02 / 05 / 2024

kar asfalt

kar asfalt

Marmara Bölgesi’nde konut, otoyol, köprü, OSB, sahil düzenleme, liman, tersane, alışveriş merkezi, hastane, okul, altyapı, üstyapı ve çevre düzenleme gibi birçok projeye malzeme tedariği yapan Kar Asfalt Yalova ve Orhangazi’de iki yeni tesis açıyor...

Arnavutköy 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesinin Güneyinde Kalan Tecil Harici Alan ve Çevresine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Güngören Eski Londra Asfaltı Caddesi Mevkii parselasyon planı askıda!

Güngören İlçesi, Eski Londra Asfaltı Caddesi Mevkii, 684 ada 1, 2 ve 3 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasına ait parselasyon planı Harita Müdürlüğü tarafından 08/06/2021 - 08/07/2021 tarihleri arasında askıya çıkarıldı.

Karşıyaka sokakları asfalt bekliyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesi 6244 sokak 2 aydır asfalt bekliyor. Alt yapı çalışmalarının ardından kaderine terkedilen sokaklarda kazılan yerlerin üstü kapatıldı. Ancak asfaltlanmadan bırakıldı.

Alanya Konaklı Sanayi'de asfalt sevinci!

Alanya Belediyesi’nin asfalt atağı sürüyor. Konaklı Mahallesi Sanayi Sitesi çevresindeki yolları kısa zamanda açarak, hizmete sunan Fen İşleri Ekipleri, özellikle sanayi esnafının memnuniyetle karşıladığı yeni yolların asfaltlama çalışmasına başladı.

Hatay Kırıkhan'a yeni asfalt şantiyesi kuruluyor!

Hatay Kırıkhan Belediyesi tarafından, belediyenin asfalt ihtiyacını karşılamak amacıyla yeni asfalt şantiyesi hazırlanıyor.

Antalya Kepez'e 1.1 milyon TL'lik asfalt döşeniyor!

Antalya Kepez Belediyesi Emek Mahallesi yollarına 1.1 milyon TL’lik asfalt döşeyecek. Belediye Emek Mahallesi’nden sonra Karşıyaka Mahallesi’nin tüm yolları da asfaltlanacak.

Sinop Belediyesi Fen İşleri asfalt çalışmaları sürüyor!

Sinop Belediyesi Fen İşleri tarafından çeşitli nedenlerden dolayı ve son yağan yoğun kar nedeni ile bozulan cadde ve sokaklar sıcak asfalt kaplanarak yeni çehresine kavuşturuluyor. Belediye Başkanı Baki Ergül sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Doğkar Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğkar Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yunus Emre Doğan tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Sultangazi, Cebeci Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde kuruldu.

Karşıyaka Belediyesi yenileme çalışmaları başladı!

Karşıyaka Belediyesi, yaz aylarından bu yana yoğunlaşan asfalt ve parke taşı kaplama çalışmalarıyla hem kenti güzelleştirdi hem de Karşıyakalıların yaşamını kolaylaştırdı.

Karşıyaka’da yollar yenileniyor!

Karşıyaka Belediyesi, yaz aylarından bu yana yoğunlaşan asfalt ve parke taşı kaplama çalışmalarıyla hem kenti güzelleştirdi, hem de vatandaşların yaşamını kolaylaştırdı. İlçede ekiplerin çalışmaları sürüyor...

Enver Yılmaz Karşıyaka Bulvarı inşaatını inceledi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Karşıyaka Bulvarı’nda devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi, Başkan Yılmaz'a Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar da eşlik etti.

Esenlik İmar İnşaat, Malatya'da asfalt tesisi açtı!

Malatya Belediyesi Esenlik İmar İnş. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından bölgenin asfalt ihtiyacını karşılayacak dev tesis açıldı. Bir sezonda 800 bin ton asfalt üretme kapasitesine sahip tesis bölgenin asfalt ihtiyacını karşılayacak.

Ucuz ve çevreci asfalt Türkiye yollarında!

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi Kimya Enstitüsü ile Karayolları Genel Müdürlüğü Araştırma ve Geliştirme Daire Başkanlığınca üretilen "ılık karışım asfaltın" ilk denemesi, Ankara Çevre Otoyolunda gerçekleştirildi.

kar asfalt Haberi

kar asfalt


Marmara Bölgesi’nde konut, sanayi, otoyol, köprü, OSB, sahil düzenleme, liman, tersane, alışveriş merkezi, hastane, okul, altyapı, üstyapı ve çevre düzenleme gibi birçok projeye malzeme tedariği yaptıklarını belirten Kar Asfalt ve Kar Üstyapı Genel Müdürü Osman Üçüncü, Yalova ve Orhangazi’de iki yeni tesis yatırımı yapacaklarını söyledi.


Tesislerinde bulunan bin 700 metrekare alana sahip Ar-Ge merkezlerinde, hazır beton katkı maddeleri ve yapı kimyasalları ile ilgili çalışmalar yaptıklarını dile getiren Üçüncü, Ar-Ge çalışmalarına inşaat mühendisi, kimyager ve teknikerlerden oluşan 10 kişilik ekipleriyle devam ettiklerini söyledi. Geçen yıl bir önceki yıla göre yüzde 12’lik büyüyerek hedeflerine ulaştıklarını aktaran Üçüncü, 2013’te yüzde 10 büyümeyi hedeflediklerini ifade etti. Üçüncü, “Bu yıl içinde Yalova’da bir hazır beton santrali ve Orhangazi’de yapı kimyasalları fabrikasının yanı sıra Gebze’de parke...