03 / 05 / 2024

karabağ imar planı

karabağ imar planı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Azerbaycan'a yaptığı ziyaretten memnuniyetlerini anlatan Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, "Türkiye, Karabağ'ın imarında ciddi rol oynuyor" dedi.

Azerbaycan’dan Türk müteahhitlere çağrı!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Türk müteahhitleri Karabağ’ı yeniden imar etmek için davet etti. Aliyev, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan başkanlığındaki heyet ile temaslarda bulundu.

Karabağlar'a yeni imar planı: Vatandaşlar itiraz ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Karabağlar ilçesi için yedinci imar planını yayınladı. Planlama yapılırken kendilerine danışılmayan Karabağlılar, yeni plana da itiraz ediyor.

Karabağlar'da mağdur arsa sahipleri 7 yıldır imar planı bekliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar'da kamulaştırmadan yol yaptığı arsa sahiplerine tazminatlarını ödemedi. Bölgenin imar planı iptal edilince arsa sahipleri mağdur oldu.

Karbağlar'ın imar planı İzmir'e örnek olacak!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar'ın geleceği açısından imar planı değişikliğinin önemine vurgu yaptı. Selvioğlu, "Bu planlama İzmir'e de örnek olacak." dedi.

Karabağlar Fahrettin Altay Mahallesi imar planı askıda!

İzmir Karabağlar ilçesi Fahrettin Altay Mahallesi Vergi Dairesi ve Lise Eğitim Alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

İzmir Karabağlar'da 191 hektarlık riskli alan imar planı askıda!

İzmir Karabağlar İlçesi, Osman Aksüner, Aşık Veysel ve Aydın Mahalleleri ile Buca İlçesi, Seyhan Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 191 hektarlık alanın imar planı askıya çıkarıldı...

İzmir Karabağlar kentsel dönüşüm imar planı askıda!

İzmir Karabağlar'da 101.4 hektarlık riskli alana ait hazırlanan imar planı değişikliği yeniden askıya çıkarıldı...

Hasan Karabağ'dan imar planı açıklaması!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçedeki kendiliğinden dönüşüm için imar plan revizyonu gerçekleştirdiklerini belirterek, "Tepekule ve Çay Mahallesi'ndeki değişiklikler askıdayken itirazlar oldu. Kimsenin mağdur olmasına izin vermeyiz." dedi

İzmir Bayraklı'da imar planı değişmeli!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Yeni Kent Merkezi'yle ilgili açıklamalar yaparak, "Brezilya gibi önde gökdelenler arkada gecekondu olmaz. Bunun için imar planı değişikliği şart" dedi.

İzmir Karabağlar'daki imar planına 2. kez dava açıldı!

İZMİR Karabağlar halkı, Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin, oluşturulan ilk imar planını iptal ettirmesinin ardından, küçük değişikliklerle yeniden açıklanan imar planlarına yine dava açtı.

Hasan Karabağ: Osmangazi'nin imar planı değişti!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Osmangazi Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Karabağ, mahalle sakinlerine “Bu bölgenin hayatını değiştirecek imar plan revizyon çalışmasını başlatıyoruz" dedi.

Üçkuyular Şehitler Bölgesi 1.etap imar planı kabul edildi!

Karabağlar Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısında 3 etapta yenilenecek imar planının Üçkuyular Şehitler Bölgesi'ni kapsayan 1. etaba ait bölümü meclise sunuldu ve AK Parti'nin ret oyuna karşılık oy çokluğuyla kabul edildi.

Karabağlar kentsel dönüşüm imar planı askıda!

İzmir Karabağlar İlçesi, Cennetçeşme, Salih Omurtak, Bahriye Üçok, Limontepe, Ali Fuat Erdem, Umut, Gazi, Özgür, Yüzbaşı Şerafettin ve Devrim Mahallelerini kapsayan imar planı askıya çıktı...

Hasan Karabağ imar planlarını vatandaşa açıkladı!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Nafiz Gürman Mahallesi'nde faaliyet gösteren Avcılar Atıcılar Derneği'nin düzenlediği kahvaltıda vatandaşlarla bir araya geldi. Karabağ, imar plan revizyon çalışması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

karabağ imar planı Haberi

karabağ imar planı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Haziran tarihinde Azerbaycan'a yaptığı ziyaretten "tarihi" olarak bahseden Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, "Türkiye, Karabağ'ın imarında ciddi rol oynuyor" diye konuştu. 

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Antalya Diplomasi Forumu'nun yüksek seviyede gerçekleştiğini söyleyen Bayramov, kendisini davet eden Türk mevkidaşı Mevlüt Çavuşoğlu'na teşekkür etti.

Bayramov, Erdoğan'ın ülkesine ziyareti ile ilgili, şu açıklamalarda bulundu: "Cumhurbaşkanı Azerbaycan'a sık sık geliyor. Fakat ilk kez bir dünya lideri, işgalden kurtarılan toprakları, Türk dünyasında hususi yeri olan Şuşa şehrini ziyaret etti. Orada Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'le iki ülke arasında müttefiklik beyannamesine imza attı. Bu tarihi bir beyannamedir. Daha uzun yıllar konuşulacak bir beyannamedir." 

Türkiye ile Azerbaycan arasında yaşanan ilişkilerin Şuşa Beyannamesi ile kalitece daha üst düzeye taşındığından bahseden Bayramov, şu...