06 / 07 / 2024

Kaplan Agro İnşaat Malzemeleri adres 

Kaplan Agro İnşaat Malzemeleri adres 

Kaplan Agro İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Seçkin tarafından kuruldu.

Agro Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Agro Turizm İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de Mehmet Emir Kama tarafından kuruldu.

Anıl Agro Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Agro Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Anıl    Okul tarafından kuruldu.

Kara Kaplan İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kara Kaplan İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mazen Karakeh tarafından kuruldu.

Kaplan Agro İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaplan Agro İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Seçkin tarafından kuruldu.

İzzet Volkan Kaplan Teknik Yapılar İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İzzet Volkan Kaplan Teknik Yapılar İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İzzet Volkan Kaplan tarafından kuruldu.

Forever Kaplan İnşaat Turizm Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forever Kaplan İnşaat Turizm Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Bensu Kaplan tarafından kuruldu...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Agro Hı Tech Group İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agro Hı Tech Group İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Lıudmıla Kudryavtseva tarafından kuruldu. 

Doğan Kaplan İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Kaplan İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Kaplan tarafından kuruldu. 

Güzelce Geri Dönüşüm İnşaat Nakliye Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzelce Geri Dönüşüm İnşaat Nakliye Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erol Kaplan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kaplan İnşaat'tan Bodrum'a Yeşil Ev Projesi!

Kaplan İnşaat güvencesiyle, Bodrum’da ilk kez uygulanan “Yeşil Ev Projesi” bölgede ilk olma özelliğini taşıyor. Bina kendi enerjisini üreten, çevreci teknolojisiyle bölgede model olacak.

Kaplan Şehir Planlama Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaplan Şehir Planlama Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Eray Karabak tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Maltepe'de kuruldu.

Kaplan Mimari Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaplan Mimari Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mevlüt Kaplan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta Sancaktepe, Atatürk Mahallesi, Uysal Caddesi'nde kuruldu.

Kaplan Agro İnşaat Malzemeleri adres  Haberi

Kaplan Agro İnşaat Malzemeleri adres 

Kaplan Agro İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Seçkin tarafından kuruldu.

Kaplan Agro İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1) İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla,kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. 2) Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. 3) Her türlü nalburiye işleri yapmak. 4) İnşaat sanayi ve konutlarla ilgili her türlü plastikten mamul boru, doğrama, kapı, pencere, sineklik,...