04 / 10 / 2024

kapalıçarşı kaçak kat

kapalıçarşı kaçak kat

Esnafın dükkan genişletmek için sütunları kesmesi ve kaçak bodrum kat kazması tarihi çarşıyı çökme noktasına getirdi. Neredeyse her dükkanın kaçak olarak yaptığı genişletme çalışması ise Kapalıçarşı'nın sonunu getiriyor.

Binalarda kaçak üstüne kaçak kat korkutuyor! Uzmanlar uyardı: Yapı kayıt belgeli de olsa sizin binanıza da hasar verir!

Fatih'te 4 katlı binada yapılan kaçak katın üzerine bir kat daha çıkılması, yapı kayıt belgelerini gündeme getirdi. YTÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Akca, konuyla ilgili konuştu ve vatandaşları uyardı. İşte o açıklama...

Rekor kıran gram altın, çeyrek altın fiyatları düştü mü? Altın fiyatlarında son dakika! 15 Eylül Kapalıçarşı fiyatlar!

Hafta başından bu yana dalgalı bir seyir izleyen altın fiyatlarındaki yükselişin sürüp sürmediği merak ediliyor. Peki son dakika altın fiyatları kaç TL oldu? İşte 15 Eylül 2024 Kapalıçarşı gram altın, çeyrek altın fiyatları... 

Cumhuriyet altını ne kadar? Kapalıçarşı ata altın fiyatları kaç lira? Harem altın fiyatları son dakika!

Altın fiyatları rekor seviyelere gelirken, yatırımcılar Cumhuriyet altını ve Kapalıçarşı ata altın fiyatlarını merak ediyor.  Peki Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar oldu?  Harem altın fiyatları son dakika!

Kapalıçarşı döviz fiyatlarında ipin ucu kaçtı! 'Boşa konuşmuyoruz' diyen Selçuk Geçer dolarda tarihi seviyeyi açıkladı!

Son zamanlarda Kapalıçarşı ve bankalararası döviz kuru farkı nisan ayından bu yana zirveye çıkmış durumda. Selçuk Geçer, herşeyin Kapalıçarşı'da başladığını söyleyerek 'boşa konuşmuyoruz' dedi ve doların geleceği tarihi seviyeyi açıkladı.

Kapalıçarşı'da yer yerinden oynadı! Altın fiyatları roket gibi fırladı! 22 Ağustos 2024 altı fiyatları 

Altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. Gram altın resmen roket gibi fırlarken, yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın etmeye başladı. Gram altın ne kadar? Çeyrek altın fiyatı kaç lira? 22 Ağustos 2024 altı fiyatları.

Bugün gram altın fiyatı 2.665 TL oldu! Yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın ediyor! 10 Ağustos 2024 canlı altın fiyatları!

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Bugün gram altın 2.665 TL'den işlem görüyor. Peki çeyrek altın, yarım, tam, gremse altın fiyatları ne kadar? 10 Ağustos 2024 canlı altın fiyatları.

Altın düşüyor, alalım mı? 24 ayar gram altın ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatları bugün kaç lira?

Küresel piyasaların etkisiyle altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Altın fiyatları gerilerke yatırımcılar 'altın alalım mı?' sorusunun yanıtı araştırıyor. Peki 24 ayar gram altın ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatları bugün kaç lira?

Altın fiyatları resmen uçtu! Elinde 1 gram bile altını olanı buz kesti: 4 Ağustos Kapalıçarşı altın fiyatları...

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı altın fiyatlarının kaç TL olduğunu merak ediyor. Peki altın fiyatları bugün kaç TL? İşte son dakika Kapalıçarşı altın fiyatları 4 Ağustos...

Kıyıda köşede 1 gram bile altını olanlar dikkat! 3 Ağustos altın fiyatları ne kadar? Kapalıçarşı canlı altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Haftayı rekorla kapatan altın bugün de yükselmeye devam ediyor. 3 Ağustos altın fiyatları ne kadar? Gram altın fiyatı kaç lira? Bugün çeyrek altın ne kadar? Kapalıçarşı canlı altın fiyatları.

Dolar/TL'de yeni rekor! 1 Ağustos dolar kaç TL? Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu?  

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararının ardından dolar/TL kuru dolar, yeni işlem gününe zirve seviyede başladı. Bugün dolar/TL kuru ne kadar? Kapalıçarşı'da dolar/TL kaç lira? 1 Ağustos Dolar/TL kuru...

Altın fiyatlarında faiz depremi! Gram altın, çeyrek altın fiyatları düştü! Kapalıçarşı altın fiyatları 24 Temmuz 2024!

Merkez Bankası tarafından politika faizi açıklandı, altın fiyatları hareketlendi. Peki son dakika gram altın, çeyrek altın, yarım altın fiyatları kaç TL oldu? İşte son dakika Kapalıçarşı altın fiyatları 24 Temmuz 2024...

Kapalıçarşı ata altın fiyatları ne kadar? 5'lik reşat altın fiyatı Kapalıçarşı'da kaç lira? 10 Temmuz altın fiyatları

Altın fiyatları 10 Temmuz günü yükselişini sürdürüyor. Altın alıp satmak isteyenler Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Peki Kapalıçarşı ata altın fiyatları ne kadar? 5'lik reşat altın fiyatı Kapalıçarşı'da kaç lira? 10 Temmuz 2024 altın fiyatları.

Altın düştü! Düğünü olanlar Kapalıçarşı'ya koştu! 22 ayar Ajda bilezik 10 gram kaç TL? 1 Temmuz altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Altının ons fiyatı 2332 dolar olurken gram altın 2486 TL'ye geriledi. Rakamları görenler ise Kapalıçarşı'ya akın etti. Peki 22 ayar Ajda bilezik 10 gram kaç TL oldu? 1 Temmuz 2024 güncel altın bilezik fiyatları.

kapalıçarşı kaçak kat Haberi

kapalıçarşı kaçak kat

Birçok yangın ve deprem atlatan Kapalıçarşı'da yaklaşık 4 bin dükkan bulunuyor. Neredeyse her dükkanın kaçak olarak yaptığı genişletme çalışması ise Kapalıçarşı'nın sonunu getiriyor.

İTİRAZA TEHDİT VAR
Tarihi çarşının restorasyonu ile ilgili, Anıtlar Yüksek Kurulu'nun raporunda "Kapalıçarşı'nın taşıyıcı bütünlüğünü bozan müdahaleler tespit edilmektedir" yazıyor. Diğer yandan tarihi çarşının restorasyon çalışmaları da devam ediyor. Çarşının eski restorasyon şefi Macit Sarı ise çarpıklığı "Gece dükkanlar kaçak inşaat yapıyordu. İtiraz edince tehdit edildim" diye anlattı....