24 / 07 / 2024

Kâr Garantili Taahhüt Sistemi

Kâr Garantili Taahhüt Sistemi

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından AHK İmar Planlama ve Gayrimenkul İnşaat A. Ş. yeni hayata geçirdiği projeler ile sektöre ivme kazandırmaya devam ediyor. Şirket, Kâr Garantili Taahhüt Sistemi ile yatırımcısına kar sağlıyor.

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mucip Yıldırım tarafından kuruldu.

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 386 bin 914 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Burak Öymen tarafından kuruldu.

Baum Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirket kuruldu!

Baum Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirket Beyoğlu'nda 2 milyon 511 bin 794,81 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Dilkas Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Dilkas Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 716 bin 400 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Naresi Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Naresi Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 886 bin 11,34 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu. 

Teven Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Teven Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 5 milyon 263 bin 550,79 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Kk Rf Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kk Rf Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 23 milyon 8 bin 126 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve  Kadri Çıtmacı tarafından kuruldu.

Sektör Enerji Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sektör Enerji Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Elvan tarafından kuruldu.

Bosfor Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Bosfor Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Çakırtaş, Bahodır Sultanov ve Hilola Sultanova Karaköse ortaklığında kuruldu.

Adem Kırık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Kırık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Kırık tarafından kuruldu.

Standart Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Standart Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Değirmenci tarafından kuruldu.

Doren Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doren Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Yıldırım tarafından kuruldu.

Kâr Garantili Taahhüt Sistemi Haberi

Kâr Garantili Taahhüt Sistemi

Yenilikçi projeleri ile adından söz ettiren AHK İmar Planlama ve Gayrimenkul İnşaat A. Ş.  Adana Sarıçam, Bursa Gürsu ve İzmir Torbalı Arsa Yatırım projeleri ile hız kesmeden çalışmaya devam ediyor. Şirket, İstanbul’un geleceği için en önemli projelerden biri olarak gösterilen Silivri Arsa Yatırım Projesi’yle sektöre yenilikçi ve farklı bir boyut kazandırıyor. 

Ekonomide gerçekleşen dalgalanmalar nedeniyle pek çok yatırımcı en güvenli yatırım olarak gördükleri gayrimenkule yöneldi. Bununla beraber yatırımlarının güvenli bir şekilde büyümesini isteyen yatırımcılar sektörün öncü firmalarının kapısını çalmaya başladı. AHK, özellikle son 8 yıl içerisinde gerçekleştirdiği Arsa Yatırım Projeleri ile bu sektörde fark yaratan ve kendini ön plana çıkaran firmalardan biri oldu.

Kâr Garantili Taahhüt Sistemi ile güven sağlıyor

Firma, “Kâr Garantili Taahhüt Sistemi” sayesinde yatırımcıda güven oluştururken yurtdışı yatırımcılara ulaşarak portföyünü...