02 / 05 / 2024

AHK, Kar Garantili Taahhüt Sistemi ile kazandırıyor!

AHK, Kar Garantili Taahhüt Sistemi ile kazandırıyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından AHK İmar Planlama ve Gayrimenkul İnşaat A. Ş. yeni hayata geçirdiği projeler ile sektöre ivme kazandırmaya devam ediyor. Şirket, Kâr Garantili Taahhüt Sistemi ile yatırımcısına kar sağlıyor.



Yenilikçi projeleri ile adından söz ettiren AHK İmar Planlama ve Gayrimenkul İnşaat A. Ş.  Adana Sarıçam, Bursa Gürsu ve  İzmir  Torbalı Arsa Yatırım projeleri ile hız kesmeden çalışmaya devam ediyor. Şirket, İstanbul’un geleceği için en önemli projelerden biri olarak gösterilen Silivri Arsa Yatırım Projesi’yle sektöre yenilikçi ve farklı bir boyut kazandırıyor. 

Ekonomide gerçekleşen dalgalanmalar nedeniyle pek çok yatırımcı en güvenli yatırım olarak gördükleri gayrimenkule yöneldi. Bununla beraber yatırımlarının güvenli bir şekilde büyümesini isteyen yatırımcılar sektörün öncü firmalarının kapısını çalmaya başladı. AHK, özellikle son 8 yıl içerisinde gerçekleştirdiği Arsa Yatırım Projeleri ile bu sektörde fark yaratan ve kendini ön plana çıkaran firmalardan biri oldu.

Kâr Garantili Taahhüt Sistemi ile güven sağlıyor

Firma, “Kâr Garantili Taahhüt Sistemi” sayesinde yatırımcıda güven oluştururken yurtdışı yatırımcılara ulaşarak portföyünü geliştirdi.  AHK, yurt dışında toplam 2.200.000 metrekare arsa satışı gerçekleştirdi.

AHK, Kâr Garantili Taahhüt Sistemi ile yatırımcıya kar garantili bir sözleşme sunuyor. Bu yöntem sayesinde yatırımcı ekonomideki dalgalanmalara rağmen güvenli bir yatırım yapmış oluyor.

AHK’nın 11 yıl kadar kısa bir zamanda bu kadar hızlı büyümesinde, firmaya güvenen ve projelerini takip eden sadık bir yatırımcı portföyüne sahip olmasının payı oldukça büyük. Firma bu portföyü her yeni projesinde genişletmeyi başarıyor.

Firma özellikle İstanbul Silivri Arsa Yatırım Projesi ile dikkatleri üzerine çekti. Şirketin yürütmüş olduğu projenin İstanbul Havalimanı’na ve Kanal İstanbul’a yakınlığıyla değerinin gelecek yıllarda katlanarak büyümesi bekleniyor. Proje, orta ve uzun vade için yatırımcılara verdiği garantili yüksek kâr oranıyla güven sağlıyor.

Dubai'ye açılacak

Ankara merkezli olarak yola çıkan firma, yurtdışı gelişimini Dubai’ye taşımaya hazırlanıyor. Uluslararası bir firma olma özelliği taşıyan AHK'nin Ortadoğu’da büyük bir müşteri portföyü bulunuyor.


Geri Dön