19 / 05 / 2024

kapaklı belediyesi yapı ruhsatı yenileme

kapaklı belediyesi yapı ruhsatı yenileme

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Kapaklı Belediyesi Aylık Değerlendirme Toplantısı kapsamında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Mart ayı faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu...

Tuzla Belediyesi yap işlet modeliyle tesis yaptıracak! İhalesi 17 Ekim'de!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, yap-işlet modeli ile spor alanı tesis inşa ettirecek. Söz konusu ihale 17 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tekirdağ Kapaklı'da 49.7 milyon TL'ye 6 taksitle arsa satılıyor!

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi, Tekirdağ ili, Kapaklı ilçesi, İsmetpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 40'ı peşin kalanı 6 ay eşit taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Tekirdağ'da 8 taksitle arsa fırsatı! Kapaklı Belediyesi 6 arsa satacak!

Tekirdağ İli Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı İsmetpaşa'da yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 8 taksit imkanı sağlanıyor.

Tuzla Belediyesi yap işlet devret modeliyle sosyal tesis yaptıracak! İhalesi 2 Ağustos'ta!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, İstanbul Tuzla Aydıntepe Mahallesi'nde yap işlet devret modeliyle sosyal tesis inşa edecek. İşte detaylar...

Kapaklı Belediyesi'nden büyük fırsat! Tekirdağ'da 16 adet arsa satıyor!

Tekirdağ İli Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı'da yer alan 16 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

Kuşadası'nda imar kanununa uymayan kaçak yapılara ceza yağdı!

Aydın'da Kuşadası Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, son 2,5 senede 62 bin 330 kaçak yapı için ceza uyguladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi yapı stoku için çalışmalara başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan yapıların envanterini çıkarmak için çalışmalara başladı.

Kocaeli Derince'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Kocaeli Derince Belediyesi, Yapı Kontrol Müdürlüğü ilçede bulunan kaçak yapılarının yıkımını gerçekleştirmeye devam ediyor. 

Serdivan'ın estetiği için o yapılar yıkılıyor!

Sakarya Serdivan Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent estetiğini bozan yapıların yıkım çalışmalarına başlandı.

Batman'da kaçak yapılaşma engelleniyor!

Batman’da ruhsatsız olan ve kaçak yapılan binalar tek tek yıkılıyor. Batman Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, belediye imar sınırları içerisinde yer alan ve daha önce etrafı sacla kapatılan 9 katlı yapıyı kontrollü bir şekilde yıktı. 

Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi Kapaklı Belediyesi'ne devredildi!

Kültür ve sanat alanında yaptığı yatırımlarla Tekirdağ'ı Türkiye'nin kültür merkezi haline getirmeyi planlayanTekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi, imzalanan iş birliği protokolü ile Kapaklı Belediyesi'ne devredildi.

Ön ödemeli konut almak isteyenlere 'yapı ruhsatı' uyarısı!

Etimesgut Belediyesi, yapı ruhsatı olmadan satışa çıkarılan ön ödemeli konut alımında vatandaşların mağdur olmaması için uyarılar yaptı.

kapaklı belediyesi yapı ruhsatı yenileme Haberi

kapaklı belediyesi yapı ruhsatı yenileme


Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde 1 ayda 143 yapıya kullanım izninin verildiği kaydedildi.


Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Kapaklı Belediyesi Aylık Değerlendirme Toplantısı kapsamında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Mart ayı faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu.


Mart ayı içerisinde 15 adet imar durumu düzenlendiğini ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "29 adet yeni yapı, 5 adet ilave kat ve 4 adet de tadilat düzenlendi. Başvurusu yapılan 25 adet ruhsat dosyası ise incelemededir" dedi.


Mart ayı içinde 10 adet Ruhsat Yenilemesi yapıldığını belirten Mandalı, bu süre zarfında 4 adet müteahhit ve şantiye şefi değişikliği ruhsatı düzenlendiğini sözlerine ekledi.


Bir aylık süre zarfında 160 adet hak edişin yerinde kontrol edilerek tamamlandığını belirten Mandalı, "160 adet hak edişin ödemesi için Çerkezköy Mal Müdürlüğü’ne yazı...