12 / 05 / 2024

Kar Mim Mimarlık Dekorasyon İnşaat Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kar Mim Mimarlık Dekorasyon İnşaat Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kar Mim Mimarlık Dekorasyon İnşaat Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 17 Şubat 2015'te, 25 bin TL sermaye ile Silivri'de, Ali Karahoca Müdürlüğü'nde kuruldu.

Ünlü mimar Doğan Hasol'dan mimarlık eğitimi eleştirisi...

Mimarlık, büyük yapı tasarımı ve mühendislik sanatıdır. Mimarlık, bilim ile sanatı dengeli bir şekilde kullanarak göze hitap eden sağlıklı yapıların ortaya çıkması için çalışmalar gerçekleştirecek bireyler yetiştirilmesini amaçlar. Bu konu eleştiriye çok açık bir konu olarak karşımıza çıkıyor...

Elf Armea Mimarlık Ve Proje Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Elf Armea Mimarlık Ve Proje Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Karğı tarafından kuruldu.

Kar Bahçe Peyzaj İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kar Bahçe Peyzaj İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Remzi Karaağaç tarafından kuruldu!

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Karğın tarafından kuruldu.

Kasaba Mimarlık Ve Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasaba Mimarlık Ve Peyzaj Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Karğın ve Ozan Muslu ortaklığında kuruldu.

2m Karınca Yapı Reklam Ve Mimarlık Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

2m Karınca Yapı Reklam Ve Mimarlık Tasarım Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yesari Torin ve Miraç Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Nova Mim Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Mim Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kızılateş tarafından kuruldu.

Kaçkar Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaçkar Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Abdulbaki Kavri ve Harun Akmugan ortaklığında kuruldu. 

Oğuz Karşıyaka Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oğuz Karşıyaka Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Oğuz Karşıyaka tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emlak Konut Tuzla İçmeler için Dağ Mimarlık'a yer teslimi yapıldı!

53 milyon 927 bin TL ile Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Tuzla İçmeler Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini kazanan Dağ Mimarlık'a yer teslimi yapıldı.

Emlak Konut Tuzla İçmeler ihalesini Dağ Mimarlık kazandı!

Emlak Konut Tuzla İçmeler Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu yapıldı. İhaleyi 53.9 milyon TL teklifle Dağ Mimarlık kazandı.

Tepekent Mimarlık'tan Konya'ya yeni proje!

Tepekent Mimarlık, Konya İl Emniyet Müdürlüğü karşısında cadde üzeri dükkânlar ve ofisler olacak şekilde yeni bir proje çalışması yürütüyor.

Belya İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Belya İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şehabettin Kar tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Üsküdar, Kirazlıtepe Mahallesi, Bakallararası Sokak'ta kuruldu.

Kar Mim Mimarlık Dekorasyon İnşaat Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Kar Mim Mimarlık Dekorasyon İnşaat Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kar Mim Mimarlık Dekorasyon İnşaat Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 25 bin TL sermaye ile 17 Şubat 2015'te, Ali Karahoca Müdürlüğü'nde kuruldu.


Kar Mim Mimarlık Dekorasyon İnşaat Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1- Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, Uygulamalarını yapmak. 2- Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 3-Şirket her türlü etüt, plan, proje, mimarlık, mühendislik ve müşavirlik hizmetleri,mühendislik yapıları, yerleşim alanları ve maden sahalarında; jeolojik,jeoteknik, jeofizik etütler ve maden etüdleri, hidrolojik, hidrojeolojik etüdler, sıcak su etüdleri, jeolojik inceleme ve harita yapımı, maden arama,araştırma ve mevcut maden sahalarında gerekli sontaj, inceleme ve etütlerin yapılması, rezerv hesaplarının yapılması, ön işletme ve işletme raporlarının hazırlanması, kıyı ve deniz jeolojisi proje...