05 / 05 / 2024

kapanan banka şubeleri

kapanan banka şubeleri

Bankalar 2016 yılında toplam 412 şube kapattı. Şube kapatmaların yarısına yakını son çeyrekte gerçekleşti.

Bireysel Emeklilik iptali nasıl yapılır? BES nasıl iptal edilir?

Bireysel Emeklilik iptal işlemi banka şubeleri ve Bireysel Emeklilik birimleriyle gerçekleştirilir. İşte detaylar...

Bankalar 24 Nisan'da kapalı olacak!

İçişleri Bakanlığı'nın sokağa çıkma kısıtlaması kararına istinaden 31 kentte 24 Nisan 2020 Cuma günü banka şubeleri kapalı olacak.

TOKİ'nin 50 bin konutuna yoğun ilgi! Banka şubeleri kilitlendi!

TOKİ'nin 67 ilde başlattığı 50 bin sosyal konut projesi kampanyasına vatandaşlardan yoğun ilgi geldi. Proje kapsamında son 2 güne girilirken Halkbank şubelerine 13 günde 250 bin kişi başvuru yaptı.

Elektrik faturası gecikme bedeli ne kadar?

Elektrik fatura bedeli, faturada belirtilen süre içerisinde tahsilat vezneleri, yetkili banka şubeleri ve PTT şubeleri aracılığıyla ödeniyor. Peki, elektrik faturası geç ödenirse ne olur? Elektrik faturası gecikme bedeli ne kadar?

Emlak vergisinde hangi banka kaç taksit yapıyor?

Emlak vergisi taşınmazın bağlı olduğu belediyeye senede en fazla iki eşit taksit halinde ödeniyor. Ödeme sürecinde bankaların bazı kampanyaları olabiliyor. Peki, emlak vergisinde hangi banka kaç taksit yapıyor?

Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ'da 641 bin TL'ye! Banka kredili ödemelerle!

Daire fiyatlarının 641 bin TL 'den başlangıç gösterdiği Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ projesi kapsamında banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. Projede teslimler Nisan 2016'da yapılacak...

Hamit Demir: Konut projelerinde garantör banka olmalı!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir: "İnşaat sektöründe gelecekte konutzedelerin oluşmaması için, Maliye Bakanlığı’nın bir genelge yayınlayarak, inşaat projelerinde garantör banka şartı aranmasını şart koşmalı" dedi..

1997 yılında Ataköy Marina'ya karşılık Almanya'da banka teklifi!

1997 yılında Oyakbank ile Vakıfbank arasında bir takas görüşmesi yaşanmış. Oyakbank, Ataköy Marina Tesisleri'ne karşılık ''Almanya'da banka kurma'' girişimi içinde olan Vakıfbank'a, Almanya'da sahibi olduğu Oyak-Anker Bank'ı vermeyi önermiş.

Emlak vergisi banka kampanyaları 2015!

Vergi mükellefleri, borçlarını belediyeye nakit olarak ödeyebildiği gibi anlaşmalı bankalar aracılığı ile de ödeyebiliyor. Bankalar ödemede birtakım kampanyalar yapabiliyor. İşte emlak vergisi banka kampanyaları 2015...

Avrupa Konutları Kale Topkapı'da banka kredisiyle! 799 bin TL'ye 2+1!

2 oda 1 salon daire fiyatlarının 799 bin TL'den başlangıç gösterdiği Avrupa Konutları Kale Topkapı projesinde banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor. Projede teslimler Nisan 2016'da yapılacak.

Mart ayında banka kredili satışlar yüzde 85.2 arttı!

Türkiye genelinde yılın ilk üç ayında 297 bin 218 konut satıldı. Geçtiğimiz aylarda ‘senetle’ satışlar öne çıkarken martta banka kredisiyle satışlar yüzde 85.2 arttı.

Konut kredisi banka faiz oranlarında son durum ne?

Konut kredisi banka faiz oranlarında son durum ne? En düşük konut kredisi faiz oranı hangi bankalarda? İşte dün güncellenen bankaların konut kredisi faiz oranları listesi...

Banka kredisiyle ‘EV’lendik!

Türkiye genelinde yılın ilk üç ayında 297 bin 218 konut satıldı. Geçtiğimiz aylarda ‘senetle’ satışlar öne çıkarken martta banka kredisiyle satışlar yüzde 85.2 arttı.

kapanan banka şubeleri Haberi

kapanan banka şubeleri


Türkiye Bankalar Birliği (TBB), 2016 yılı Banka, Şube ve Çalışan Sayıları raporunu yayımladı.

2016 sonu itibariyle mevduat bankaları ile kalkınma ve yatırım bankalarının toplam şube sayısı 10 bin 781 oldu. Bu rakam 2015 yıl sonuna göre 412 şube kapatıldığını gösteriyor. 2016'nın sadece son çeyreğinde 204 şube kapandı. 


Rapora göre, 2016 yıl sonu itibariyle mevduat bankalarında banka başına ortalama şube sayısı 316 oldu. Bu rakam kamusal sermayeli mevduat bankalarında bin 234, özel sermayeli mevduat bankalarında 459, yabancı sermayeli bankalarda ise 138 olarak gerçekleşti.


Raporda şu bilgiler verildi:


"Ekim-Aralık 2016 döneminde şube sayısı, 2015 yılsonuna göre kamusal sermayeli mevduat bankalarında 21 adet artarken, özel sermayeli mevduat bankalarında 167 adet, yabancı sermayeli mevduat bankalarında 265 adet, kalkınma ve yatırım bankalarında 1 adet azalmıştır."


İstihdam


Aralık 2016 itibariyle mevduat...