07 / 05 / 2024

kapadokyada yeni tesislere ihtiyaç var

kapadokyada yeni tesislere ihtiyaç var

Nevşehir'in Gülşehir ilçesi Kapadokya bölgesinin önemli turistik potansiyele sahip yerleşim merkezlerinden biri konumunda. Ancak, bu değerler ne yazık ki şu ana kadar hak ettiği ölçüde tanıtılmış ve değerlendirilebilmiş değil.

Mersin Marina'daki bina ve tesislere yürütmeyi durdurma kararı!

Mersin Marina’ya son bir senede yeni ilave tesisler ve binaların yapılmasına yönelik işletme gerekli izinleri almıştı. Mersin 2'nci İdare Mahkemesi bir süre önce tesislere yönelik ‘yürütmeyi durdurma' kararı aldı...

Kayserispor Tesisleri'nin kaba inşaatı bitti!

Kayserispor'un yeni tesislerinde çalışmalar hızla devam ediyor. Kayserispor Basın Sözcüsü Orhan Taşçı, yeni tesislere ne zaman geçileceğini açıkladı.

Adana Yüreğir'de spor tesisleri yükseliyor!

Yüreğir yeni tesislere kavuşmaya devam ediyor. İlçeye birçok kalıcı eser kazandıran Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Tanrıverdi Mahallesi'nde yapımı devam eden Spor Tesisi ve park alanında incelemelerde bulundu.

Turizm Yatırım bütçesinin yüzde 32 si Antalya'da!

Teşvikli turizm yatırımlarına yönelik toplam bütçe 3,2 milyar TL'ye çıktı. Yeni tesislere ayrılan bütçenin yüzde 32'si Antalya'da harcanacak. Yeni tesislere ayrılan bu bütçenin yüzde 32 si Antalya da harcanacak.

GATA Çekmeköy'de yeni tesislerine taşınıyor!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İstanbul’daki Gülhane Askeri Tıp Akademisi Haydarpaşa Eğitim Hastanesi Komutanlığı’nın Çekmeköy’de yapılacak yeni tesislere taşınacağını bildirdi

Antalyaspor'a yeni kompleks yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi´nin Antalyaspor´un kullanımına sunacağı yeni tesislere ilişkin proje çalışması tamamlandı

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Yeni Nesil Evleri'nde 130 bin TL'ye!

PLS4M İnşaat'ın Gebze Şekerpınar'da inşa ettiği Yeni Nesil Evleri'nde dairelerin fiyatları 130 bin YTL'den başlıyor, 342 bin YTL'ye kadar çıkıyor.

kapadokyada yeni tesislere ihtiyaç var Haberi

kapadokyada yeni tesislere ihtiyaç var

Nevşehir'in Gülşehir ilçesi Kapadokya bölgesinin önemli turistik potansiyele sahip yerleşim merkezlerinden biri konumunda. Ancak, bu değerler ne yazık ki şu ana kadar hak ettiği ölçüde tanıtılmış ve değerlendirilebilmiş değil. Açıksaray Harabeleri, Mantarkaya, St Jean Kilisesi gibi önemli turistik merkezlere sahip bulunan İlçenin turizmden daha fazla pay alabilmesinin ilçe esnafı açısından da son derece büyük bir önem arz ettiğini söyleyen Gülşehir esnaf ve sanatkarlar odası Başkanı Ahmet Şahin, ilçe de bir an önce konaklama tesisi sayısının artırılması gerektiğine dikkat çekti. Geçtiğimiz yıl hizmete giren Kartal Otelin turizm sezonunda yöreye gelen yerli ve yabancı turistlerin ilgisini gördüğünü ifade eden Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Ahmet Şahin, yeni turistik tesislerin inşası için yerel yönetiminde elini taşın altına sokması gerektiğini belirtti. 



Muşkara...