18 / 05 / 2024

Kapadokya Teknopark açıldı mı

Kapadokya Teknopark açıldı mı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kapadokya Teknopark'ı hizmete açtı. Varank, Kapadokya Teknopark'ın bölgeye önemli katkılar sunacağını söyledi.

İntengo Gayrimenkul Teknolojileri Anonim Şirketi Teknopark Şubesi açıldı!

İntengo Gayrimenkul Teknolojileri Anonim Şirketi Teknopark Şubesi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Murat Talu tarafından açıldı.

Kapadokya'daki yer altı yerleşim alanları açıldı!

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden olan Kapadokya bölgesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ziyarete kapatıldı ve yer altı yerleşim alanları ziyarete açıldı.

Teknopark İstanbul 2. Etap açıldı!

Teknopark İstanbul’un ikinci etabı açıldı. Açılış töreninde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank açıklamalarda bulundu. Başkan Varank; “Bugün teknoparklarımızda 5 bin 593 firma faaliyet gösteriyor ve 47 bine yakın Ar-Ge personeli istihdam ediliyor.” dedi.

Kuzu Toplu Konut İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Teknopark Şubesi açıldı!

Kuzu Toplu Konut İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Teknopark Şubesi bugün Kadıköy'de 200 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emre Baştopçu tarafından açıldı.

Kapadokya Teknopark hizmete açıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kapadokya Teknopark'ı hizmete açtı. Varank, Kapadokya Teknopark'ın bölgeye önemli katkılar sunacağını söyledi.

Ökotek Çevre Teknolojisi ve Kimya Sanayi Anonim Şirketi YTÜ Teknopark Şubesi açıldı! 

Ökotek Çevre Teknolojisi ve Kimya Sanayi Anonim Şirketi YTÜ Teknopark Şubesi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli açıldı. 

Zonguldak BEÜ Teknopark binası hizmete açıldı!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesinde inşa edilen Teknopark'ın hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Teknopark'ın Zonguldak'ta önemli işleri hayata geçirmesi planlanıyor.

Zonguldak Teknopark binası hizmete açıldı!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) bünyesinde hayata geçirilen Teknopark binası hizmete açıldı!

İzmir Mercan Konteynerpark hizmete açıldı!

Ege Üniversitesi Teknopark (ideEGE) ile Ege Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nin (TGB) geçen yıl faaliyete başlayan ilk binası İnci’nin ardından yeni mekanı Mercan Konteynerpark, törenle hizmete açıldı.

İzmir Bilimpark hizmete açıldı!

İzmir Bilimpark iki binasıylar hizmete açıldı. Ekrem Demirtaş, "Üniversite teknopark-sanayi işbirliğinde örnek bir model hayata geçirildi" dedi.Demirtaş Bilimpark'ta ileri teknolojili ürünlerin seri üretimi için yer tahsis edeceklerine dikkat çekti.

Heksagon Mühendislik ve Tasarım Anonim Şirketi Teknopark Şubesi açıldı!

Heksagon Mühendislik ve Tasarım Anonim Şirketi Teknopark Şubesi, 4 milyon 660 bin TL sermaye ile 10 Haziran 'da Pendik, Sanayi Mahallesi, Teknopark Bulvarı' nda açıldı.

Yoy Bilişim Turizm Limited Şirketi Yıldız Teknopark Şubesi açıldı!

Yoy Bilişim Turizm Limited Şirketi Yıldız Teknopark Şubesi 5 Şubat 2015'te, 200 bin TL sermaye ile, Başakşehir'de, Onur Yavuz ve Ahmet Yavuz ortaklığında açıldı.

Kepez köyündeki yeraltı şehri ziyarete açıldı!

Tek katlı yer altı şehri, temizlik ve aydınlatma çalışmalarının ardından ziyarete açıldı. Kapadokya bölgesinin en düzenli yer altı şehirleri arasında gösterilen Kepez, mimarisi ve iki farklı renkteki toprak yapısıyla dikkati çekiyor

Kapadokya Teknopark açıldı mı Haberi

Kapadokya Teknopark açıldı mı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 84 teknoparkta 50 binden fazla araştırmacının bilimsel ve teknolojik temelli girişimlerini, Ar-Ge projelerini hayata geçirmek için çalışmalarda bulunduklarını söyledi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bakan Varank, Kapadokya Teknopark'ın açılış töreninde yaptığı konuşmada, teknoparkın Nevşehir'e kazandırılmasının önemini anlattı.

Teknoparkların önemi hakkında konuşan Varank, şu ifadeleri kullandı:
"Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 2002 yılından itibaren Türkiye'de Ar-Ge ekosistemini üretken bir hale getirmek için oldukça büyük yatırımlar yaptık. Geçtiğimiz aylarda Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 2023 sanayi ve teknoloji stratejisinde de belirttiğimiz gibi teknoparklar Türkiye'deki Ar-Ge ekosisteminin önemli paydaşlarından bir tanesi. Şu an da 84 teknoparkımızda, ülkemizde 50 binden fazla araştırmacı bilimsel ve teknolojik temelli girişimlerini Ar-Ge projelerini hayata geçirmek için Türkiye'nin her tarafında çalışıyor. Yurt dışından gelen misafirlerimizle teknoparkları...