiyorlar. Borsanın içinde bir hükümet eli var. Dolara set örmüşler, dün gece ciddi anlamda dolar satıldı frenlemek amacıyla. Borsa tarihinde ilk defa borsanın içinde hükümet eli var. Bunun sonucunu ilerdeki günlerde göreceğiz" diye konuştu


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön