18 / 05 / 2024

kapadokyalı yalıtım üretim

kapadokyalı yalıtım üretim

Yeni bina ve üretim sahasının inşasının tamamlanmak üzere olduğu Kapadokyalı Yalıtım şirketi, yeni üretim tesisiyle birlikte üretimini iki katına çıkaracak. Tesisin yıl sonuna kadar tamamlanacağı belirtildi..

ODE Yalıtım'dan 125 milyon TL'lik yatırım!

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan yaptığı açıklamada “2023 yılına kadar AR-GE, dijital dönüşüm, operasyonel verimlilik ve üretim tesislerimizdeki kapasite artışı için 125 milyon TL'iik yatırım hedefliyoruz" dedi.

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. kuruldu!

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Bayraktaroğlu, Gamze Özçelik, Tamer Çınar ve Ahmet Nedim Karasoy ortaklığında kuruldu. 

Insulatech Yalıtım Malzemeleri Üretim Ve Satış Anonim Şirketi Tuzla Şubesi kuruldu!

Insulatech Yalıtım Malzemeleri Üretim Ve Satış Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeliyle Tuzla'da kuruldu.

ODE Yalıtım'dan son 5 yılda 55 milyon dolarlık yatırım!

ODE Yalıtım, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. ODE, 2012 -2017 yılları arasında Eskişehir’deki yeni üretim tesisi yatırımı, iki hisse devir alımı ve Çorlu fabrika modernizasyonu ile birlikte toplam 55 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi.

Hyfix, Moment Beştepe'nin temel altı su yalıtımını üstlendi!

Ankara'da 330 ofisi ile 10300 metrekarelik alanda üretim yapan İnterfiks Yapı Kimyasalları şirketi, markası Hyfix ile Vodafone Arena stadyumunun ardından bu kez de Moment Beştepe Projesi'nin temel altı su yalıtımını üstlendi

Berkosan Yalıtım genel kurul tescilini yayınladı!

Berkosan Yalıtım ve Tecrist maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Berkosan Yalıtım genel kurul tescilini yayınladı...

Ode Yalıtım, Eskişehir'de ikinci tesisini kuracak!

Ode Yalıtım Genel Müdürü Ali Türker, ODE Yalıtım olarak Tekirdağ Çorlu'daki üretim tesislerimizde kapasite kullanım oranımız yüzde 90'ların üzerinde bu sebeple ikinci üretim üssümüzü kurmak için Eskişehir'den 75 bin metrekarelik arsa alımı yaptık dedi...

Berkosan Yalıtım genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Berkosan Yalıtım genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Burhan Karahan: Su yalıtımı yaptırırken hataya düşmeyin!

BİTÜDER bir yandan su yalıtımının yapı güvenliğindeki önemini vurgularken diğer yandan da merdiven altı ürünlere karşı uyarıyor: “Denetime tabi olmayan merdiven altı üretim önlenemediği sürece çürük yapılaşmanın önüne geçilemez.”

Berkosan Yalıtım 15 Eylül'de genel kurul toplantısı yapacak!

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Berkosan Yalıtım 15 Eylül'de genel kurul toplantısı yapacak.

Berkosan Yalıtım faaliyet raporunu yayınladı!

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Berkosan Yalıtım ve Tecrit faaliyet raporunu yayınladı.

Ali Rıza Tüzüngüven Berkosan Yalıtım kurumsal yönetim komitesi üyesi oldu!

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Tiacret. A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ali Rıza Tüzüngüven Berkosan Yalıtım kurumsal yönetim komitesi üyesi oldu.

Berkosan Yalıtım sözleşme değişikliklerini onayladı!

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Berkosan Yalıtım Üretim sözleşme değişikliklerini onayladı.

kapadokyalı yalıtım üretim Haberi

kapadokyalı yalıtım üretim

Kapadokyalı Yalıtım, yeni bina ve üretim sahasının inşasını tamamlamak üzere. Firma, yeni tesisi ile üretim miktarımızı iki katına çıkaracak. 


Isı, ses, yangın ve su yalıtımı ve inşaat malzemeleri alanlarında Aksaray'da faaliyet gösteren şirket, ürünleri ile müşterilerine kolaylıklar sunuyor. Şirketin bu kapsamdaki çalışmalarını anlatan Kapadokyalı Yalıtım Üretim Müdürü Ömer Özkul, "Isı, ses ve yangın yalıtım sıvamız olan Teromaster'den 2012'de yüda yaklaşık 100 bin adet, tüm ürün gruplarımızda ise 160 bin adet üretim gerçekleştirdik. Bu yıl sonunda ise üretim kapasitemizde önceki yıla göre yüzde 50 oranında artış yakalamayı planlıyoruz" diye konuştu. " Yıllık cirolarının yüzde 10'luk kısmını ihracatın oluşturduğunu belirten Özkul, "Irak, Suriye, İran, Rusya, İsveç ve Gürcistan gibi ülkelere kısmen ihracat yapıyoruz" dedi. 

Ürünlerinden Teromastefin özelliklerine de değinen Özkul, "Ürünümüz ile klasik...